fbpx

Marketing fotózás weboldalra

ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ FOTÓKAT KÉSZÍTÜNK

A reklám fotózás nem intézhető el annyival, hogy „majd csinálunk pár képet” vagy „megoldjuk stock fotókkal”. A célközönséged ennél igényesebb és egyedibb megoldást követel. Mi pedig gond nélkül szállítjuk is neked.

Videó lejátszása

Az egyedi és igényes online jelenlét, mint egy üzlethelyiség, ahová szívesen betér a vevő

A sikeres online értékesítés alapja, hogy a lehető legjobb ügyfélélményt biztosítsuk. Vizuálisan is. Mert az első benyomás mintegy 7 másodperc alatt kialakul a látogatóban. Lefordítva: a potenciális vásárlók jelentős részét veszítheti el az a márka, amely nem uralja tudatosan az első benyomást.

Ezért nem mindegy, milyenek a céges weboldalon található fotók és egyéb vizuális elemek. Az igényes és egyedi fényképek azonnali versenyelőnyhöz juttatnak a középszerű, igénytelen fotókkal telepakolt weblapokkal szemben.

Ezért szeretnél te is egységes, szép, a céges arculatot támogató saját fotókat a weboldaladra.

jó fotó minden eszközön mutatós

Különbség a jó és rossz fotók között

Az okostelefonok korában egyszerű abba a hibába esni, hogy azt gondoljuk, „lövünk pár képet telóval, az jó lesz.”

Ezek a próbálkozások a legritkább esetben lesznek mutatósak egy weboldalon. Félreértés ne essék, a közösségi médiában, akár a céges Facebookon ezek jól mutatnak. A céges weboldal azonban más tészta. Igényes, szép, jól berendezett fotókra van szükség.

De még egy profi gép sem garantálja, hogy a jó üzleti fotó, profi céges portré készül. Hogy miért?

Mert a gép önmagában még nem figyel az aranymetszésre. Nem tudja, hogyan kell jó backfókuszt beállítani. Nem tartja egyensúlyban az expozíciós háromszöget. Nem tudja, mitől lesz magas a képzaj – és ezt hogyan szűrje ki. Sőt, az utómunkát sem fogja megfelelően elvégezni. (És most csak a legalapvetőbb fotós szakkifejezéseket említettük).

Márpedig a fentiek tökéletes összhangja nélkül nehéz olyan fotókat készíteni, amelyek bizalmat ébresztenek a célközönségedben.

És arról még nem is beszéltünk, hogy mitől lesz egy céges fotózás marketing alapú.

Mi a marketing célú üzleti fotózás?

Különbség van fotózás és marketing fotózás között. Bár alapvetően mindkettő profi fotósokat és felszerelést igényel, utóbbinak elengedhetetlen eleme a profi marketinges. Mint ahogy nem lehet minden sportedző jó fociedző.

A marketing fotózás során ugyanis kifejezetten olyan képeket készítünk, amelyek a célközönséged számára a legideálisabbak, legszimpatikusabbak (mi tudjuk, hogy melyek ezek). Tehát lényegében vizuális válaszokat adunk a vevőid még fel nem tett kérdésére.

Például:

 • hogy néz ki az üzleted, konyhád vagy várótermed?;
 • hogy fest maga a termék?;
 • hogy érzik magukat az ügyfeleid egy workshopon vagy más rendezvényeden?

És még folytathatnánk a sort, de szerintem érted. Megelőlegezzük a jó ügyfélélményt, mielőtt a vevőd találkozna a termékeddel, szolgáltatásoddal. Ügyfeleink minden esetben versenyelőnyre és bevétel növekedésre tesznek szert, mert Magyarországon a cégek elenyésző része alkalmaz valóban profi marketing fotókat (és nem, nem drága a marketing fotózás).

Különbség van fotózás és marketing fotózás között. Bár alapvetően mindkettő profi fotósokat és felszerelést igényel, utóbbinak elengedhetetlen eleme a profi marketinges. Mint ahogy nem lehet minden sportedző jó fociedző.

A marketing fotózás során ugyanis kifejezetten olyan képeket készítünk, amelyek a célközönséged számára a legideálisabbak, legszimpatikusabbak. Tehát lényegében vizuális válaszokat adunk a vevőid még fel nem tett kérdésére.

