Weboldal készítés

Olyan weboldalad lesz, amit öröm nézni – és használni

A weboldalad képet alkot a cégedről, a márkádról és a marketinged központja. A honlapodon megjelenő szövegek, arculati elemek és képek hatására másodpercek alatt válik vásárlóddá a látogató, ha az oldalad megfelelően van elkészítve.

Ha viszont a weblapod nem megfelelő a célközönséged számára, örökre elmegy a kedve a szolgáltatásodtól vagy termékedtől.
Mi profi, de megfizethető árú, teljes körű weboldal készítési szolgáltatással tesszük lehetővé azt, hogy a weblapod a vállalkozásod sikeréhez hozzájáruljon.

Videó lejátszása

Bemutatkozó  weboldal

1. MINDENT MEGKAPSZ EGYBEN

Ami másoknál külön szolgáltatás, az nálunk a csomag része. Tehát valóban egy működő weboldalt adunk át, nemcsak annak terveit, elemeit, részeit. Nálunk alap, hogy:

 • Modern, letisztult designt kapsz
 • Mobilra, tabletre és asztali számítógépre optimalizált megjelenést biztosítunk
 • Ingyen elvégezzük az alapvető keresőoptimalizálási feladatokat
 • Felhasználóbarát admin felületből Te is könnyedén feltöltheted a tartalmaidat, amihez útmutatót is küldünk Neked
 • Kérés szerint egyedi funkciókat is beépítünk weboldaladba 🙂

2. FIGYELEMMÁGNES LESZ A WEBOLDALAD

Tudod mikor unja el magát a leginkább egy weboldal látogató? Ha a weboldal nem róla szól, csak a cégről.

Értünk a weboldal pszichológiához, segítünk a figyelem megtartó kommunikáció megtervezésében. Olyan designt és szöveget készítünk, amely az oldalon tartja a látogatókat.

3. HIRDETÉSBARÁT WEBOLDAL SZERKEZET

Mivel az online marketing világából jövünk, több százmillió forint elhirdetése után láttuk – saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy – melyek azok a weboldal szerkezetek, amelyek kimaxolják a Facebook és Google hirdetések hatékonyságát.
Így nemcsak profi céges weboldalad lesz, hanem egy vevőcsalogató, figyelemmegtartó és eladásnövelő honlapod.
Weboldalad nálunk nem egy kötelező feladat, hanem egy hasznos befektetés lesz.

4. NEM TUDSZ TÚL NEHEZET KÉRNI

Komoly tapasztalatunk van WordPress és egyedi fejlesztésű weboldal készítés területén is, ahogyan egy webáruház kivitelezését is megoldjuk. A mobilbarát weboldal, a keresőoptimalizálás (SEO) és a magával ragadó webdesign pedig alap – ahogy az is, hogy a szöveget is profik írják.

5. Nem tűnünk el

Pontosak vagyunk, időre elkészülünk, nem tűnünk el, ha egy extra kérést kell teljesíteni. Non-stop rendelkezésedre állunk. Bármikor felhívhatsz minket, ha kérdésed van.
Igény szerint folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk a weboldaladat is. Nálunk így néz ki a weboldal készítés.

6. PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Nem fog előfordulni, hogy a végeredmény keserű szájízt hagy a szádban. A weboldalad nem fog összeomlani időközben. Ha esetleg ez mégis előfordulna, kijavítjuk a hibákat és visszautaljuk a weboldal készítés árát.
Igaz, eddig 100%-os ügyfélelégedettséggel rendelkezünk weboldalakat tekintve.(Ezért is merünk garanciát vállalni 🙂

Miért fontos a jó weboldal?

Tartalom Design logo

A jó online marketing érdeklődőket hoz. Ezekből az érdeklődőkből viszont csak akkor lesznek fizető vevők és ügyfelek, ha a honlapod jó – szövegírás, design és egyedi funkciók terén is.

De milyen a jó weboldal?

A weboldal reszponzív kialakítása azt jelenti, hogy az oldal tartalma, elrendezése és méretezése automatikusan igazodik a felhasználó eszközéhez és képernyőméretéhez. Ez azt is jelentheti, hogy az oldal ugyanúgy jelenik meg és ugyanazokat a funkciókat kínálja a felhasználóknak, függetlenül attól, hogy milyen eszközön (mobiltelefon, táblagép, asztali számítógép vagy laptop) böngésznek.

Ám sokkal gyakoribb, hogy bizonyos funkciók más megjelenést kapnak, mert például egy kiterjedt infografika nem fog ugyanolyan jól mutatni mobilról, mint asztali gépről, ezért másfajta design elemekkel kell operálni a mobilra optimalizált weboldal készítésesorán.

És, hogy miért annyira fontos a reszponzív nézet? Azért, mert a felhasználók több mint 60%-a már mobilról vagy tabletről böngészik, vesz igénybe szolgáltatást vagy vásárol. És ez az arány csak növekedni fog.

Ha egy weboldal nem reszponzív, akkor az okostelefonok vagy a kisebb képernyők használatakor az oldal nem megfelelően jelenik meg, ami nehézkes és bosszantó felhasználói élményt eredményezhet. A felhasználók gyorsan elhagyják az ilyen oldalakat, ami rossz hatással lehet a látogatottságra, az eladásokra vagy más konverzióra.

Egy reszponzív weboldal azonban javítja a felhasználói élményt, növeli a látogatottságot és az eladásokat, és az egész böngészési élményt kellemesebbé teszi a felhasználók számára.

Ezért fontos, hogy sikeres céges honlapot készítsünk neked.

GYORS WEBOLDAL = VERSENYELŐNY

Gyors weboldalakat készítünk, mert tapasztalatból tudjuk, hogy rengeteget nyom a latba a marketingedben a honlapod betöltődési sebessége.

