fbpx

Európai színvonalú, EREDMÉNYES marketing gyorsan, rugalmas hozzáállással, a legjobb ár-érték arányban? Megtaláltad!

A Tartalom Design csapatával marketing rendszereket építünk magyarok külföldi vállalkozásainak.

Több, mint 50 iparágban és 10+ országban van már marketing tapasztalatunk. Megértünk Téged, és megértjük a célközönséged igényeit, vállalkozz bármilyen országban!

Kérj digitális marketing tanácsadást, és segítünk neked is eredményt hozó rendszert építeni – a külföldi piacok és a céged igényeire szabva!

A Tartalom Design csapatával marketing rendszereket építünk külföldi magyar vállalkozásoknak.

Több, mint 50 iparágban és 10+ országban van már marketing tapasztalatunk. Megértünk Téged, és megértjük a célközönséged igényeit, vállalkozz bármilyen országban!

Kérj digitális marketing tanácsadást, és segítünk neked is eredményt hozó rendszert építeni – a külföldi piacok és a céged igényeire szabva!

Neked szól, ha...

Ha magadra ismertél, jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra. A csapatunk marketing vezetőjével fogsz beszélni, aki 2017 óta épít már marketing rendszereket cégeknek, és jól ismeri a magyar vállalkozók nehézségeit Európában.

Miért válaszd a  Tartalom Designt?

Európai színvonal és legjobb ár-érték arány

Tudjuk, hogy nemzetközi projektek során gyakran merülhetnek fel kulturális és munkamorálbeli különbségek. Velünk ezeket elfelejtheted.

Versenytársaidat lekörözzük Európa szerte. Ráadásul nem csak a kommunikáció lesz hatékonyabb, de jobb áron is megkapod mindezt.

Valós tapasztalatok és sikersztorik

Számtalan európai országban szereztünk már sikeres tapasztalatokat, melyek között megtalálhatók Dánia, Svédország, Ausztria, Svájc, Spanyolország, Románia, Magyarország, Németország és az Egyesült Királyság is.

Ez garancia arra, hogy céged számára is hatékony megoldásokat kínálunk.

Marketing rendszer megközelítés

Rendszerszemlélettel közelítünk a marketinghez, mert így érdemes.

Csak az összefüggő, eredményalapú marketing rendszer lesz sikeres.

Ugyanakkor minden stratégiát (legyen az országos vagy nemzetközi marketing stratégia), az adott cég igényeihez igazítunk, így elkerüljük a felesleges pénzégetést.

Ügyfélközpontú kommunikáció

Magyarul beszélünk, nem csak szó szerinti értelemben.Nem sablon megoldásokat akarunk rád sózni, hanem meghallgatjuk az igényeidet.Ismerjük a helyi piac és a célközönség igényeit, hogy üzeneted hatékonyan eljusson a lehetséges vevőkhöz.

Rugalmasság minden üzleti szituációban

Legyen szó helyi vagy országos üzletről, vagy akár online értékesítésről, minden marketing stratégiát cégre és célközönségre szabunk, hogy maximálisan hatékony legyen.

Dinamikus és gyors munka

Csapatunk kiforrott projektmenedzsmenttel és kizárólag profi, tapasztalt szakértőkkel áll rendelkezésedre. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, de ez soha nem megy a minőség rovására.

Ha európai színvonalú marketingre és eredményekre vágysz, ne habozz tovább.

Legyen tiéd a következő sikertörténet, külföldön élő magyar vállalkozóként!

Ennyi iparágban van már tapasztalatunk:  50+

Ezekben az iparágban értünk már el eredményeket:

