Divi, Elementor vagy Breakdance? Melyiket válaszd?

weboldal builder wordpress

Az utóbbi időben többen is kérdezik tőlünk, melyik page buildert érdemes választani: a Divi-t, az Elementor-t vagy a Breakdance-t. Sokan tévesen előnyben részesítik egyiket-másikat, anélkül hogy teljes mértékben átlátnák az előnyöket és hátrányokat. Ez a cikk azért készült, hogy bemutassa, hogy cégvezetőként mit kell tudnod a témáról, és segítsen a megfelelő page builder kiválasztásában. 

Emellett bemutatjuk, hogy egy weboldal készítése miért igényli több szakember összetett munkáját, és miért ne a page builder legyen az egyetlen faktor, amit figyelembe veszel.

breakdance vs elementor builder

Röviden összefoglalva, ha nincs időd végig olvasni a cikket:

A Divi, Elementor és Breakdance mind népszerű WordPress page builder-ek, amelyek lehetővé teszik a weboldal vizuális szerkesztését a weboldal készítők számára. Ezek a website builderek egytől egyig drag-and-drop felületek, ami azt jelenti, hogy könnyedén lehet módosítani és átrendezni a különböző blokkokat és elemeket a weboldalon. 

Ettől még hosszú évek gyakorlati tapasztalata szükséges a használatukhoz, hogy a lehető leggördülékenyebben működjön az oldal. Emellett fontos, hogy az épített weboldal a marketing céloknak maximálisan megfeleljen.

Az alábbiakban összehasonlítjuk a legnépszerűbb page buildereket sebesség, integrálhatóság és kezelhetőség szempontjából, hogy segítsen cégvezetőként dönteni.

A Divi az egyik legismertebb page builder a piacon, amely régóta jelen van és széles körben használt. Azonban, sajnos mára elavulttá vált, és nem tud lépést tartani a modern dizájn és technológiai követelményekkel.

Előnyök:

 • Széles körben ismert és használt
 • Rengeteg beépített sablon és modul

Hátrányok:

 • Elavult dizájnelemek és technológia
 • Lassabb működés, amely negatívan befolyásolja a weboldal sebességét

elementor logo

Az Elementor az egyik legnépszerűbb page builder, amely innovatív megoldásokat kínál a felhasználók számára. Könnyen használható és rengeteg testreszabási lehetőséget biztosít. 

Előnyök:

 • Felhasználóbarát felület
 • Széleskörű testreszabhatóság
 • Aktív közösség és támogatás

Hátrányok:

 • Rengeteg plugin szükséges a teljes funkcionalitás eléréséhez, ami lassíthatja a weboldalt
 • Magasabb költségek a bővítmények miatt

Ha nagyon sok animációt és innovatív megoldást igényel az oldalad, akkor az Elementor jó választás lehet. Ezért is kapták fel néhány éve, amikor mindenki azt sulykolta, hogy készíttess animációkat. Azonban manapság, amikor legjobban az élőszereplős marketing videókkal lehet kitűnni a piacon, akkor az Elementor ezen előnye már kevésbé állja meg a helyét.

breakdance logo

A Breakdance egy innovatív page builder, amely a gyorsaságra és a stabilitásra helyezi a hangsúlyt. Mi is ezt választjuk, mert maximális teljesítményt nyújt, ráadásul minimális plugint igényel, így nem lassítja a weboldalad.

💡Érdemes tudni: Minél kevesebb pluginnel kell dolgozni ahhoz, hogy gyors legyen a weboldalad és stabilan működjön.

Előnyök:

 • Gyors és stabil működés
 • Minimális plugin igény
 • Innovatív megoldások és modern dizájn

Hátrányok:

 • Kevesebb beépített sablon, mint a versenytársaknál
 • Új szereplő a piacon, így kisebb közösség és kevesebb dokumentáció

Számos részletes összehasonlító cikk létezik, azonban mi most azokat a szempontokat emeljük ki, amelyek egy tudatos cégvezető számára leginkább fontosak lehetnek.