Miért olyan fontos ez?

A weboldalad gyors betöltődése alapvetően határozza meg azt, hogy hányan érkeznek meg valójában az oldaladra. Ha lassú a weblapod, nem fogják kivárni a felhasználók, míg betölt. Tehát, ha fizetett hirdetésedre kattint a potenciális vásárlód, de nem várja meg, amíg betölt a weboldalad (mert túl lassú), akkor a semmiért fizettél.A honlapod működési sebessége alapjaiban befolyásolja azt is, hogy az a látogató, aki megérkezett a felületedre, mennyi időt tölt el ott és történik-e konverzió (vásárlás, kapcsolatfelvétel, hírlevél feliratkozás, stb.).Szóval gyors weboldalra van szükséged? Nem. Neked NAGYON GYORS weboldalra van szükséged!Hogyan valósítható meg az, hogy az iparágadban a te weboldalad legyen a leggyorsabb?

A letisztult arculat nem csak esztétika, de felhasználói élmény szempontjából is rengeteget számít. A betöltődési sebesség kimaxolása tekintetében pedig egyenesen elengedhetetlen!

A képeket “.webp” formátumban használjuk a weboldalakon, amely jó minőséget biztosít úgy, hogy a betöltődési sebesség a lehető leggyorsabb lesz.

Mi nem telepítünk felesleges modulokat a weboldalad rendszerében, amelyek egymással összeakadva lassítják az oldalad (és a működését is bizonytalanná teszik). 

Legyen szó egyedi programozású vagy WordPress weboldalról, a rendszer alap beállításait mindig tökéletesen elvégezzük, hiszen ezen áll vagy bukik a marketinged sikere (is).

Mindig a legjobb tárhely szolgáltatókat ajánljuk ügyfeleinknek. A tárhely szolgáltató biztosítja a szervert, amin a weboldalad futni fog. Az elavult vagy garázscég vagy átlagos tárhely szolgáltatókkal szóba sem állunk, hiszen nem tudják biztosítani az elvárt sebességet.

Nem elég csak kiválasztani a jó tárhely szolgáltatót. A szolgáltató által biztosított szervert megfelelően kell beállítani a gördülékeny működéshez. Beállítjuk a LiteSpeed-et és a Redis gyorsítótárat is, hogy az iparágadban neked legyen a leggyorsabb weboldalad.

A beépülő gyorsító modulok jelentős része valójában nem gyorsítja meg a weboldalad. Akkor sem, ha a GTmetrix vagy a PageSpeed Insights azt mutatja. Ugyanis ezek a pluginek azt csinálják, hogy amikor feltérképezi a sebességmérő szoftver a weboldalt, akkor ezt a modul érzékeli és kikapcsolja azokat a tényezőket a weboldalon, ami miatt lassú a sebessége, a mérés eredménye így lesz gyors “papíron”, a valóságban pedig lassú a weboldalad.

És ha mindezek teljesülnek?

Akkor az alábbi eredmény érjük el

FELHASZNÁLÓBARÁT WEBOLDAL = FÉL GYŐZELEM

A UX szempontoknak alárendelt weboldal nem rólad, hanem a vásárlódról szól, valamint arról a hozzáadott értékről, amit tőled kap, és amitől megváltozik majd az élete.

Miért olyan fontos ez?

A UX (User Experience) vagy felhasználói élmény optimalizálása a látogatók elégedettségét szolgálja. Ha a felhasználók számára könnyen és intuitívan használható weboldalt nyújtunk, akkor nagyobb esély van arra, hogy visszatérő látogatók lesznek, javul az oldal konverziója, és a Google is pozitívabban értékeli az oldalt.
A UX optimalizált weboldal segít a látogatóknak gyorsabban megtalálni, amit keresnek, és ezáltal lerövidíthető a vásárlói útvonal.

Öncélú művészkedés helyett egyszerű és áttekinthető designt készítünk, könnyen olvasható betűtípussal és betűmérettel, figyelemfelkeltő színekkel és esztétikus elrendezéssel, amely segíti a látogatóidat az információk gyorsabb feldolgozásában.

A weboldal drótváz kialakításakor hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oldal navigációja jól strukturált, egyszerű és könnyen érthető legyen. Az oldalak és menüpontok elnevezése legyen egyértelmű és kifejező, és a CTA (call-to-action) gombok által mielőbb eljusson a felhasználó a kívánt célhoz.
Például a Facebook felismerte, hogy az marad tartósan a felhasználója, akinek legalább 6 ismerőse van. Éppen ezért azóta is annak rendel alá mindent, hogy minél rövidebb idő alatt megszerezzék legalább a hat ismerőst az új felhasználók. Ezért láthatod például a „Kit ismerhetsz?” fület.
Ugyanígy egy randi oldal pedig arra buzdít, hogy töltsd ki mielőbb a profilodat, mert akkor több releváns találatod lesz.

A mi célunk az is, hogy megtaláljuk, mit akarnak látni a felhasználóid a weboldalon, és segítsük őket abban, hogy oda mielőbb eljussanak.

Az oldal interaktív funkciói, mint például a visszajelzések vagy animációk segítik a felhasználókat abban, hogy érdeklődésüket fenntartsák és általuk hatékonyan navigáljanak az oldalon.

Profi marketing szövegíróink hasznos és releváns tartalmat gyártanak a látogatók számára, amely segíti őket a problémáik megoldásában és a vágyott célok elérésében.

Az oldal SEO optimalizálásával segítünk, hogy a látogatóid könnyebben megtalálják a weboldaladat, ám nem csak ez a funkciója. A SEO optimalizált weboldalaink jobban strukturáltak és rendezettek, a navigációjuk egyszerű és logikus, az információik könnyen elérhetőek és olvashatóak, és gyorsan betöltődnek. Ezeken a tulajdonságokon keresztül az SEO optimalizált weboldalak segítenek a felhasználóknak a keresett információk könnyebb és gyorsabb megtalálásában, ami végül egy jobb felhasználói élményt eredményez.

