instagram kampánykezelés

MI SOKKAL TÖBBET TESZTELÜNK, MINT MÁSOK!

Z

1. Business fiókra váltunk

Sajnos le kell írnunk, hogy ezzel kezdünk, mert több ügyfelünknél is azt tapasztaltuk, hogy korábbi szolgáltatójánál az Instagram hirdetéskezelés abban merült ki, hogy csupán a Facebook hirdetéskezelő rendszeréből menedzselték a hirdetéseket.

Instagram business  fiókkal több statisztikai részeredmény fog a rendelkezésünkre állni. Hasznos konzekvenciákat tudunk levonni, ellenőrizni tudod a munkánkat, így megléte elengedhetetlen.

Z

2. insta-kompatibilis tartalomgyártás

Instán nagyon fontos a vizualitás, mivel celebek, influencerek, szórakoztató műsorok tökéletesre szerkesztett kreatívjaival kell felvenned a versenyt.

Mi pontosan tudjuk, hogyan tegyük érdekessé és izgalmassá tartalmaidat. Partnereinknek általában megduplázzuk, megháromszorozzuk az Insta tartalmaik organikus eléréseit!

Z

3. releváns hashtag kutatás

Az nem elég, ha a legnépszerűbb hashtgeket helyezed el a posztjaid alá. Gondolj csak bele, ha pl.: a fashion hasteget használod, arra a több, mint 590 millió bejegyzést fogsz találni. Ez írtó nagy verseny, szinte esélytelen, hogy magas elérést vigyél az oldaladra.

Mi a hashtag rendszer kialakításánál egy speciális, 3 szintű rendszert alkalmazunk, amellyel nagy mértékben növelheted az eléréseidet.

 

Z

4. nem használunk buta automatizmusokat

Követő szerzés céljából elterjedten használják az instabotokat. A piacon alacsony áron kínálják ezt a szolgáltatást (kb. 30 ezer forint), ám az eredmény sokszor lehangoló. Habár valóban több tízezer követőt szereznek cégednek, de ezen követők 90%-a nem fog a célcsoportodba esni.

Követőszerzésre 2 út létezik. Vagy egy jól beállított, működő automatizmust alkalmazol, vagy minőségi tartalomgyártással és hirdetésekkel dolgozol.

Ha Te is hosszú távra tervezel és a tudatos marketing híve vagy, a legjobb helyen jársz!

instagram KAMPÁNYKEZELÉS

Mire van szükséged?

Adatvédelmi irényelvek

legyen sikeres a te instagram kampányod is!

N

odafigyelünk rád és a cégedre

N

gyorsak és pontosak vagyunk

N

a te sikeresdért dolgozunk