DiviElementorBreakdance
Milyen célra használhatóElsősorban egyszerűbb weboldalakhoz és blogokhoz ajánlott.Szinte minden típusú weboldalhoz, beleértve a komplexebb e-kereskedelmi oldalakat is.Különösen olyan projektekhez, ahol a gyorsaság és stabilitás kiemelt fontosságú.
SebességA kész weboldal lassú lehet a sok plugin miatt.Sok memóriát fogyaszt, lassabb benne a fejlesztés, mint a Breakdance-ben.Kiemelkedik gyorsaságban és stabilitásban.
IntegrálhatóságJól integrálható a legtöbb WordPress plugin-nel, de néha kompatibilitási problémák léphetnek fel.Kiváló integráció a legtöbb népszerű WordPress plugin-nel.Szintén jó integrálhatóság, kevesebb plugin szükséges.
Könnyű kezelhetőségKezdők számára is könnyen használható, de a haladóbb funkciók megtanulása időigényes lehet.Felhasználóbarát, a drag-and-drop felület egyszerűvé teszi a használatot, ugyanakkor lassú a felület.Kiemelkedően felhasználóbarát és gördülékenyen használható.
Design lehetőségekRengeteg előre elkészített sablon, de kevésbé modern dizájnok.Széleskörű testreszabhatóság, modern dizájn lehetőségek.Innovatív és modern dizájn lehetőségek.
BővíthetőségLimitált bővíthetőség a technológiai elavultság miatt.Rendkívül bővíthető, rengeteg kiegészítő plugin áll rendelkezésre.Nincs szükség sok pluginra a funkcionalitás vagy a sebesség érdekében.
IdőtállóságElavult technológiák miatt kevésbé időtálló.Jól követi a trendeket és frissítésekkel tartja a lépést.Új szereplőként innovatív megoldásokat kínál, amelyek hosszú távon is fenntarthatóak.
Fizetési modell, felmerülő költségekEgyszeri díj vagy éves előfizetés.Éves előfizetési díjcsomagok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.Éves előfizetési csomagok, de kevesebb plugin szükséges, így a költségek alacsonyabbak lehetnek.

gomb: Gyors, időtálló, a cégemre szabott weboldalt szeretnék!

Mindhárom page builder esetében kiemelten fontos a jó tárhely választása, mivel enélkül egyik sem fog optimálisan működni. Azonban a Breakdance kiemelkedik gyorsaságban és stabilitásban.

💡Érdemes tudni: A szupergyors betöltési sebesség hosszabb oldalon töltött időt és jobb felhasználói élményt (UX) eredményez, és így hozzájárul a kimagasló SEO teljesítményhez. Egy keresőbarát weboldalhoz ma olyan tárhely és page builder kell, ami ezt garantálja!

Az Elementor jól integrálható számos bővítménnyel és harmadik féltől származó szolgáltatásokkal. Rengeteg kiegészítő és widget érhető el, amelyek kiterjesztik a funkcionalitást. Ez azonban lassíthatja a weboldalépítési folyamatot, valamint a kész weboldalt

A Divi szintén jól integrálható különböző bővítményekkel, és a Divi Marketplace-ben sok kiegészítő található (pl. WooCommerce integráció). Ezekhez azonban sokszor a legújabb frissítések már nem érkeznek meg.

A Breakdance, mivel újabb, még nem rendelkezik olyan széleskörű integrációval, mint az Elementor vagy a Divi. Azonban az alapvető integrációk, mint a WooCommerce, már elérhetőek.

Ráadásul a Breakdance beépített funckióinak köszönhetően kevesebb plugint igényel, ami hozzájárul az oldalad gyorsaságához.

Azok a weboldal készítők, akik követik az innovatív megoldásokat, és arra törekszenek, hogy a weboldalad a leggyorsabban és a legjobb minőségben töltsön be, a Breakdance-ben szeretnek legjobban dolgozni. 