A weboldal készítés lépései

Nekünk fontos, hogy már az együttműködés elejétől tisztában légy azzal, hogy milyen folyamatok mentén készül el az egyedi weboldalad.
Ezért az alábbiakban összeszedtük a weblapkészítés lépéseit.

Projektindító konzultáció

Megismerjük a piacod, a céged, a célközönséged, az üzleti lehetőségeid, a termékeid és / vagy szolgáltatásaid. Tisztázzuk, mi a weboldal célja, melyek a szükséges funkciók, tartalmi és designelemek. Hiszen ezek alapján tudunk valóban jól konvertáló weboldalt készíteni.
Ez a konzultáció lehet online és offline is – ahogy neked kényelmesebb.

Domain név regisztráció

Közösen meghatározzuk, mi legyen a honlap neve, amely a Google keresőben is megjelenik. Fontos, hogy egyszerű, jól megjegyezhető címet találjunk. Természetesen a domain név (www.domain-neved.hu) kitalálásában és regisztrációjában is segítünk.

Tárhely biztosítása

A tárhely lényegében egy külön szerveren elkerített lemezterület, amelyre az újonnan elkészült weboldal és a későbbi tartalmak feltöltésre kerülnek. Lényegében innen kerül betöltésre az oldalad, amikor valaki beírja a domained a keresőbe.

Arculattervezés

A projektindító megbeszélésen elhangzott információk és több éves szakmai tapasztalatunk alapján kidolgozzuk, milyen designelemekkel tehetjük vonzóbbá a honlapot. Ha van meglévő arculatod vagy arculati terveid, ez a folyamat gyorsabb és egyszerűbb lesz.

Drótváz- és koncepciótervezés

Miután megismertük a céget, lefoglaltuk a domain nevet, a tárhely és az arculati elemek is megvannak, jöhet a design elkészítése. Egy úgynevezett drótváz segítségével megtervezzük, hogyan épül majd fel a holnap, milyen tartalmak, képek, szövegek és funkciók kerülnek majd bele.
Ezt a tervezetet kiegészítheted a meglátásaiddal, így garantálva a legjobb végeredményt.

Kereső-optimalizálás

A design és a tartalmak elkészülte után profi seo-s kollégáink segítségével végrehajtjuk a keresőoptimalizálás szükséges lépéseit, hogy a potenciális vevők a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban találják meg a weboldalt a Google keresőben.

A kész weboldal átadása

Az általad is elfogadott weboldal átadásra kerül, annak minden működő funkciójával. 
Fizetni csak azután kell, miután elégedetten nyugtáztad, hogy valóban a potenciális vevőid igényeinek megfelelő weboldalt készítettünk.

A honlap üzemeltetése

Persze még ezután sem engedjük el a kezed. A honlap üzemeltetésében is segítünk. A már működő weblap is fejlesztésre szorulhat a jövőben. Mi éppen ezért segítünk, ha új tartalmakat és funkciókat (pl. blog, újabb gombok, crm bekötése stb.) kell elvégezni.

Elvégezzük a honlapkészítés minden részfeladatát

Ahogy te is tudod, egy jó weboldallal megragadhatod a célközönséged figyelmét és jobb eséllyel adhatsz el nekik.

A weblap készítés azonban sok szakemberes feladat. Szükség van:

 • webdesignerre, aki megtervezi a céged arculatához igazodó, a célcsoportod igényeit kielégítő online megjelenést;
 • fotósra és/vagy videósra, aki egyedi képeket és videókat készít, összhangban weboldalad fő üzenetével
 • szövegíróra, aki nemcsak megérti a célközönséged, de számukra könnyen érthető formában fogalmazza meg a céged üzeneteit, értékajánlatait;
 • webfejlesztőre, aki a szövegíró és a designer által tervezett honlapot jól strukturált, tiszta kódokkal életre hívja, hogy potenciális vevőid kényelmesen használhassák a weblapod.

Sok esetben ezeket a szakembereket külön-külön kell felkeresned. Vagy ha találsz olyan kivitelezőt, aki ajánl ilyen alvállalkozókat, akkor a kifizetések és számlázások futnak majd több ágon.

Emellett ha külön szakértőkkel dolgozol, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a marketing rendszered nem lesz egységes. Nálunk a szakértők az ötletelés, a weboldal tervezés és a kivitelezés fázisa során is rendszeresen egyeztetnek egymással. Így az eredmény mindig több lesz, mintha különálló szakemberek munkáját adnád össze.

Nálunk a weboldal készítés egy kézben fut össze. Minden szükséges szakértőt és kivitelezőt mi adunk a projekthez. Ahogyan az ötletelést, véleményezést és a számlázást is csak velünk intézed majd.

Elvégezzük a honlapkészítésminden részfeladatát

Ahogy te is tudod, egy jó weboldallal megragadhatod a célközönséged figyelmét és jobb eséllyel adhatsz el nekik.

A weblapkészítés azonban sok szakemberes feladat. Szükség van:

 • webdesignerre, aki megtervezi a céged arculatához igazodó, a célcsoportod igényeit kielégítő online megjelenést;
 • fotósra és/vagy videósra, aki egyedi képek és videók
 • szövegíróra, aki nemcsak megérti a célközönséged, de számukra könnyen érthető formában fogalmazza meg a céged üzeneteit, értékajánlatait;
 • webfejlesztőre, aki a szövegíró és designer által tervezett honlapot jól struturált tiszta kódokkal életre hív, hogy potenciális vevőid kényelmesen használhassák a weblapod.

