fbpx

Sikersztorik, amit online marketing rendszer szemlélettel Te is elérhetsz a cégedben

Baranyai Gergő
A Tartalom Design alapítója

A Tartalom Design bevált és kiforrott munkamódszerekkel, kiváló szakértő és menedzsment csapattal valósítja meg a vállalkozások online jelenlétének rendszerbe foglalását úgy, hogy az minden elemével a vevőszerzést támogatja.

Partnereink (más marketing ügynökségeknél csupán „ügyfelek”) olyan működő online csatornákat kapnak tőlünk, amelyek folyamatosan és hosszú távon bevételt termelnek a részükre. A megalkotott online rendszer, – legyen az direkt webshop értékesítés, szolgáltatási lead generálás vagy lokális vevőszerzés fizikai üzlet részére, – stabil és folyamatosan fejleszthető rendszer szintű megoldást nyújt a cégeknek, vállalkozónak, akik velünk dolgoznak.

Kihozzuk a maximumot a vállalkozásodból és a piaci szegmensed lehetőségeiből azokkal az eszközökkel, és tesztelt csatornákkal, amelyek a Te üzleted számára működnek.
Nincsen univerzálisan, minden cégnél működő és használható online vevőszerzési recept! Minden cég egyedi, ahogy a Te vállalkozásod is.

Működjön a vállalkozásod Magyarország határain belül vagy bárhol Európában, komplex megoldással és extra odafigyeléssel segítjük céged érvényesülését a marketingben, a legjobb ár-érték arányban.

Ezen az oldalon, az életből vett példákkal szolgálunk ügyfeleink részéről, hogy az Ő vállalkozásukat mivel segítettük a növekedésben.

Az induló start-up vállalkozások mellett, többségében olyan vállalkozásoknál is jelentős sikereket és növekedést tudunk elérni, ahol a növekedés egy bizonyos szinten megállt, vagy nincsen kellő marketing tapasztalat a valódi áttöréshez.

Számunkra partnereink maximális elégedettsége a cél, amit az üzleti célok megvalósítása biztosít, ez pedig 100%-ban a stabil online bevételszerzés.

Tovább olvasom hogy dolgoztok

Ügyfeleink véleménye a Tartalom Design szolgáltatásáról

Több tucat iparágban értünk el jelentős sikereket
Európa számos piacán és országában.

Ügyfeleink saját sikertörténetei és véleménye videóban

Magyar vállalkozók sikertörténetei, ahol üzleti partnereink el is mondják, miért választottak minket, mit javasolnak a hozzájuk hasonló vállalkozásoknak:

STAGNÁLÁSBÓL SZINTLÉPÉS ÉS STABIL BEVÉTELEK
Perfekt-Mór Kft.

Korábban nem is sejtettük, hogy mekkora potenciál lehet még az online vevőszerzésben a belföldi piacunkon, annak ellenére, hogy egy jól meghatározott régióban működünk.

Az online együttműködéssel valódi értékesítési rendszert kaptunk, aminek a hatékonysága és legfontosabb indikátora számunkra, hogy a megrendelések száma jelentősen megnőtt és a nagymennyiségű ügyfélbeáramlást folyamatosan biztosítja, a hónapról-hónapra fejlődő marketing rendszerünk.

A Tartalom Design szolgáltatása gyakorlatilag levette a vállunkról az online értékesítési feladatok terheit.

A szakértő segítség állandó, a rendszer önműködő, nekünk pedig elegendő az egyetlen személlyel történő kapcsolattartás. A megújult, gyors és profi honlapunk kiegészülve a hatékony hirdetési szisztémával (Facebook és Google Ads kampányok, profi marketing szövegek, fotók és videók), felskálázta és stabilizálta vállalkozásunk bevételszerzését. Azt gondolom, hogy ma az üzleti siker kihagyhatatlan eleme a cégre szóló és célközönségre szabott online értékesítési rendszer.

Hallgasd meg Fett Krisztián, a cégvezető véleményét az együttműködésről, ebben a videóban:

A cégvezető, Sütő Norbert mondja el, hogy mennyit adott a vállalkozásának a marketing RENDSZER:

60%-KAL TÖBB ÉRTÉKESÍTÉS AZ ÚJ MARKETING RENDSZERREL
NorAn - Mezőgazdasági Gépgyártás

Gergőék a nulláról építették fel a digitális marketingünket.