A weboldal készítés többről szól, mint egyszerűen átírni egy sablont. Egy működő, eredményeket hozó weboldalnak egy marketing stratégia részének kell lennie, ahol minden elem összhangban van a cég céljaival. Erre nem egy webfejlesztő fog megoldást nyújtani. 

Az eredményes weboldal egy weboldal készítő, grafikus és marketing szövegíró összehangolt munkája, amelyet ideálisan egy marketing rendszermérnök tart kézben.

 A marketing rendszermérnöknek át kell látnia a marketing minden területét, hogy biztosítsa a weboldal és a marketing stratégia összhangját.

A Divi egyszeri díjas vagy éves előfizetést, az Elementor csak éves előfizetéses díjcsomagokat kínál, amelyek a létrehozandó weboldalak számától függenek. A nagyobb csomagjai a weboldal készítők és online marketing ügynökségek igényeire szabottak. A Breakdance hasonló fizetési modelleket alkalmaz, de kevesebb plugin szükséges hozzá, így alacsonyabb költségekkel járhat.

Tudj meg többet a weboldal készítés árak kapcsán. Korábbi cikkünkben minden tételt részletesen bemutatunk, amit egy weboldal árajánlatnak tartalmaznia kell.

💡Érdemes tudni: Sokan próbálnak kalóz hozzáférést szerezni ezekhez a szoftverekhez, de aki ezen próbál spórolni vagy ilyen weboldal készítőt választ, az rosszul jár. 

Ezek sajnos nem működnek megfelelően, és nem fognak frissülni, így rövid idő után használhatatlanná válik a weboldalad. Mi csak licencelt, profi, jogtiszta szoftverekkel dolgozunk. És mindent DÍJMENTESEN oda is adunk (keretrendszer és a weboldal által használt összes beépülő modul), így a frissítések automatikusan megérkeznek minden ügyfelünk rendszerébe.

Ha eddig azt hitted, a weboldaladon fellépő állandó technikai problémák normálisak, akkor tévedtél. Ez nem történik meg mindenkivel. Ha a te weboldalad leragadt valahol 2012-ben, akkor az olyan, mintha egy eldugott öböl partján feküdnél, figyelmen kívül hagyva a piaci változásokat és az ügyfél igényeket. 

A weboldaladdal szemben se támassz kevesebb követelményt, mint a házaddal vagy az autóddal szemben. A weboldalnak azt kell sugároznia, hogy egy profi cég áll mögötte. 

Csapatunkban 15 szakértő dolgozik együtt, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk. Dinamikusan kivitelezünk, hazai és nemzetközi kampányokban szerzett tapasztalatunkkal garantáljuk a hatékony és gördülékeny munkát.

Azaz mindenben számíthatsz ránk, amire a cégednek szüksége lehet: stratégiában gondolkodunk és minden marketing eszközt ennek alárendelten készítünk el.

Mindenhez hozzáférsz, minden weboldal és fiók a te tulajdonod marad. Ráadásul nyugodt lehetsz afelől, hogy a weboldalad és a kampányaid is megfelelően működnek, még a nyaralásod alatt is.

Jelentkezz be egy konzultációra, ahol átnézzük meglévő online anyagaidat, és a konzultáció végén már egy cselekvési tervet is kapsz.

A megfelelő page builder kiválasztása fontos, de nem az egyetlen tényező, ami a weboldalad sikerét befolyásolja. Érdemes átgondolni, hogy milyen célra szeretnéd használni a weboldaladat, emellett olyan tárhelyet választani, ami biztosítja a legjobb sebességet és stabilitást. A weboldaladat pedig bízd egy szakértő csapatra, akik az átmeneti trendek helyett a hosszú távon stabil és időtálló megoldásokat részesítik előnyben, ami hidd el, neked sok időt és pénzt spórol majd.

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.