Sok esetben ezeket a szakembereket külön-külön kell felkeresned. Vagy ha találsz olyan kivitelezőt, aki ajánl ilyen alvállalkozókat, akkor a kifizetések és számlázások futnak majd több ágon.

Emellett ha külön szakértőkkel dolgozol, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a marketing rendszered nem lesz egységes. Nálunk a szakértők az ötletelés, a weboldal tervezés és a kivitelezés fázisa során is rendszeresen egyeztetnek egymással. Így az eredmény mindig több lesz, mintha különálló szakemberek munkáját adnád össze.

Nálunk a weboldal készítés egy kézben fut össze. Minden szükséges szakértőt és kivitelezőt mi adunk a projekthez. Ahogyan az ötletelést, véleményezést és a számlázást is csak velünk intézed majd.

Logikusnak tűnhet egy webfejlesztővel vagy fejlesztő céggel elkészíttetni a weboldaladat. Ám a weboldal készítés ma már nem egyszemélyes hadsereg. Sajnos sok programozó cég a webhely készítés során nem veszi figyelembe azt a MARKETING szempontrendszert, amely szükséges a sikeres honlap építéséhez.

Így egy csomó nélkülözhetetlen elem kimarad. Ilyen például a profi marketing szöveg, a marketing fotók, valamint a marketingmérések beállítása.

Sajnos több olyan partnerünk is akad, akiknél csak a korábbi kivitelező által átadott több milliós weboldal elkészültekor derült ki, hogy a weboldalba nincsenek beépítve a mérőkódok (Facebook, Google Ads pixel). Így nem tudták mérni a hirdetési eredményeket, ami pedig az online marketing legfőbb előnye volna.

Mi digitális marketing ügynökségként a teljes körű marketing mellett a weboldal készítés során is 360 fokos szolgáltatást nyújtunk, beleértve a marketing szövegeket, marketing fotókat, a webdesignt és a webfejlesztést.

Esettanulmányok, avagy hogyan hatott ügyfeleink bevételeire a marketing-optimalizált weboldaluk:

A jól megtervezett és kivitelezett, marketing rendszernek alárendelt weboldal hatással van az egész marketinged működésére:

 • segítségével csökkennek a hirdetési költségeid,
 • a Google organikusan is értékeli és előrébb sorolja az oldaladat,
 • hamarabb juthatnak el a látogatóid a vásárlásig,
 • több visszatérő vásárlód lesz,
 • összességében jelentősen nő a forgalmad, így jobban megtérül a marketinged.

Esettanulmány

Zuhanórepülés után többszörös bevételnövekedés fogászat ügyfelünknek.

Probléma: 2019-ben vettünk át fogászat ügyfelünk, zuhanórepülésben lévő marketing rendszerét. Hónapról-hónapra csökkenő eredményekkel. Ennek oka nagyrészben az elavult, lassú rossz kommunikációjú, csúnyácska weboldalak voltak, amelyek a konkurenciával szemben már nem tudták produkálni az eredményeket.

Megoldás:

Felülvizsgáltuk a weboldalakat és a közben átvett online hirdetési rendszer (Facebook és Google Ads) eredményei alapján megállapítottuk azt, hogy a problémaközpontú kommunikáció helyett sokkal jobban működnek a vágyalapú hirdetések. 

Ennek alapján újra készítettük a weboldalak szövegezését (webszöveg, blogcikkek, stb.), amely a potenciális vásárlók vágyait célozza.

Ezután új tehcnikai keretrendszerbe ültettük át a weboldalakat és tárhely szolgáltatót váltottunk, ami által sokkal gyorsabbak lettek az értékesítő honlapok. 

Az alapvető design elemeket megtartva, az összes weboldal arculatát újra készítettük, ami által maximálisan felhasználóbarátak és eladás orientáltak lettek a felületek.

Így az online hirdetések már olyan weboldalra vezettek, ami által az értékesítés maximalizálható volt. 

Az új weboldalak eredményei alapján további weboldalakat készítettünk és finomítottuk a marketing rendszert, hogy még több eladást tudjunk generálni ügyfelünknek.

Ez nem jöhettett volna létre akkor, ha egy „weboldalassal” csináltatta volna a cég a weblapokat, mert a „weboldalas” nem ért a marketinghez, a szövegíráshoz és nem érdekelt abban, hogy folyamatosan, egyre jobb eredményeket érjen el a weboldal, így nem adott volna teljes körű, profi marketing tanácsadást sem.

Eredmény:

Az eredményeket megtöbbszöröztük, ami biztosan nem következett volna be az új weboldalak nélkül.

Az eredményeket azóta is növeljük, hiszen újabb és újabb sales weboldalakat kapcsolunk a marketing tölcsérbe.

Közben egy nagyon magas értékű, prémium szolgáltatást is elindítottunk az alap rendszer mintájára, ami szintén magas bevételeket, jó eredményeket hoz ügyfelünk számára.

Tovább olvasom

Esettanulmány

4 hét helyett, 4-8 hónapra előre betáblázott megrendelések faipari szolgáltató ügyfelünknek.

Probléma: Amikor elkezdtünk együtt dolgozni ügyfelünkkel, akkor főként offline hirdetett és a weboldala is lassú, elavult volt, nem tartalmazott megfelelő szövegezést.

Éppen ezért, az értékesítési eredmények stagnáltak, de ügyfelünk szeretett volna növekedést.

Megoldás:
Ebben az esetben a nulláról kezdtük az építkezést.

Első körben ügyfelünk összes szolgáltatásához egy oldalból álló, értékesítő landing aloldalt készítettük, majd ezután készítettük el a főoldalt, amely a vállalkozás tevékenységeit összefoglalta. Később keresőoptimalizált blogcikkeket is írtunk a weboldalra, amely nemcsak az organikus Google találatokat segíti elő, hanem a hirdetési rendszerben már több blogcikkre irányító reklám is szerepel.

