KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

TARTALOM, AMI A CÉLKÖZÖNSÉGED LELKÉBE LÁT!

Z

1. Megteremjük az alapokat

Ha vállalkozásod terméket vagy szolgáltatást kínál a weben, az első lépés egy minőségi weboldal; jól megírt szöveg nélkül azonban nem fognak komolyan venni. Ahogy tartalmas termékleírások nélkül sem, amik beszélik potenciális vevőid nyelvét, és néhány releváns kulcsszót is tartalmaznak, hiszen a SEO a marketing szövegírás egyik sarokköve. Imádunk játszani a szavakkal és az ujjunk köré csavarni leendő vevőidet!

Z

2. Kíváncsiságot ébresztünk

A marketing szöveg a kulcs a sikereidhez, a minőségi tartalommarketing ugyanis kiemeli vállalkozásod a konkurencia sűrűjéből! Legyen szó szlogenről vagy éppen egy PR-cikkről, ránk számíthatsz, hiszen minden olyan szöveg megalkotása beletartozik profilunkba, aminek köze van a termékedhez, cégedhez vagy szolgáltatásodhoz.

Z

3. Ösztönzünk

A reklámszövegek, sajtóanyagok és a hírlevelek felkeltik célközönséged figyelmét, informálják és cselekvésre is ösztönzik őket. Hatékonyságunk titka, hogy belelátunk vevőid fejébe, tudjuk mire vágynak és mi teszi boldoggá őket. Nincs több hírlevél, ami a kukában végezné, mert mi tudjuk, hogy mi kell a célközönségednek és ismerjük a hírtérték fogalmát is – és nem félünk használni!

Z

4. Fenntartjuk az érdeklődést

A blogírás az egyik legjobb marketingeszköz, hiszen ha törődsz vele, meghálája, ugyanis a bloggal rendelkező honlapokat a kereső előrébb sorolja. Ugyanúgy igaz ez egy jól megírt, színvonalas, Google-barát cikkre is, mely nemcsak presztízst képvisel, hanem valódi értéket is teremt a honlapodnak.

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

Mire van szükséged?

Adatvédelmi irényelvek

értékesíts maximumon!

N

odafigyelünk rád és a cégedre

N

gyorsak és pontosak vagyunk

N

a te sikeredért dolgozunk