fbpx

Kreatív Szövegírás

Tartalom, ami a célközönséged lelkébe lát!

Leendő vásárlóid, kifejezetten rájuk szabott szövegekkel fogjuk meg. Mi tudjuk azt, hogy a marketingben nincsenek előre megírt “csoda receptek”, így minden ügyfelünk számára olyan kommunikációt alkotunk, amely az ő célközönségükről és célközönségüknek szól. Ezért sikeresek az általunk megírt weboldalak, hirdetések, hírlevelek és blogcikkek.

Videó lejátszása

LEFEDJÜK A CÉLCSOPORTOD TELJES TARTALOMIGÉNYÉT
4 LÉPÉSBEN

1. MEGTEREMTJÜK AZ ALAPOKAT

Ha vállalkozásod terméket vagy szolgáltatást kínál a weben, az első lépés egy minőségi weboldal; jól megírt szöveg nélkül azonban nem fognak komolyan venni. Ahogy tartalmas termékleírások nélkül sem, amik beszélik potenciális vevőid nyelvét, és néhány releváns kulcsszót is tartalmaznak, hiszen a SEO a marketing szövegírás egyik sarokköve. Imádunk játszani a szavakkal és az ujjunk köré csavarni leendő vevőidet!

2. KÍVÁNCSISÁGOT ÉBRESZTÜNK

A marketing szöveg a kulcs a sikereidhez, a minőségi tartalommarketing ugyanis kiemeli vállalkozásod a konkurencia sűrűjéből! Legyen szó szlogenről vagy éppen egy PR-cikkről, ránk számíthatsz, hiszen minden olyan szöveg megalkotása beletartozik profilunkba, amelynek köze van a termékedhez, cégedhez vagy szolgáltatásodhoz.

3. ÖSZTÖNZÜNK

A reklámszövegek, sajtóanyagok és a hírlevelek felkeltik célközönséged figyelmét, informálják és cselekvésre is ösztönzik őket. Hatékonyságunk titka, hogy belelátunk vevőid fejébe, tudjuk mire vágynak és mi teszi boldoggá őket. Nincs több hírlevél, ami a kukában végezné, mert mi tudjuk, hogy mi kell a célközönségednek és ismerjük a hírtérték fogalmát is – és nem félünk használni!

4. FENNTARTJUK AZ ÉRDEKLŐDÉST

A blogírás az egyik legjobb marketingeszköz, hiszen ha törődsz vele, meghálálja, ugyanis a bloggal rendelkező honlapokat a kereső előrébb sorolja. Ugyanúgy igaz ez egy jól megírt, színvonalas, Google-barát cikkre is, amely nemcsak presztízst képvisel, hanem valódi értéket is teremt a honlapodnak.

Lefordítjuk az értékajánlatod az ügyfeleidnek, hogy szívesebben vásároljanak tőled

Ahhoz, hogy a látogatókból vevőket konvertálj, egyértelmű értékajánlatokra van szükséged, amiket a célközönséged a lehető leggyorsabban megért.

Az online marketing jól megírt marketingszövegek nélkül:
versenyautó sebváltó nélkül.

Precíz rendszer, rengeteg beleölt idővel és pénzzel, épp csak nem tudunk max. fordulatszámon versenyezni vele.

Szóval miért kell jó marketing szövegeket írni?

Persze a jól megírt marketinganyagok sem érnek sokat, ha nem jutnak el az ügyfeleidhez. De ne aggódj, ebben is tudunk segíteni.

Hogy hogyan?
Úgy, hogy az adott kommunikációs csatornák elvárásainak és sajátosságainak megfelelően írjuk meg a szövegeket. Úgy, hogy azok a lehető legjobb eséllyel találjanak utat az ügyfeleid szívéhez.

Hogy miről is van szó pontosan?
A válaszhoz lássuk, milyen szolgáltatásokból áll a marketing szövegírás?

SEO SZÖVEGÍRÁS

Ha egy potenciális vevőd valamilyen problémával küzd, jó eséllyel a Google-ben keres rá a megoldásra. Ezért fontos a keresőoptimalizálás.

A SEO szövegírás célja hasznos, érdekes, értékes és releváns tartalmak létrehozása, amelyek adott kulcsszavakra optimalizálva jobb eséllyel jutnak el a célcsoportodhoz . Így amikor egy potenciális vevőd legközelebb rákeres egy problémára, amire nálad megoldást talál, jó eséllyel a te tartalmaidat találja a Google-ben. 