Közben tárhely szolgáltatót és keretrendszert is váltottunk, hogy a weboldal a lehető leggyorsabb betöltődést garantálja.

A weboldal szövegírás és a weboldal készítés mellett minden szolgáltatáshoz marketing fotókat és videókat készítettünk, hogy a honlap látogatói teljes képet kapjanak a szolgáltatásokról.

Ahogy ügyfelünk látta, hogy az elkészített weboldal folyamatosan, egyre komolyabb eredményeket hoz, úgy folyamatosan csoportosította át az offline marketing költségeket az online marketingbe. Együttműködésünk elején 80%-ban offline hirdetésekbe fektetett ügyfelünk, mára 100%-ban online hirdetések hozzák az értékesítési eredményeket, amelynek alapja az elkészített weboldal.

Eredmény:
Bár a koronavírusban kapcsoltuk be az új weboldalra mutató hirdetéseket, már akkor, az akkori rendkívül rossz helyzetben, sokkal jobb eredményeket sikerült elérni, mint az előző, COVID-mentes évek legjobb hónapjai(!). DURVA!

Az új design, szöveg, képek és videók egy olyan weboldalt alkotnak, amely képes arra, hogy a korábbi 4 hét helyett, 4-8 hónapra előre betáblázott megrendelései legyenek faipari szolgáltató ügyfelünknek, aláírt szerződéssel.

Vajon létrejöhetett volna ez a folyamatosan fennálló ideális értékesítés állapot, ha ügyfelünk egy „weboldalast” bízott volna meg a weboldala elkészítésével? Biztos, hogy nem! Mert a weboldalas nem ért a marketinghez, nem tud marketing szöveget írni és a keresőoptimalizálást (SEO) sem tudja teljes körűen elvégezni, emellett a fotózás és videózás sem a szakterülete és eszközei sincsenek hozzá.

Tovább olvasom

Esettanulmány

Pangó étteremből tömött asztalok és folyamatos házhozszállítás.

Probléma: Mosonmagyaróvári étterem ügyfelünk azzal keresett fel minket, hogy a helyi célközönség, valamint az átutazók sem látogatják nagy számban az éttermet.

Hétközben és hétvégén is kevés vendéget vonzott a hely.

A weboldaluk akkoriban nem tartalmazott elegendő információt a helyről, nem voltak fent az ételekről képek, így a vendégszám növelésére a honlap nem volt alkalmas.

Megoldás:
Az első az étterem legfőbb értékei alapján értékajánlat készítése volt, amely mentén az új weboldal marketing weboldal szövegét felépítettük.

Így már tudtuk, hogy a honlapon mit és hogyan szeretnénk kommunikálni a célközönségnek.

Mi a legfontosabb egy étterem weboldalán? Az ÉTELFOTÓK! Az étvágygerjesztő ételek képei növelik a honlapon a vizuális élményt, így az étterem látogatásának hajlandósága többszörösére nő a látogatókban.

A marketing weboldalszöveg mellett étel, valamint marketing fotókat készítettünk.

Ezekből az elemekből már egy olyan weboldal állt össze, amely a legjobb oldaláról mutatta be az éttermet.

Emellett elkészítettük az „étlap” aloldalt, valamint egy házhozszállítási rendelési rendszert a weboldalon belül úgy, hogy minden egyes aloldalon a vonatkozó ételekről a képek is fent vannak.

Eredmény:
Eleinte hétvégén, majd hétközben is többszörösére emelkedett az étterem látogatottsága. Folyamatosan, egyre többen rendelnek heti ajánlatot, de az a’lacarte ételek iránt is folyamatosan nő a kereslet.

A kényelmes rendelési rendszernek köszönhetően, a törzsvendégek és vásárlók száma folyamatosan növekszik.

Turista szezonban az átutazók számára külön hirdetési rendszerben érkeztetünk a weboldalra látogatókat, ezzel tovább növelve a weboldalon keresztül a vendégszámot.

A honlapot kiegészítettük egy német nyelvű landing weboldallal, amelyre Ausztriából érkeztetünk látogatókat. A határ közelségét kihasználva, osztrák vendégszámot is növeljük.

Tovább olvasom

Esettanulmány

87,5%-kal csökkentettük a hirdetési költségeket

Probléma: Egy napelemes cég azzal fordult hozzánk, hogy szeretnék a lehető legtöbb, releváns minőségi jelentkezőt bevinni az értékesítési rendszerükbe a weboldal segítségével, a számukra optimális lokációból.

Megoldás: Egy konkrét ajánlatra építettük fel a kommunikációt, mégpedig arra, hogy ingyenes kiviteli terv jár a napelem rendszer tervezése és kivitelezése mellé megrendelés esetén. Mindez nem tudott volna megvalósulni akkor, ha nem marketing szövegíróval dolgozunk. Emellett beépítettünk egy kalkulátort is az oldalba, ami előzetesen értékes információkat nyújt az ajánlatkérőknek a saját napelem rendszerükről. Ezzel növeltük a bizalmat. Profi fotókat is készítettünk, amelyek bizalmat sugároznak. A bemutatkozó weboldal mit sem ér, ha nem érkezik rá forgalom, ezért hirdetési rendszert is indítottunk.

Eredmény: Egy napelemes cég esetén egy ajánlatkérő árának a megszerzését 87,5%-kal csökkentettük, amint bekapcsoltuk a marketing rendszerüket.

 

Tovább olvasom

Esettanulmány

Több, mint 50%-os forgalomnövekedés az új, profi weboldallal (és online kampányokkal)

Probléma: Ügyfelünk egy elavult, nem keresőoptimalizált weboldallal rendelkezett, ami az ő, nagy értékű termékeinek értékesítésére nem volt alkalmas, tehát sem az értékesítésben, sem a marketingben, márkaépítésben nem tudott tovább lépni és az online megjelenése általi megítélése sem volt az egyébként nagyon profi és minőségi termékeihez méltó.