A konzultáció után célzottan és extra gyors sebességgel álltak neki a marketing elemek kivitelezésének, amelynek eredményeként ma már hatékony, folyamatosan eredményes reklámjaink vannak.

Az online hirdetéseket a Tartalom Design rendszerbe foglalta nekünk, összehangolta az arculat, a szöveg, a videók, a fotók és a hirdetések közötti kapcsolatot. Úgy gondolom, ebben rejlik Cégünk marketingjének valódi ereje és az, hogy folyamatosan bevételt hoz.

Azzal, hogy marketing rendszert építettünk, nem csak nagyobb bevételre tettünk szert, de pénzt és időt is spórolunk, mert az egyértelmű kommunikáció, a marketing-optimalizált honlap hatására az értékesítés sokkal könnyebbé vált a potenciális vásárlóink számára.

Nem bántuk meg, hogy rendszerben gondolkodó marketing tanácsadót és kivitelezőt választottunk, mert ma már tudjuk, hogy csak ennek segítségével tudtunk ilyen gyorsan szintet lépni a vállalkozásunkkal.

KISZÁMÍTHATÓAN TERMELŐ MARKETING RENDSZER KERTÉSZETI FRANCHISE-NAK
Garden Angels - Lokációs marketing, az ország több pontján

Gergőékkel azt a marketing célt tűztük ki, hogy minden franchise partnerünket eljuttatjuk a területileg releváns célközönségéhez.

A munkát felméréssel kezdték, amely során megállapították, hogy szükségünk lesz egy új weboldalra, ahová az online kampányokból vezetni tudjuk a felhasználókat. A csapat megírta a profi marketing szöveget, majd felépítették a honlapot, beleértve a technikai és a design részeket is. Rendkívül fontos eleme volt a marketing rendszer alapjának az egyedi fotósorozat, amelyet szintén a Tartalom Design készített nekünk. Ezeket a képeket használtuk a hirdetésekben és a weboldalon is. Ma már tudjuk, hogy az egyedi fotók egy lokális, bizalmi szolgáltatás esetén nélkülözhetetlenek.

Ahogy felállt az online rendszer alapja, elindítottuk a kampányokat Facebook-on. Az eredmények szinte azonnal jöttek, potenciális ügyfelek kerestek fel minket. A rendszert közben kiterjesztettük a további franchise partnerekre is, így minden partnerünk számára, területileg egyedi hirdetések futottak, egyedi kommunikációval.

A weboldalt később fejlesztettük keresőoptimalizálással, illetve Google Cégem fiókok létrehozával, amely fiókokat össze is kötöttünk a weboldallal és ezek a fiókok is kaptak egy lokációs SEO-t.

A vállalkozásunk marketingje fenntartható, mert a szöveges és a vizuális kommunikáció és átgondolt és jól célzott, az eredmények és az együttműködés transzparens és kiszámítható.

Tudjuk, hogy a Tartalom Design csapatára további fejlesztésekben és szintlépésben is számíthatunk, ami megnyugtató számunkra, hiszen a szolgáltatásunkban lévő tartalék kihasználását a marketing maximálisan támogatni tudja.

Így értékeli Makai Krisztián, a franchise vezetője a marketing együttműködést:

Így vélekedik Tóth Gábor, cégvezető a közös munkáról:

STABIL VENDÉGSZÁM SZEZONTÓL FÜGGETLENÜL AZ AUSZTRIAI HOTELBEN
Sonnhof Hotel, Ausztria

Külföldön működő szálláshelyként szükségünk volt egy olyan magyar nyelvű, profi online marketing csapatra, aki a teljes értékesítési rendszerünket képes a mai online versenyben sikeresen működtetni úgy, hogy a foglalási számaink stabilak legyenek.

Nemzetközi vendéglátóhelyként, az online, vendégszerző marketing rendszer segítségével el tudtuk érni, hogy szezontól függetlenül stabil foglalásaink legyenek, a kapacitásainkat, szálláshely kihasználtságunkat növeljük és folyamatos vevőutánpótlásunk legyen.

A felépített többnyelvű weblap, egyénre szabott szövegezéssel és nemzetközi forgalomra kereső-optimalizálva, kiváló csatornája a sikeres online foglalásoknak és vevőink elégedettségének folyamatos monitorozására.

A Tartalom Design csapata megoldja Hotelünknek a honlap copywritingot, a nemzetközi SEO-t, a soical-media kampánykészítést és kezelést.

A Google Ads hirdetési platform használatával pedig még stabilabbá tette az értékesítésünket.

