fbpx

Reklámfilm készítés

MARKETING ALAPÚ FILMEKET KÉSZÍTÜNK

A reklámfilm készítés ma már nem csak a nagy cégek játékszere.

A technológia fejlődésével a kis- és középvállalkozások is felzárkózhatnak a nagyvállalatok mellé.

Viszont a hatékony reklámvideó alapja a profi tervezés és kivitelezés. Nálunk mindkettő adott.

reklámfilm

Add át a lehető legtöbb információt, a lehető leggyorsabban, videóban

Nem elég, hogy a terméked és az üzeneted jó. Ezt az üzenetet tudatosítanod is kell a leendő vevőidben – ráadásul gyorsan és emlékezetesen. Ennek több módja is van, de kétségkívül a termékbemutató videó az egyik leghatékonyabb.Hiszen a weboldal-látogató további görgetés és olvasás nélkül, egyetlen kattintással végignézheti, mi a terméked értékajánlata. Sőt, ha vizuális elemekkel (pl. a termék megjelenítése) egészíted ki a kommunikációd, még gyorsabban raktározódik el az üzeneted a vevő fejében.Ez a céges arculat elengedhetetlen része. Ezért fontos, hogy minél több igényes, jól megrendezett, minőségi promóciós videó kerüljön a weboldaladra – és a céged egyéb marketing- és kommunikációs felületeire.
videó formátumban a reklám is érdekes

Potenciális vevőid imádják a videókat

Bizonyára tudod, hogy a legtöbb keresést a Google szöveges keresőben indítják. És azt is tudtad, hogy a második legnépszerűbb kereső a YouTube videómegosztó?

Óriási ziccert hagy ki tehát az, aki nem gyárt videós tartalmakat.

Ráadásul az elkészített videókat nemcsak a YouTube-on, hanem más platformokon (Facebook, Instagram, saját weboldal, hírlevél, edukációs cikkek stb.) is felhasználhatóak.

Mivel a mindennapjaink fénysebességgel száguldanak, sokan azzal próbálnak időt spórolni, hogy videókból nyernek információt. A reklámfilm készítés tehát egyáltalán nem a nagy cégek luxusa. Sokkal inkább kötelező marketing eszköz.

Hogyan zajlik   a reklámfilm készítés?

Ne aggódj, nem untatlak részletes szakmai leírásokkal. Csupán röviden összegezzük, mire számíthatsz a jövőbeni együttműködésünk során.

1. Felmérjük a piacod, megismerjük a célközönséged

A marketing videó készítés nulladik lépése, hogy lejegyezzük, pontosan kinek készítjük ezeket. Mi a termék vagy szolgáltatás, amit el akarunk adni, és mit tudunk a konkurensekről. Illetve kik fogják nézni a filmeket. Ezek a későbbi videók tartalma miatt is fontosak, de a videók számának és stílusának meghatározása szempontjából is elengedhetetlen.

2. Üzleti célokat fogalmazunk meg

Közösen meghatározzuk, milyen üzleti célokat szeretnénk elérni a videókkal. Ez garantálja, hogy mérhető eredménye is legyen a közös munkának, ne csak ellenőrizetlenül gyártsuk a mozgóképes tartalmat az internetre. A célok ráadásul segítenek eldönteni, hogy animációs videó, bemutatkozó videó, promóciós videó, image film, esetleg más típusú mozgóképeket érdemes gyártanunk.

3. Forgatókönyvet írunk

Még egy rövid, néhány perces videó is igényel forgatókönyvet. Ebben összegezzük a helyszíneket, a szereplőket, az elhangzó szövegeket és így tovább. A videó készítése természetesen magába foglalja a forgatókönyv megírását is – amelyet te magad is ellenőrizhetsz és kiegészíthetsz.

4. Videó készítés

Ha már ismerjük a piacod és a célközönséged, közösen meghatároztuk, milyen célokat szeretnénk elérni a videókkal, és a forgatókönyv is rendben van, megkezdődik a konkrét videó készítés.

Milyen videótípusok   közül választhatsz?

Természetesen legyen szó bármilyen videóról, ha megvalósítható, elkészítjük.
Az alábbiakban egy rövid listát találsz arról, milyen reklámfilmek, promóciós videók gyártását végezzük.

Cégbemutató videó

Ezzel a videóval magadnak és ügyfeleidnek, vevőidnek is rengeteg időt és energiát spórolhatsz. Hogy miért? Mert anélkül mutathatod be a céged, hogy üzleti találkozóra, helyszíni bejárásra hívnád őket. Ebben verhetetlen a céges image film készítés.Mikor érdemes cégbemutató videót készíteni?
  • ha telített piacon, erős konkurenciával versenyzel és kiemelt fontosságú, hogy könnyedén megkülönböztethető légy;
  • ha bizalmat, szimpátiát szeretnénk ébreszteni a potenciális ügyfelekben a cég iránt
  • ha időt és energiát szeretnél megspórolni magadnak, munkatársaidnak és a leendő ügyfeleknek.

Termékbemutató videó

Sokkal hatékonyabban adhatsz el, ha a célközönségednek nem kell elképzelnie a termékeid, hanem te magad mutatod meg nekik –például egy termékbemutató videó segítségével.

Mikor érdemes termékbemutató videót készíteni?

  • ha a terméked megjelenése vizuálisan is meggyőző erővel bírhat;
  • ha szeretnéd bemutatni a terméked használat közben is;
  • ha növelni szeretnéd a webshopod eladási számait anélkül, hogy folyamatosan hirdetési költséget emelnél.