Megoldás: Mezőgazdasági gépgyártó ügyfelünknek, a weboldal által generált első értékesítésből megtérült a weboldal készítés költsége. Pedig a honlap tartalmilag és technikailag keresőoptimalizált, marketing szöveget írtunk minden egyes aloldalra és a teljes arculatot, minden funkciót mi kiviteleztünk.

Eredmény: Egy komplex webes rendszert alkottunk, amely folyamatosan hozza az érdeklődőket, ügyfelünk számára.

Visszajelzése szerint, több, mint 50%-kal többen érdeklődnek a termékei iránt és elmondható, sokkal könnyebb az értékesítés, az informatív weboldalnak köszönhetően, mert a vásárlóknak így elegendő információja van ahhoz, hogy a vásárlási folyamatban továbblépjenek.

Ügyfeleink weboldala két dolog miatt térül meg rendkívül gyorsan. Az egyik ok, hogy igazán profi weblapokat készítünk, valóban teljes körű kivitelezéssel, gyors folyamattal, a legjobb ár-érték arányban. Ezt mi azért tudjuk megtenni, mert mi marketing rendszereket építünk, tehát sokféle kivitelezéssel és üzemeltetéssel foglalkozunk, rengeteg céggel dolgozunk együtt és nem 1-1 honlapkészítésből akarjuk beszedni a havi bevétel nagy részét. A másik ok, hogy a legjobb árakon tudjuk szolgáltatni a weboldalakat, az pedig a profin felépített folyamat rendszerünk, ami megkönnyíti ügyfeleink számára és számunkra is a kivitelezést. És amiért még gyorsan megtérülnek az általunk készített weboldalak, annak oka pedig az, hogy olyan Facebook, Instagram, Google Ads, TikTok, LinkedIn kampányokat futtatunk, a jól megírt weboldalakra, amelyek rendkívül hatékonyan tudnak működni, mert a weboldal és a hirdetések is megfelelően kerülnek megalkotásra és menedzselésre, így jönnek a valódi eredmények.

Tovább olvasom

Esettanulmány

Teljes körű weboldal készítés, több szakértővel

Probléma: Ügyfelünk azzal a problémával fordult hozzánk, hogy nem talált olyan weboldal kivitelezőt, aki teljes körűen, elejétől a végéig megtervezi és kivitelezi a honlapot, valamint levezényli a honlapjának elkészítésével kapcsolatos összes teendőt. Ügyfelünk tudta, hogy egy jól működő weboldal megalkotása, ami a brandjének is az alapja, nem egyemberes feladat. Egy olyan szakértő gárdát keresett, akire rábízhatta ezt a feladatot.

Megoldás: Ügyfelünk jól gondolta, hogy az ő weboldalának elkészítésével csapatot kell megbízni, ami több szakértőből áll és a projektmenedzsment is egy kézben van, hogy minden a stratégiának alárendelten kerüljön elkészítésre, hogy aztán a kampányok is hatékonyan tudjanak működni.

Szükség van a pontos technikai tervezésre és kivitelezésre, amely a gyros és biztonságos működést teszi lehetővé. Ez a weboldal készítő szakember feladata. Illetve természetesen nem csak a honlap technikai tervezése, de kivitelezése is az ő szakterületéhez tartozik.

Kihagyhatatlan pont a szövegírás. A leendő honlapod szövegének megírása, amelyet céljaidnak alárendelten, a célközönségedre szabva írja meg, tapasztalt szövegírónk.

Arculati elemek optimalizálása és a design felépítése sem maradhat el, hiszen ettől lesz profi megjelenésű a weblapod.

A Tartalom Design weboldal kivitelezési folyamatát egy előre megírt, az évek során tökéletesített modul rendszer teszi gyorsabbá, hatékonyabbá, mint egy átalgos szolgáltatás és ezért lesz az eredmény is átlagon felüli (és ezzel a későbbi marketing eredményeid).

A teljes projekt menedzsmentet egy ember navigálja és csak egy emberrel kell kapcsolatot tartanod, egyeztetned, de minden fázishoz kapcsolódó szakértő folyamatosan jelez feléd, hogy hol tarta a folyamatban. Ettől nem csak gyors és hatékony, de kényelmes is lesz számodra a weboldalad elkészítése.

A fentiek mind-mind elvárás volt ügyfelünk részéről, aki az alábbiakban mondja el véleményét. Úgy gondoljuk, sikerült mindent teljesítenünk elégedett 🙂

Tovább olvasom

Weblap készítés árak: Mennyibe kerül majd a weboldalam?

Online marketing szakértő csapatunkhoz többen is fordultak már úgy, hogy kaptak egy 30 000 Ft-os vagy egy 1,5 milliós ajánlatot, és segítsünk nekik eldönteni, hogy ezek közül melyik jobb. A kérdés ilyenkor, hogy mit is tartalmaznak az adott webfejlesztés árak.

Lehet, hogy első ránézésre az egyik weboldal olcsóbbnak tűnik, de ha nem tartalmaz alapvető marketing elemeket, akkor nem fog eredményeket hozni, tehát bármennyire is kerül, ugyanúgy ablakon kidobott pénz lesz.

A mi weboldal készítés áraink minden esetben tartalmazza az alábbi tételeket:

 • webdesign és webfejlesztés
 • profi marketing szöveg
 • igény szerint marketing fotózás
 • tárhely, domain név
 • ssl tanúsítvány
 • reszponzív weboldal
 • milyen cms rendszer
 • cookie értesítő
 • keresőoptimalizálás beállítások (pl. meta leírás, aloldalak a Google keresőben)
 • biztonsági mentés készítése
 • Google analytics összekapcsolás
 • karbantartás árak

Az egyedi fejlesztésű weboldalakra nem ritka az 1 millió forint feletti díj, ám a magas ár sem garancia az értékre. Ezekhez az oldalakhoz ritkán jár marketing szöveg, egyedi marketing fotók vagy keresőoptimalizálási beállítások.