Például:

 • hogy néz ki az üzleted, konyhád vagy várótermed?;
 • hogy fest maga a termék?;
 • hogy érzik magukat az ügyfeleid egy workshopon vagy más rendezvényeden?

És még folytathatnánk a sort, de szerintem érted. Megelőlegezzük a jó ügyfélélményt, mielőtt a vevőd találkozna a termékeddel, szolgáltatásoddal.

üzleti fotózás profi eszközökkel

Mi az üzleti fotózás célja? Értékesítés vagy imázsépítés?

Egyáltalán nem mindegy. Az értékesítési fotókon ugyanis maga a termék van előtérben. Imázsépítésnél pedig a cég, azok helyiségei, vagy épp az azzal kapcsolatos élmények, munkafolyamatok, mindennapok.

A célnak megfelelően különböző típusú fotózásokat vállalunk:

 • üzleti fotózás;
 • üzleti portré;
 • termékfotózás;
 • szolgáltatásfotózás;
 • fotók készítése online kampányhoz.

De mit kell tudni ezekről pontosan?

Egyáltalán nem mindegy. Az értékesítési fotókon ugyanis maga a termék van előtérben. Imázsépítésnél pedig a cég, azok helyiségei, vagy épp az azzal kapcsolatos élmények, munkafolyamatok, mindennapok.

A célnak megfelelően különböző típusú fotózásokat vállalunk:

 • üzleti fotózás;
 • üzleti portré;
 • termékfotózás;
 • szolgáltatásfotózás;
 • fotók készítése online kampányhoz.

De mit kell tudni ezekről pontosan?

Üzleti fotózás

Üzleti fotózás során az a cél, hogy a potenciális ügyfeleid, vevőid számára ismerősek legyenek a céges munkatársaid, helyszíneid. Lényegében a márka legjobb arcát kapjuk lencsevégre.

Üzleti portré

Az üzleti portré fotózás során a cég arcai vannak fókuszban. Portrékat készítünk a cégvezetésről és a munkatársakról. Ez azért kiemelten fontos, mert sokakban ezek a munkatársakról készült fotók lesznek felelősek az első benyomásért.

Az ilyen céges portrék kerülnek ki a weboldalra, az e-mail-aláírásba, sőt még a közösségi médiába is. A cél tehát, hogy egységes képet adjon a cégre jellemző hangulatról, értékekről és összhangról.

Termékfotózás

Bár egyre többen ismerik fel a lehetőséget a termékfotózásban, sokan még mindig kihagyják ezt a ziccert. Pedig a vásárlási döntés meghozásában rengeteget segítenek a vizuális élmények. Ezért fontos, hogy termékeidről igényes, több szögből készített – esetleg 3D – fotók készüljenek.

Termékfotózás során elemi fontosságú, hogy a kép ne torzuljon és hű színvilágot adjon vissza. Valamint, hogy a termékről semmi más ne vonja el a figyelmet.

Szolgáltatásfotózás

A szolgáltatásfotózás során jellemzően az a lényeg, hogy megörökítsük az élményt, amire a célközönség vágyik – vagy épp a kellemetlenséget, amit meg akar szüntetni. De a képeken mindeközben meg kell jelennie azoknak az elemeknek, amelyek utalnak a szolgáltatásodra és azok értékajánlataira. Ide tartozik a rendezvény és a konferencia fotózás is.

Tehát lényegében a termék- és a céges fotózás hibridjéről beszélünk. Ahol azok az arcok szerepelnek, akikkel az ügyfél a szolgáltatás igénybevétele során találkozhat, olyan élményekkel vegyítve, amelyeket éreztetni akarunk vele.

Fotók készítése online kampányhoz

Évek óta készítünk és optimalizálunk online marketing kampányokat. Pontosan tudjuk tehát, milyen beállítások és témák illenek az egyes marketingcélokhoz.

A munka során minden apró részletre odafigyelünk. Készüljenek olyan fotók, amelyeken a szereplők tekintete a szöveges blokkra tereli a figyelmet. A fotók színvilága illeszkedjen a márka arculati színeihez. A képek berendezésekor figyelembe vesszük, hogy az eltérő képméreteket előíró felületekre is jól sokszorosítható legyen. Szóval tényleg mindenre.