A kulcsszavak megjelenítése azonban csak egy dolog.

Ezeknek a tartalmaknak valóban érdekesnek és értékesnek kell lenniük, hogy a célcsoportod ne csak megtalálja, szívesen meg is ossza őket a közösségi média felületein. Így növelve annak értékét a Google szemében – és folyamatosan javítva a keresőben elfoglalt pozícióját.

Szolgáltatásunkkal ebben tudunk neked segíteni.

BLOG SZÖVEGÍRÁS

A keresőoptimalizálás egyik legfontosabb része a blog SEO. Vagyis egy olyan szakmai blog írása, amely segít megoldani a célközönséged problémáit. Folyamatosan terelgetve őket afelé, hogy fizető ügyfelekké váljanak.
Az ilyen jellegű cikkek általában az értékesítési funnel elején töltenek be fontos szerepet. Amikor a potenciális vevőid figyelmét ragadjuk meg és elkötelezzük őket a céged, márkád iránt.
A blogolás tehát az online marketing alapköve. Ha szeretnéd, hogy segítsünk benne, csak kattints.

hirdetés SZÖVEGÍRÁS

Ahhoz, hogy ne csak a keresőben hozott eredményeinkre támaszkodjunk a vevőszerzésnél, hirdetéseket is futtatnunk kell. Itt jellemzően rövid, mégis ütős, az értékajánlatod gyorsan és egyértelműen kommunikáló szövegekre és vizuálokra van szükség.
Egy jól megírt hirdetés (és a hozzá passzoló legjobb kreatív) akár egymaga is a javadra döntheti el a konkurenciaharcot az adott platformon.
Ezért elemi fontosságú a profi hirdetés szövegírás.

Dedikált kreatív szövegírókdolgoznak majd az anyagaidon

A szövegírás alapvetően egy külön szakma – ráadásul roppant időigényes munka. (Téma- és forráskutatás, piac- és konkurenciaelemzés, célcsoportépítés, plusz maga az írás és a lektorálás.)

És jól tudjuk, hogy neked minden perc számít. Ezért is gondoljuk, hogy szövegíró csapatunk hatalmas segítség lenne a céged számára. 
A marketingszövegek, blogbejegyzések, sales szövegek, landing oldal, hírlevelek és egyéb tartalmak megírása: nekünk mindennapi rutin. Neked – valószínűleg – kihívást jelentő kötelező feladat.

Ezért javasoljuk, hogy kérj ajánlatot, beszéljük át, mire van szükséged, mi pedig azonnal elkezdünk vevőket írni neked.

Bízd ránk a szövegírást és foglalkozz a céged fejlesztésével.

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

ÉRTÉKESÍTS MAXIMUMON!

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK 

A marketing szöveg nem csupán a hirdetéseid szövege vagy a webszöveged jelenti.

Amikor marketing szöveget készítünk például weboldalra, akkor marketing kommunikációs stratégiát és felépítést készítünk. 

Ez a marketing szövegírás alapja. Célorientált kommunikáció elkészítése a célközönségedre szabottan, amely eredményeket hoz a webes felületeiden.

Szeretnél ilyen szövegeket? Kérj ingyenes konzultációt, tanácsadást és árajánlatot, IDE KATTINTVA, MOST!

Nem. Neked nem kell semmilyen marketing szakmai munkát végezned, mindent megoldunk helyetted. Neked csupán megfelelő mennyiségű és minőségű információkat kell szolgáltatnod ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabb marketing szöveget, kommunikációt tudjuk kialakítani számodra.

Sőt! Kötelező több helyen is felhasználnod. Egy weboldal szöveg terjedelemesebb anyag, így az egyes részeit felhasználhatod blogcikkekben, social posztokban, Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Twitter videókban, vagy hirdetési szövegekben, stb. 

Így tudod az egyszer kifizetett szolgáltatást felhasználni 4-5 helyen, platformon és formában és tudsz belőle többszörösen profitálni.

Igen. Social poszt szövegek, blogcikkek, social videós scriptek elkészítése stb. Minden kommunikációs elem marketing-optimalizált elkészítésében tudunk a szolgáltató partnered lenni.

Igen. Minden elkészült marketing szöveg, jogi értelemben 100%-ban a te tulajdonodat képezik.