Szóval a 30 ezer forintos weboldal készítés kecsegtető lehet, DE valójában egy nagyon drága választás, hiszen a fizetett hirdetésekkel erre az oldalra irányított felhasználók nagyon csekély részéből lesz vásárló, hiszen ennyi pénzből lehetetlen értelmes oldalt készíteni, így nagyon drága lesz az oldal, mert égetni fogja a hirdetési kereted a szakmai félmegoldásokkal elkészített weboldal.

Az 500 ezer Ft-nál drágább weboldalak (nem webáruház, hanem bemutatkozó weboldal!) – hacsak nincsenek az oldalon bonyolult, egyedi programozást igénylő funkciók, vagy a teljes oldal nem igényel teljes egyedi programozást –, akkor már túlárazottnak mondhatók és ezek a weboldalak már nem fognak semmivel többet tudni, mint a kedvezőbb árú honlapok, így csalódást okoznak.

 • a profi szövegírás
 • a profi marketing fotózás tervezése és kivitelezése
 • a weboldal készítés technikai része
 • a beépülő modulok (biztonsági, optimalizáló, egyéb pluginek)
 • az arculat
 • a profi, nem alap keresőoptimalizálás (amely később fejleszthető, bővíthető)
 • a tárhely előfizetés 1 évre

Ha egy cég marketing rendszereket épít és üzemeltet, akkor a fenti elemekkel és alapvető SEO-val, már 180 000-200 000 Ft-tól megéri professzionális weboldalt kiviteleznie Neked, amely képes lesz vásárlókat termelni.

Kérj díjmentes konzultációt, mely alapján elkészítjük a te cégedre, termékedre/szolgáltatásodra és céljaidra szabott weboldal készítés árajánlatot!

Weblapkészítés pénzvisszafizetési garanciával

Hogy lásd, őszintén gondoljuk, amikor azt mondjuk, tudjuk, mire van szüksége a cégednek – és a célcsoportodnak –, az általunk készített weboldal árát visszautaljuk, ha az hibásan működik vagy egy általad előzetesen kért megoldás hiányzik belőle.

pénzvisszafizetési garancia minden szerződéshez
könnyen kezelhető weboldal

Nemcsak jó,  könnyen használható weboldalad is lesz

Amellett, hogy az általunk készített honlap maximálisan megfelel a minőségi és technológiai elvárásoknak, abszolút kezelőbarát is.

Hogy ez mit jelent?

Az egyértelmű, átlátható és kényelmes admin felületen minden funkció egyértelmű és egyszerűen megtalálható. (Tehát a munkatársaid is azonnal beletanulnak majd, ha kell.)

Az online marketinget is ránk bízhatod

Miután felépítettük a weboldalad – és rendszeres karbantartást is végzünk rajta –, még mindig tudunk többet adni. Online marketing szakembereink ugyanis gondosan felépített stratégia és rendszerek mentén képesek potenciális érdeklődőket vinni az újonnan elkészült weblapodra.

Legyen szó szövegírásról, PPC-hirdetések kezeléséről, közösségi médiáról, fotózásról, videózásról, és még sorolhatnánk, minden területen dolgozik velünk egy profi.

Miért égetnéd az időd azzal, hogy különböző kivitelezőkkel és ügynökségekkel tartod a kapcsolatot és egyeztetsz, ha mindezt megteheted egy kapcsolattartóval is, akit bármikor elérhetsz telefonon vagy e-mailben?

Mit mondasz, összefogjuk a komplett online marketinged?

weboldal készítés jó online marketing alapokkal

WordPress vagy egyedi fejlesztésű oldalakat készítünk – miért NEM ez a legfontosabb kérdés?

Az ügyfelek gyakran megkérdezik, hogy melyik az optimális választás: egy WordPress sablon használata vagy egy teljesen egyedi weboldal készítése. Ennek hátterében általában az az előfeltevés áll, hogy a WordPress weboldal készítés árak kedvezőbbek.

Ennél jóval árnyaltabb a kép, és mindkét megközelítésnek megvannak az előnyei és hátrányai.

Az előnye a WordPress sablonok használatának az, hogy gyorsan elkészülnek és (amennyiben MARKETING-OPTIMALIZÁLTAK és megfelelően vannak elkészítve), akkor valóban olcsóbbak lehetnek, mint a teljesen egyedi fejlesztésű oldalak – hiszen jobban meg fognak térülni.

Azonban, amennyiben extra különleges funkciókra van szükséged a weboldalon, akkor előfordulhat, hogy egyedi fejlesztés (is) szükséges. Az egyedi fejlesztésű weboldalak előnye, hogy teljes mértékben testre szabhatók, így a funkcionalitás és a design teljesen megfelelhet az igényeidnek.

A legtöbbször a WordPress sablonok kódolással kibővíthetők egyedi funkciókkal, így 100%-ban rád szabott oldal készülhet. Azonban ez a megközelítés magasabb költségeket és hosszabb fejlesztési időt jelent, mint a sablonok használata.
Egy igazi weboldal készítő szakember a sablonokat csak kiindulásként használja, a webdesignt és a funkciókat teljesen rád szabja. Érdemes megnézni a referenciákat, hogy mennyire hasonlítanak vagy térnek el a honlapok az adott szakértő weboldalán.

Annak ellenére, hogy fontos a weboldal fejlesztésének módszere, nem ez a legfontosabb kérdés a weboldal készítés során. Sokkal lényegesebb, hogy a weboldal megfeleljen a kritériumoknak, mint a reszponzivitás, a gyors betöltési sebesség és a marketing optimalizáltság.