Referencia videó

Sokkal szívesebben vásárolunk olyan webshopból vagy veszünk igénybe olyan szolgáltatásokat, amivel kapcsolatban jó ügyfélvisszajelzéseket olvasunk – vagy épp látunk. Már önmagában egy írott visszajelzés is döntő fontossággal bírhat. Egy referencia videó azonban még jobban növelheti a célközönséged, feléd tanúsított bizalmát.

Mikor érdemes referencia videót készíteni?

  • ha a terméked megvásárlásához, a szolgáltatásod igénybevételéhez bizalomra van szükség az ügyfél részéről;
  • ha nagy a piaci verseny, és a vevők az alapján döntenek hogy, a korábbi vásárlók és meglévő ügyfelek milyen véleménnyel vannak a termékről, szolgáltatásról.

Reklám videó

A reklám videó egy kreatív marketing eszköz, amely egyedi módon mutatja be a kínált termék vagy szolgáltatás előnyeit és értékajánlatait. Ilyen filmet készíteni korábban roppant költséges volt, ezért csak televízióban láttunk reklám videókat. Ma már azonban jelentősen csökkentek az előállítási költségek, így kkv-k is megengedhetik maguknak – bizonyos kereteken belül.

Mikor érdemes reklám videót készíteni?

  • ha szeretnéd megismertetni a potenciális vevőiddel a terméked, szolgáltatásod nyújtotta előnyöket és értékajánlatokat;
  • ha hirdetsz akár online akár a televízióban, és egyes kampányaidhoz fel tudod használni az elkészült reklám videókat.

A különböző videó típusok között persze lehetnek átfedések, de ezeket úgyis részletesen egyeztetjük, a videó készítése során.  Ha a fentiek alapján sem tudod, milyen videó szolgálná a legjobban az üzleti céljaidat, ne csüggedj!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ingyenes konzultációt, hogy szakértő videó munkatársaink segíthessenek neked.

Reklámvideó az új marketing meggyőzési forma? Elmondjuk videóban!

Videó lejátszása

Ránk bízhatod a teljes marketingedet

Az reklámfilm készítés még hatékonyabb, ha egy stratégia részeként csináljuk. Ehhez egyszeri megbízás esetén is tartjuk magunkat. De ha jelenleg nincs belső marketingesed vagy megbízott marketing ügynökséged, szívesen segítünk.

Portfóliónkban a marketing legkülönbözőbb ágai – keresőoptimalizálás, szövegírás, hirdetéskezelés, fotó- és animáció készítés, webshop- és weboldal készítés, valamint offline marketing is szerepel.

Ez nemcsak azért jó, mert így a legtöbb marketinggel kapcsolatos ügyintézés egy kézben van. Hanem azért is, mert biztos lehetsz benne, hogy minden egy jól kidolgozott, precíz, eredményorientált stratégia mentén zajlik.

Ránk bízhatoda teljes marketingedet

Az reklámfilm készítés még hatékonyabb, ha egy stratégia részeként csináljuk. Ehhez egyszeri megbízás esetén is tartjuk magunkat. De ha jelenleg nincs belső marketingesed vagy megbízott marketing ügynökséged, szívesen segítünk.

Portfóliónkban a marketing legkülönbözőbb ágai – keresőoptimalizálás, szövegírás, hirdetéskezelés, fotó- és animációkészítés, webshop- és weboldalkészítés, valamint offline marketing is szerepel.

Ez nemcsak azért jó, mert így a legtöbb marketinggel kapcsolatos ügyintézés egy kézben van. Hanem azért is, mert biztos lehetsz benne, hogy minden egy jól kidolgozott, precíz, eredményorientált stratégia mentén zajlik.

Reklámfilm készítés  a mi módszerünkkel

1. CÉLORIENTÁLT VIDEÓKAT KÉSZÍTÜNK

Értékesíteni szeretnél, vagy imázsépítés a cél? Nem mindegy!
Mi  filmed tervezése és elkészítése során mindent alárendelünk annak, hogy céljaidat maximálisan támogató, eredményeket produkáló videót adjunk át.

2. SZAKTUDÁS, TAPASZTALAT, PROFIZMUS

Elcsépeltnek hangzik, ugye?
Viszont filmed sikeressége ezeken a tényezőkön múlik.
Mi olyan tapasztalt filmesekkel és televíziós szakemberekkel dolgozunk, akik valóban értik a dolgukat.

Filmed műfajához és stílusához legalkalmasabb szakmai stábot állítjuk össze.
Nálunk alap, hogy a legprofibb eszközökkel dolgozunk.

3. MARKETING ALAPÚ VIDEÓKAT KÉSZÍTÜNK

Neked alkotjuk meg a videód és nem magunknak.
Mi nem fogjuk agyonművészkedni a filmed felesleges jelenetekkel, amiről elkattint a néző.
A cél, hogy végignézzék videód és vásároljanak tőled.
Profi filmesek + Profi marketinges szakemberek = Marketing alapú videó

4. MINDENT MI INTÉZÜNK

Megírjük a rövid scriptet, majd a forgatókönyvet és a narráció szövegét. A forgatási helyszínt lefoglaljuk, szereplőket válogatunk. Megindokoljuk, hogy mitmiért és hogyan csinálunk azért, hogy videód bevételeid növeléséhez maximálisan hozzájáruljon. A narrációt rögzítjük, filmed felvesszük, a gyártást végig menedzseljük. A végén kulcsrakész videót adunk át, amelyet beépítünk marketing rendszeredbe.

referenciák 

NEKED MILYEN VIDEÓRA  VAN SZÜKSÉGED?

Imázs, PR, reklám? Valami más?

BESZÉLJÜK MEG!

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

NE CSAK DÍSZ
LEGYEN A
VIDEÓD!
HOZZON PÉNZT!