taxi és transzfer

pénzügyi tanácsadás

coaching

magánorvos

esküvői dekoráció

esküvői ruhaszalon

szállítmányozás

webáruház kiegészítő rendszer

országos tudományos vetélkedő

reklámtermékek és ajándéktárgyak gyártása

autómentés

vendéglátás, étterem

kazáncsere, energetikai fejlesztés

hőlégballon

klímaszerelés

számítástechnika

kerékpárok, elektromos kerékpárok

étrendkiegészítők

egészségügyi termékek

társkeresés

ipari termékek gyártása

utazásszervezés

ügyvédi iroda és jogi tanácsadás

tűzvédelem

képzőművészeti oktatás

zeneiskola

autókereskedés 

önkormányzati fejlesztések

környezetkímélő termék

   
taxi és transzferpénzügyi tanácsadás
esküvői dekorációesküvői ruhaszalon
országos tudományos vetélkedőreklámtermékek és ajándéktárgyak gyártása
kazáncsere, energetikai fejlesztéshőlégballon
kerékpárok, elektromos kerékpárokétrendkiegészítők
ipari termékek gyártásautazásszervezés
képzőművészeti oktatászeneiskola
környezetkímélő termékcoaching
magánorvosszállítmányozás
webáruház kiegészítő rendszerautómentés
vendéglátás, étteremklímaszerelés
számítástechnikaegészségügyi termékek
társkeresésügyvédi iroda és jogi tanácsadás
tűzvédelemautókereskedés
önkormányzati fejlesztések

Sikersztorik 

KIEGYENSÚLYOZOTT VENDÉGSZÁM egész évben az ausztriai hotelben - Sonnhof Hotel Rauris***

Gábor Salzburg tartományban található, ausztriai hotelének teljes marketing rendszerét újraépítettük.

A szállodai weboldal teljes szövegezését, a honlap keresőoptimalizálást, a Facebook tartalommarketing és konverziós kampányokat is újrahúztuk és elindítottuk a Google Ads hirdetéseket.

Mindent a szálloda vevőszerzésének rendeltünk alá.

A komplex optimalizálás után, a rendszer immár egész évben, kiegyensúlyozottan hozza az online foglalásokat a Raurisban található hotelbe. Ha esetleg kilátásban van olyan időszak, ahol alacsonyabb a várható vendégszám, a rugalmas és dinamikus marketing rendszernek köszönhetően, kisebb beavatkozással, néhány napon belül kompenzálható, így a “hiány” nem realizálódik.

Gábor kiváló ügyfél, jó vele együttműködni, mert ő is a valós eredményekre hajt, amit közösen el is érünk, az általunk is kedvelt hotel üzletágban.

A sikereket úgy érjük el, hogy Gáborral még soha nem találkoztunk személyesen

Így vélekedik ügyfelünk, Gábor az együttműködésről:

Így vélekedik ügyfelünk az együttműködésről:

A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS iskolapéldája, amit a rendszer szintű marketing tesz lehetővé - Fixfogsor Rendelő

Konkrét számokat és részleteket nem írhatunk, de az alább található ügyfélvélemény ezt a leírást maximálisan igazolni fogja.

A Fixfogsor, fogászati implantátumok beültetésével foglalkozó rendelőnek rendszer-szerű, de kissé egyoldalú marketingje volt az együttműködésünk kezdetén.

A komplex, vevőszerző marketing kialakításához, első körben felmértük az akkor meglévő marketinget. Megvizsgáltuk a kommunikációt, a konkrét szövegeket, Facebook és Google Ads hirdetéseket, weboldalakat, hírlevél rendszert.

Feltártuk a hibákat, majd kialakítottuk a marketing rendszer hiányzó elemeit és komplett értékesítési alrendszereket hoztunk létre, külön kommunikációval, amely rendszerek a fogászati szolgáltatás landing oldal hálózatát alkotják, amelyekre szegmentált kampányokat indítottunk, majd egy soklépcsős marketing funnel-t alkottunk a Rendelő számára.

A fogászat az elmúlt években rekord bevételeket könyvelhetett el és folyamatosan emeljük a szintet a releváns fejlesztésekkel.

Utazásszervezés marketing,
AZONNALI EREDMÉNNYEL

Nemzetközi turizmussal foglalkozik a Mediterranterapia.hu tulajdonosa, Sára, aki 25 éve él Barcelonában.

Spanyolországi desztinációba történő utazásszervezés szolgáltatásával kapcsolatos marketing rendszert terveztünk, kiviteleztünk számára. Azóta folyamatosan üzemeltetjük is az online kampányokat.

Sárával szintén nem találkoztunk soha személyesen, azonban így is sikerült minden, marketinggel kapcsolatos terhet levenni a válláról (ezt ő is megerősíti a véleményében, amit majd lejjebb olvashatsz).

Az online távoli együttműködés olyan jól sikerült, hogy a Facebook kampányok indítása után, az első naptól kezdve, folyamatosan érkeznek a jelentkezések az utazásszervezési landing-oldalon keresztül.

Így vélekedik ügyfelünk az együttműködésről:

Videós vélemények a Tartalom Designról

A Perfekt-Mór Kft., profi marketinggel elért sikerei nem valósulhattak volna meg a Cég nyitottsága nélkül. A te vállalkozásod is nyitott a magasabb bevételre? Kérj ingyenes konzultációt, most!

