fbpx

Blog

Tudd meg a cikkekből, hogy építhetsz Te is tökéletes marketing rendszert!

működő landing weboldal

Landing oldal trendek követése helyett inkább így növeld a vásárlásaidat

Landing oldal készítéshez nincs olyan trend vagy sikerrecept, amivel iparágtól függetlenül maximalizálhatod a konverziódat, azaz a célteljesülést. Éppen ezért bombabiztos, kasszarobbantó tippek megosztására nem is vállalkozunk. (Aki ilyet ígér, az nem mond igazat.) Helyette kielemeztük a legújabb landing oldal trendeket, ami segíthet megérteni a potenciális vásárlóid viselkedését és ezáltal növelni a konverziódat, legyen az vásárlás, regisztráció vagy feliratkozás.

Tovább olvasom >>
Facebook és Instagram hirdetések optimalizálása 2024

3 legfontosabb tudnivaló, hogy kimaxold a videós Facebook hirdetéseidet 2024-ben

Tudtad, hogy néha apróságokon áll vagy bukik a videós hirdetésed sikere? A legtöbbször azonban a gondos stratégiai tervezésen. A cikkben ezért a Meta elvárásai mellett valós kampány tapasztalatokat is megosztunk veled a legsikeresebb videóink kapcsán. Ez a cikk tartalmazza azokat a kulcs tényezőket, ami ahhoz kell, hogy a videózásra költött pénzed valóban megtérüljön. Ha eredményes

Tovább olvasom >>
Facebook hirdetéskezelés hatékonyan

5 feltétel, hogy működjenek az AI optimalizált Facebook hirdetéseid

Sok cégvezető hallott már az AI térnyeréséről a marketingben, de kevesen tudják, hogyan alkalmazzák a mesterséges intelligenciát a vállalkozásukban. Ez a cikk megmutatja, mire van szükséged ahhoz, hogy hatékonyan működjenek az AI optimalizált Facebook hirdetéseid. Meta Advantage+: mi az, és hogyan tudod használni? Az elmúlt években az AI technológia rohamos fejlődése megváltoztatta a digitális marketing

Tovább olvasom >>

Ezek a Google Ads és Facebook hirdetési mutatószámok segítenek tisztábban látni, elkerülni az ügynökségi átveréseket, hatékonyabbá tenni a hirdetéseidet!

Ha cégvezetőként tisztában vagy a legfontosabb hirdetési mutatókkal, az lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyabban kommunikálj az ügynökséggel vagy a marketingeseddel, ne verjenek át, és összességében jobb döntéseket hozhass a marketing stratégiád és a költségvetésed tekintetében. Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb mérőszámokat, legyen szó Google Ads kampánykezelésről vagy közösségi média hirdetésekről. Választ kaphatsz arra, hogy:

Tovább olvasom >>
Google Shopping kampány, kinek van rá szüksége

Google Shopping kampány: neked szükséged van rá?

A Google Shopping kampány megjelenése 2019 óta Magyarországon is sok webshop életét forgatta fel. Ha webáruházad van, akkor te sem hagyhatod figyelmen kívül. Ha eddig nem foglalkoztál a Shopping hirdetésekkel, akkor a cikkből megtudhatod, kinek ajánlott a Google Shopping kampányok használata, hol jelennek meg az effajta hirdetések, és mire figyelj a hirdetés létrehozása során.

Tovább olvasom >>
Sikeres Google Ads hirdetése

Sikeres Google Ads hirdetések ma: Útmutató szolgáltató cégeknek

Ha szeretnél több és jobb ügyfelet megnyerni a szolgáltatásoddal, biztosan elgondolkoztál már a Google Ads hirdetések indításán. Ez a hirdetési platform rendkívül komplex, ráadásul folyamatosan változik. Ebben a cikkben segítek rendet teremteni a káoszban: kifejezetten azokra a Google Ads hirdetésekre koncentrálunk, amelyekkel szolgáltató cégként valós eredményeket érhetsz el. Ebben a cikkben nem fogsz hallani Shopping

Tovább olvasom >>
Sikeres Facebook hirdetések vállalkozóknak

Sikeres Facebook hirdetések ma: Útmutató gyakorlati példákkal, szolgáltató cégeknek

Ma már Facebookon hirdetni olyan, mint levegőt venni és ez nem túlzás. Ahogy az sem túlzás, hogy a hazai cégek nagy része közel sem használja ki a digitális platformokban rejlő potenciálokat. Ez a cikk képbe hoz azzal kapcsolatban, hogy hogyan MAXOLD KI AZ ÉRTÉKESÍTÉSED a Facebook segítségével és hogy hogyan KERÜLD EL A HIBÁKAT, amelyek akadályozzák a profit növekedésed.

Tovább olvasom >>