Az ügyfélre szabott marketing kommunikáció és a PPC kampányok segítségével megvalósul a szezonális keresletingadozások kiegyenlítése, ami valódi siker a szállodai üzletágban.

EGYRE MAGASABB MEGTÉRÜLÉS A WEBÁRUHÁZBAN
Zellia Bag Store

Az üzleti sikerünk egyik kulcsa, hogy folyamatossá vált a megújulás a marketingünkben a Tartalom Design segítségével.

Az új értékesítési és vevőszerző kommunikáció megvalósítása a napi alkalmazott marketing gyakorlatban.

A webshopon keresztüli értékesítésünk fejlődése ennek köszönhetően folyamatos, ami a bevételekben és megtérülés növekedésében is megmutatkozik.

Kiemelkedőnek értékeljük a ROAS-t (Return On Ads Spend) a marketingre költött megtérülésünket.

Ehhez kellett Gergőék átfogó és rendszerszintű marketing szemlélete és gyakorlata.

Ezt mondja Krénusz Anett, a Zellia Bag Storetól:

Szűcs Sára ezt gondolja a marketing sikereiről:

SZENVEDÉS UTÁN SZÁRNYALÁS
Mediterranterapia.info

Régóta szenvedtem attól, hogy a sokadik marketinges cég sem tudott számomra olyan online marketing jelenlétet kialakítani, ami egységes, trendi és folyamatosan hozza az érdeklődőket.

Az áttörést Gergő és csapata minden terhet levett a vállamról és megszabadultam a szorongástól is, hiszen ma már folyamatosan jönnek a megrendelések a marketingnek köszönhetően a cégembe.

Az együttműködés kényelmes és dinamikus, ami, úgy gondolom, hogy – a szakértelem mellett – a kulcsa a fenntartható és sikeres reklámoknak.

A tudat, hogy a profi marketingszöveg, weboldal és online kampányok stabil értékesítést biztosítanak, megnyugtató, amiért hálás vagyok.

Emellett tudom azt is, hogy a költséghatékony marketing rendszerem könnyedén fejleszthető, így a szintlépésnek a marketing már nem akadálya, sőt, bármikor elősegíti. Ez magabiztosságot ad, hiszen van egy biztosíték mögöttem, egy profi marketing szolgáltató csapat, akire mindig számíthatok.

A legfontosabb üzleti siker és újdonság az volt számomra, hogy bebizonyosodott, hogy minden online marketingre költött forint sokszorosan megtérül és tovább növeli vállalkozásom online elért sikerét.

Ha Te eddig csak költségként tekintettél a marketingre, akkor bizony lehet, hogy a vállalkozásod növekedésének az eddigi személeted volt a gátja.

A Tartalom Design hosszú távú és stratégiai kivitelező partnerünknek / külső marketing csapatomnak tekintem.

Ennek köszönhetően, mindig nyitottan várom az újabb online fejlesztésekre vonatkozó javaslatokat és kampányötleteket, mert tudom, hogy Gergőék rendszerben gondolkoznak, a megtérülés és az üzleti siker elérése hajtja őket.

Ezt mondja Rózsavölgyi Gergő, a LevelUppContent-től

Így vélekedik ügyfelünk az együttműködésről:

A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS iskolapéldája, amit a rendszer szintű marketing tesz lehetővé - Fixfogsor Rendelő

Konkrét számokat és részleteket nem írhatunk, de az alább található ügyfélvélemény ezt a leírást maximálisan igazolni fogja.

A Fixfogsor, fogászati implantátumok beültetésével foglalkozó rendelőnek rendszer-szerű, de kissé egyoldalú marketingje volt az együttműködésünk kezdetén.

A komplex, vevőszerző marketing kialakításához, első körben felmértük az akkor meglévő marketinget. Megvizsgáltuk a kommunikációt, a konkrét szövegeket, Facebook és Google Ads hirdetéseket, weboldalakat, hírlevél rendszert.

Feltártuk a hibákat, majd kialakítottuk a marketing rendszer hiányzó elemeit és komplett értékesítési alrendszereket hoztunk létre, külön kommunikációval, amely rendszerek a fogászati szolgáltatás landing oldal hálózatát alkotják, amelyekre szegmentált kampányokat indítottunk, majd egy soklépcsős marketing funnel-t alkottunk a Rendelő számára.

A fogászat az elmúlt években rekord bevételeket könyvelhetett el és folyamatosan emeljük a szintet a releváns fejlesztésekkel.