A Zellia egy rugalmas, céltudatos csapat, akik tudják, hogy merre tartanak. A marketingjük fejlesztésével, a kampányokból származó bevételüket és a megtérüléseket folyamatosan tudjuk növelni, mert megfogadják a tanácsainkat és együtt gondolkodunk. Partnerek, akikkel jó együtt dolgozni, újabb és újabb sikereket elérni.

Európai piacokra kiterjedő, díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami ténylegesen a hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a vállalkozásod helyzetét és céljait.

Megnézzük, hol állsz most

Felmérjük a jelenlegi marketinged (weboldal, szöveg, hirdetések).

Egyből reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban azonnali visszajelzést és javaslatokat kapsz a marketingedre.

Tudni fogod, hogyan tovább

Vállalkozásodra szabott marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen felületeken, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

Hogy zajlik velünk az együttműködés?

GÖRDÜLÉKENYEN!

A Tartalom Design-nál nem csak az eredményeket, de a kényelmes és átlátható együttműködést is fontosnak tartjuk. Ennek érdekében saját, egyedi rendszerben dolgozunk, ahol mindenki tudja, hogy mi a dolga és mindig tudni fogod, hogy áll éppen a marketing rendszered. Ha szeretnéd kiszervezni a marketingedet, akkor ez a legmagasabb, legkomplexebb szint!

Ha pedig kérdésed van? Bármikor felhívhatsz minket WhatsAppon vagy Viberen!

KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS ÁRAJÁNLAT

Egy informális online vagy telefonos beszélgetés során lehetőséged nyílik arra, hogy megismerj minket, és megoszd velünk vállalkozásod céljaidat. Az összegyűjtött információk alapján ingyenes ügyfélszerző stratégia tervet állítunk össze, amely tartalmazza a vállalkozásod számára kidolgozott kivitelezési terveket és a részletes árakat.

PROJEKT KIVITELEZÉSE

Miután elfogadtad az árajánlatot, egyeztetünk a projekt kivitelezési folyamatáról. A projekt mérföldköveinek befejezésekor a marketing rendszermérnök ellenőrzi és értékeli a kivitelezett rendszerelemeket, majd átadja a számodra a személyre szabott, teljes marketing rendszert.

ÉPÍTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS

Elkezdjük az első hirdetési teszteket. Az érkező adatok alapján folyamatosan finomhangoljuk az értékesítési rendszered, hogy hirdetéseid még több potenciális vásárlót hozzanak. Minden hónap végén összefoglaló jelentést küldünk, amely bemutatja a megrendelt szolgáltatás minőségét és eredményeit, így könnyen nyomon követheted.

FEJLESZTÉS, SZINTLÉPÉS

A marketing rendszermérnök, aki felel a marketing rendszer zavartalan működéséért, folyamatosan elemzi az eredményeket és visszajelzéseket, és ennek alapján javaslatokat tesz a vállalkozásod ügyfélszerzésének továbbfejlesztésére.
Az elképzeléseket fokozatosan bevezetjük, az adott szakértői csapattal támogatva a kivitelezést.

Készen állsz arra, hogy vállalkozásod marketingjét egy következő szintre emeljük?

Jelentkezz INGYENES konzultációra!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

Csapatunk vezetőjével, Baranyai Gergővel fogsz beszélni, aki már több éve épít sikeres online értékesítési rendszereket vállalkozásoknak.

A konzultáción átbeszéljük, hogy vállalkozásod jelenleg hol tart. Ez a rész csak Rólad szól. Elmeséled nekünk, hogy miben vagy a legjobb, milyen kihívásokkal küzdesz, mi gátol a fejlődésben.

Miután jobban megismertük a vállalkozásodat, céljaidat, problémáidat, akkor jövünk mi! Elmondjuk, hogy hogyan tennénk jobbá a marketingedet, milyen eszközökkel, milyen stratégiával tudnánk megnövelni a profitodat.

A konzultáció végén teljesen ingyen kapsz egy cselekvési tervet, amit akár mással is megcsinálhatsz, ha esetleg nem lennénk szimpatikusak a számodra (bár reményeink szerint ez nem fog megtörténni 🙂

Rólunk

Egy marketing iránt elhivatott csapat vagyunk, tapasztalt, bizonyítási vágytól fűtött szakemberekkel.