Fotózás weboldalra  a mi módszerünkkel

1. CÉLORIENTÁLT FOTÓKAT KÉSZÍTÜNK

Értékesíteni szeretnél, vagy imázsépítés a cél?
Nem mindegy!
Mi fotóid tervezése és elkészítése során mindent alárendelünk annak, hogy céljaidat maximálisan támogató, eredményeket produkáló fotósorozatot adjunk át. Ráadásul mindent mindent elintézünk helyetted – a stúdió bérlés, az eszközök szállítása, a modellek felkészítése, minden a mi feladatunk lesz.

2. SZAKTUDÁS, TAPASZTALAT, PROFIZMUS

Fotósaink vérbeli profik.

Legyen szó termékfotóról, céges portfólió képekről, vagy olyan sorozatról, amik épületed, vagy munkafolyamataid mutatják be, biztos lehetsz abban, hogy a munkára legalkalmasabb szakemberünk fogja elkészíteni.

Nálunk alap, hogy a legprofibb eszközökkel dolgozunk.

3. MARKETING ALAPÚ FOTÓKAT KÉSZÍTÜNK

Mi nem toljuk tele felesleges filterekkel a képeid. A fotókon az fog szerepelni, aminek kell és úgy, ahogyan bizniszed céljai és célközönséged tagjai megkívánják. 
Nem magunknak, Neked készítünk fotókat.
Tudjuk, hogy egy eredményes kampány alapját a jó fotók képezik, az eredménytelenét pedig az amatőr, vagy stock képek.
Profi fotós + Profi marketing szakemberek = Marketing alapú fotók

4. MINDENT MI INTÉZÜNK

Megtervezzük a fotósorozatod, mintákat küldünk, konzultálunk, segítünk a szervezésben, vagy megszervezzük a teljes fotózást. Ha szükséges, a helyszínt lefoglaljuk, szereplőket válogatunk.
Megindokoljuk, hogy mit, miért és hogyan csinálunk azért, hogy fotóid bevételeid növeléséhez maximálisan hozzájáruljanak.
A fotózást lebonyolítjuk, a gyártást menedzseljük. A végén “kulcsrakész” fotókat adunk át, amelyeket beépítünk marketing rendszeredbe.

online  kampányfotók

termékfotók 

gasztrofotók 

Belső tér  fotók

Légifotók 

Műszaki  Fotók

Kompozíció  Fotók

Portré  Fotók

így készítjük el a
bevétel termelő fotókat

A teljes online marketinget is ránk bízhatod

Nemcsak az üzleti és reklám fotózás területén vagyunk otthon, hanem a komplett marketingben is.

A weboldalad és a céges kommunikációd felépítése mellett hirdetési és tartalmi kampányaid megtervezését, futtatását és optimalizálását is készséggel elvégezzük. Így nem kell egyszerre több ügynökséggel és kivitelezővel tartanod a kapcsolatot. Mi mindezt megoldjuk helyetted.

Legyen szó szövegírásról, PPC-hirdetések kezeléséről, közösségi médiáról, és még sorolhatnánk, minden területen profikkal dolgozunk. Ráadásul igényes, egyedi fotókkal és videókkal tudjuk felturbózni a marketinged. 

Mit mondasz, összefogjuk a komplett online marketinged?

A teljes online marketinget is ránk bízhatod

Nemcsak az üzleti és reklám fotózás területén vagyunk otthon, hanem a komplett marketingben is.

A weboldalad és a céges kommunikációd felépítése mellett hirdetési és tartalmi kampányaid megtervezését, futtatását és optimalizálását is készséggel elvégezzük. Így nem kell egyszerre több ügynökséggel és kivitelezővel tartanod a kapcsolatot. Mi mindezt megoldjuk helyetted.

Legyen szó szövegírásról, PPC-hirdetések kezeléséről, közösségi médiáról, és még sorolhatnánk, minden területen profikkal dolgozunk. Ráadásul igényes, egyedi fotókkal és videókkal tudjuk felturbózni a marketinged. 

Mit mondasz, összefogjuk a komplett online marketinged?

NEKED MILYEN FOTÓKRA   VAN SZÜKSÉGED?

GASZTRO? BELSŐ TÉR? LÉGI? ÉPÜLET? MŰSZAKI? MODELL? DIVAT? TERMÉK? PORTRÉ?

Esetleg valami más?

KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT ÉS KONZULTÁCIÓT AZ ALÁBBI ŰRLAPON!

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

AZ EGYEDI FOTÓK
BIZALMAT KELTENEK, 
ÍGY TÖBB VÁSÁRLÁST
EREDMÉNYEZNEK.