fbpx

Blog

Tudd meg a cikkekből, hogy építhetsz Te is tökéletes marketing rendszert!

Ezek a Google Ads és Facebook hirdetési mutatószámok segítenek tisztábban látni, elkerülni az ügynökségi átveréseket, hatékonyabbá tenni a hirdetéseidet!

Ha cégvezetőként tisztában vagy a legfontosabb hirdetési mutatókkal, az lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyabban kommunikálj az ügynökséggel vagy a marketingeseddel, ne verjenek át, és összességében jobb döntéseket hozhass a marketing stratégiád és a költségvetésed tekintetében. Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb mérőszámokat, legyen szó Google Ads kampánykezelésről vagy közösségi média hirdetésekről. Választ kaphatsz arra, hogy:

Tovább olvasom >>
Google Shopping kampány, kinek van rá szüksége

Google Shopping kampány: neked szükséged van rá?

A Google Shopping kampány megjelenése 2019 óta Magyarországon is sok webshop életét forgatta fel. Ha webáruházad van, akkor te sem hagyhatod figyelmen kívül. Ha eddig nem foglalkoztál a Shopping hirdetésekkel, akkor a cikkből megtudhatod, kinek ajánlott a Google Shopping kampányok használata, hol jelennek meg az effajta hirdetések, és mire figyelj a hirdetés létrehozása során.

Tovább olvasom >>
Sikeres Google Ads hirdetése

Sikeres Google Ads hirdetések ma: Útmutató szolgáltató cégeknek

Ha szeretnél több és jobb ügyfelet megnyerni a szolgáltatásoddal, biztosan elgondolkoztál már a Google Ads hirdetések indításán. Ez a hirdetési platform rendkívül komplex, ráadásul folyamatosan változik. Ebben a cikkben segítek rendet teremteni a káoszban: kifejezetten azokra a Google Ads hirdetésekre koncentrálunk, amelyekkel szolgáltató cégként valós eredményeket érhetsz el. Ebben a cikkben nem fogsz hallani Shopping

Tovább olvasom >>
Sikeres Facebook hirdetések vállalkozóknak

Sikeres Facebook hirdetések ma: Útmutató gyakorlati példákkal, szolgáltató cégeknek

Ma már Facebookon hirdetni olyan, mint levegőt venni és ez nem túlzás. Ahogy az sem túlzás, hogy a hazai cégek nagy része közel sem használja ki a digitális platformokban rejlő potenciálokat. Ez a cikk képbe hoz azzal kapcsolatban, hogy hogyan MAXOLD KI AZ ÉRTÉKESÍTÉSED a Facebook segítségével és hogy hogyan KERÜLD EL A HIBÁKAT, amelyek akadályozzák a profit növekedésed.

Tovább olvasom >>