Míg sok szakértő, a marketing egyes területeire fókuszál, mi marketing rendszereket építünk, Európa szerte.

A marketing minden területére jut egy specialistánk, aki a maximumot hozza ki az eredményeidből. Neked szerencsére nem kell külön szakemberekkel és ügynökségekkel kapcsolatot tartanod. A marketing rendszered egy olyan marketing vezető kezében összpontosul, aki érthetően elmagyarázza neked a lényeget.

Lényegében tehát nekünk egyetlen feladatot adsz ki: a bevételed növelését. Mi pedig megoldjuk – rövid határidőkkel, kimagasló minőségben. Közben te a saját cégeddel foglalkozhatsz.

Persze különálló feladatokkal is megbízhatsz minket, ha ez jobban passzol az igényeidhez.

Professzionális, eredményorientált marketing szolgáltatásunk teljes körűen:

Legyen szó szolgáltatás vagy fizikai termék marketing rendszeréről – mi sablon megoldások helyett a cégedre, piacodra és a költségvetésedre szabott marketing rendszert kínálunk.

facebook és instagram kezelés

Közösségi média kampánykezelés külföldi piacokra szabva (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn)

Megtaláljuk azokat a vevőket, akiknek könnyebben adsz el! Mi nem sablonokat árulunk.

A hirdetési rendszered a cégedre és az ország sajátosságaira szabjuk. Sőt, a hirdetéseid elkészítése előtt a weboldalad is átnézzük és segítünk optimalizálni.

Google Ads kampánykezelés a sikeres hirdetésekért

Google Ads kampánykezelés - Nemzetközi szinten

A Google Ads folyamatosan bővülő és fejlődő szolgáltatásaival mi naprakészen juttatjuk el vállalkozásod hírét egyre több, potenciális vásárlóhoz az adott ország piacán vagy nemzetközi szinten.

Felejtsd el a sablon megoldásokat és alkossanak a Google hirdetéseid, a céged céljaira szabott, egyedi rendszert, ami valóban működik!

weboldal készítés

Egy - vagy többnyelvű weboldal, landing és értékesítő oldal készítése

Legyen szó magyar vagy EU-s piacról, a weboldalad a marketing rendszered alapköve.

Magas minőségű, esztétikus és cégre szabott weboldalakat és landing oldalakat készítünk, melyek felkeltik az érdeklődők figyelmét. Az átgondolt felépítés és dizájn segíti az ügyfelek navigációját és növeli az értékesítést.

kreatív szövegirás

Kreatív szövegírás - akár többnyelvű weblapra is

A weboldalad alapja a kreatív marketing szöveg.

Profi szövegíróink egyedi, emlékezetes és hatásos szövegeket alkotnak magyarul, angolul vagy épp németül, melyek megragadják a célközönséged figyelmét és elvezetik őket a kívánt cselekvéshez.

A megfelelő hangvétel és az üzenetek összhangja erősíti a márkád pozícióját a piacon és eljuttatja üzenetedet az ügyfelek felé.

Mivel nyújtunk többet?

KÉNYELMES ÉS GÖRDÜLÉKENY KAPCSOLATTARTÁS

Csak 1 emberrel kell kapcsolatot tartanod.

Bár mögöttünk egy teljes szakértői csapat áll, neked csak csapatunk vezetőjével kell kapcsolatot tartanod. Ő mindig naprakész a marketingeddel kapcsolatban, és bármikor elérhető számodra.

VALÓDI EREDMÉNYEKET HOZUNK

Azokra az eredményekre összpontosítunk, amelyek pénzt hoznak a zsebedbe.

A 'performance and data-driven marketing' (adatalapú eredményes marketing) nálunk nem csak üres frázis.

Amint észrevesszük, hogy javítani lehetne a marketingeden, azonnal lépéseket teszünk. Nálunk nem kell sürgetned a változásokat.

Csapatunkban profi, legalább 6 éves tapasztalattal rendelkező szakértők dolgoznak, akik szenvedélyük mellett a tudásukkal is kitűnnek.

MINDENRE VAN MEGOLDÁSUNK

Nálunk nincs olyan akadály, amit ne lehetne megugrani.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünk és szakértői partnerhálózatunk révén határtalanok a fejlesztési lehetőségek. Akár egyedi projektekről, nemzetközi kampányokról vagy profi reklámokról legyen szó, mi állunk rendelkezésedre.

Közösségi média kampánykezelés nemzetközi piacokra is: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Snapchat

MEGTALÁLJUK AZOKAT A VEVŐKET, AKIKNEK KÖNNYEBBEN ADSZ EL

Szerencsére a közösségi média hirdetéseknél a célcsoportképzés bármely európai országra lehetséges, ami megkönnyítheti az elindulást. De ez nem elég. Velünk stratégiába ágyazott, az adott nyelvterületre targetált hirdetésekkel juttathatod el az üzeneteid azoknak, akik a legnagyobb valószínűséggel keresik terméked / szolgáltatásod a problémáikra.

Persze az Instagram és a Facebook és a többi közösségi média felület hirdetési rendszere egyaránt komoly szakértelmet követel.

De ne aggódj, mi megoldjuk a hirdetési stratégia kidolgozását.
Sőt, a grafikai tervezés és a kampány ellenőrzés is a mi feladatunk. (Így van, ez nemcsak egyszerű marketing tanácsadás, hanem konkrét gyakorlati kivitelezés.).

Neked csak az így megnövekedett érdeklődő szám menedzselésével kell foglalkoznod. Így lesz gyümölcsöző a közös munka.

Egy-egy kósza működő hirdetés helyett komplett stratégiát alkotunk, amely kiszámítható eredményeket hoz neked a lehető legkisebb költségkeret mellett. Az adatok alapján optimalizálunk, hogy a Facebook kampányaid még hatékonyabbak legyenek.

Neked nem kell a kampánycélnak megfelelő beállítások, fotós, videós tartalmak kiválasztásával vesződnöd, sem frappáns szövegeken törnöd a fejed. Ezt mind megoldjuk helyetted. Ha nem szeretnél, be sem kell nézned a hirdetési fiókba.

Mérhetetlen pazarlás lenne veszni hagyni azokat az ügyfeleket, akiknek a figyelmét már felkeltetted. Remarketing hirdetésekkel olyan felhasználókat célozhatunk meg újra, akik korábban már valahogyan kapcsolatba léptek a cégeddel.

A célközönséged megtalálható a LinkedInen? Nyomulós spam üzenetek helyett, amiket senki sem olvas el, figyelemfelkeltő és releváns hirdetésekkel szólítjuk meg őket.

Az olyan hirdetési lehetőségeket is kiaknázzuk, amelyek messze túlmutatnak a legnépszerűbbeken. Meggyőző 10 mp-es videók Snap Ads-re, geofilterek a boltodnak és interaktív, történetmesélő tartalmak.

Weboldal, landing és értékesítő oldal   készítése

OLYAN OLDALAD LESZ, AMIT ÖRÖM NÉZNI – ÉS HASZNÁLNI

A marketing optimalizált weboldal elkészítése sok szakemberes feladat. A webfejlesztő mellett szükséged lesz webdesignerre, marketingfotósra és szövegíróra. Ahelyett, hogy ezeket a szakembereket külön-külön kellene felkeresned, mi mindent egy kézből biztosítunk számodra – kedvező csomagárakon.

Ránk az online nemzetközi vevőszerzésben is számíthatsz, profin és összehangoltan elkészítjük többnyelvű vagy országspecifikus honlapodat.

Az online hirdetéseidet pedig konkrét ajánlatra szabott értékesítő oldalakkal tesszük hatékonyabbá. Hiába a tűpontosan célzott és profin felépített hirdetés, ha az oldaladon nem történik vásárlás. A marketingorientált értékesítő oldal nem csak növeli az értékesítésed, de a hirdetéseidet is olcsóbbá teszi.

Kreatív  szövegírás

TARTALOM, AMI A CÉLKÖZÖNSÉGED LELKÉBE LÁT!

A szövegírás egy külön szakma – ráadásul roppant időigényes munka. (Téma- és forráskutatás, piac- és konkurenciaelemzés, célcsoport építés, plusz maga az írás és a lektorálás.)

A jól megírt szöveg által vevőid könnyebben megértik majd, mit kínálsz, és ezáltal növekszik az értékesítésed. Legyen szó weboldal szövegírásról, blogcikkekről vagy hírlevelekről, a teljes folyamatot ránk bízhatod az írástól a közzétételig, te pedig foglalkozhatsz a céged fejlesztésével!

Akár többnyelvű weblap szövegezését is ránk bízhatod angol, német nyelven. Biztos lehetsz benne, hogy a helyi nyelvi sajátosságokra és „szlengre” szabjuk a szöveget, így a vevők érzik majd, ez nekik szól.