Ha ezek a kritériumok teljesülnek, akkor biztos lehetsz abban, hogy az oldal megtérül majd, függetlenül attól, hogy melyik fejlesztési módszert választod.

Tovább olvasom

Annak ellenére, hogy fontos a weboldal fejlesztésének módszere, nem ez a legfontosabb kérdés a weboldal készítés során. Sokkal lényegesebb, hogy a weboldal megfeleljen a kritériumoknak, mint a reszponzivitás, a gyors betöltési sebesség és a marketing optimalizáltság.

Ha ezek a kritériumok teljesülnek, akkor biztos lehetsz abban, hogy az oldal megtérül majd, függetlenül attól, hogy melyik fejlesztési módszert választod.

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

Weboldal készítés, bárhol a világban! Budapesten, Pest megyében, vagy Magyarország egész területén, sőt az egész világon!
Teljes körű marketing tanácsadással

Igény szerint személyes marketing tanácsadást is tudunk nyújtani az ország teljes területén.
A leggyorsabban a személyes találkozót Budapest vagy Pest megyei székhelyű vállalkozásod számára tudjuk biztosítani – szintén DÍJMENTESEN.

Természetesen online is elérsz minket, bárhol is legyél a világban!

A találkozó előtt a csapatunkkal felmérjük a céged és a korábbi online, offline jelenlétedet. Így a személyes találkozóra rendszermérnökünk már konkrét stratégiai tervvel érkezik, az előre egyeztetett helyszínre.

referenciák

weboldal készítési csomagok

NORMÁL WEBOLDAL

 • Konzultáció
 • Modern, letisztult design
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók

Prémium WEBOLDAL

 • Nagy konzultáció: célok, lehetőségek átbeszélése, tanácsadás
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók
 • Marketing stratégia beépítése
 • Segítség a szövegírásban
 • Google, Facebook barát kialakítás
 • Analitikai mérőszoftverek telepítése, hogy pl.: lásd ki és mennyi időt tölt el az egyes oldalaidon
 • Hőtérképes program telepítése, mellyel pl.: nyomon tudod követni, mit csinál a felhasználó a weboldaladon
 • NON-STOP rendelkezésre állás

exkluzív WEBOLDAL

 • Nagy konzultáció: célok, lehetőségek átbeszélése, tanácsadás
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók
 • Marketing stratégia beépítése
 • Szövegírás
 • Google, Facebook barát kialakítás
 • Analitikai mérőszoftverek telepítése, hogy pl.: lásd ki és mennyi időt tölt el az egyes oldalaidon
 • Hőtérképes program telepítése, mellyel pl.: nyomon tudod követni, mit csinál a felhasználó a weboldaladon
 • 1 havi Google Ads kampány kivitelezés
 • 1 havi Facebook hirdetés kivitelezés
 • GOOGLE ADS HIRDETÉS OKTATÁS
 • FACEBOOK HIRDETÉS OKTATÁS
 • NON-STOP rendelkezésre állás

Hasznos kérdések és válaszok a weboldal készítés kapcsán: 

Igen. A weboldal készítés szolgáltatásunk teljes körű.Ha a honlapod szeretnéd marketing célokra is használni, akkor teljes marketing szöveget és kommunikációs struktúrát is elkészítjük.A weboldalad elkészítését profi szakemberek végzik és a teljes projekt tervezését és kivitelezését marketing rendszermérnök irányítja, aki mindig elérhető számodra. Így készülnek nálunk olyan kiváló ár-érték arányú weboldalak, amelyek biztosan kiszolgálják majd az igényeidet.A weboldalad kulcsrakészen adjuk át, design, funkciók terén is. Elkészítjük az e-mail címeket is, sőt még tárhely tanácsadást is nyújtunk számodra.Szeretnél ilyen kényelmes szolgálatást, amely eredménye garantáltan profi? Kattints IDE és kérj ingyenes konzultációt, tanácsadást és árajánlatot, MOST!
Ez a weblap bonyolultságától is függ, de 2-4  hét alatt elkészítjük a weboldalakat. Persze ez tőled is függ, hogy milyen gyorsan reagálsz a teszt weboldalra, válaszolsz a kérdésekre és vagy elérhető.

Természtesen, azonban ennek alapfeltétele az, hogy mi írjuk meg a weboldalad tartalmát.

Ez azért fontos, mert a marketing szöveg, a kommunikáció felépítése határozza meg a weboldal felépítését is. Ha az hibás, akkor a hirdetési költségeid ablakon kidobott pénz lesz.

Igen, az alapvető weboldal szerkesztési feladatokat, mint a meglévő tartalom módosítása, képek cseréje, te is el tudod végezni.

WordPress Elementorban készült weboldalaink dinamikusan szerkeszthetők és fejleszthetők tartalom, design és SEO szempontból is.

Ha később mással szeretnéd fejleszteni a weboldalad, arra is minden lehetőséged megvan. Mi nem kötjük magunkhoz feleslegesen az ügyfeleinket.

Kardinális kérdés az, hogy milyen tárhely szolgáltatónál, milyen szerveren fut a weboldalad. Főleg akkor, ha marketingre is használod.

Éppen ezért, teljes körű tanácsadást nyújtunk számodra a tárhely szolgáltatással kapcsolatban, illetve szöveges és képes útmutatót, hogy hogyan tudsz biztonságos és megbízható tárhelyet vásárolni 10 perc alatt.

Fontos, hogy ezt neked kell megvásárolnod, hiszen a tárhelyednek célszerű a saját neved alatt futnia, és a számla is a te nevedre kell, hogy szóljon. Amelyik weboldal készítő ezt a feladatot át akarja vállalni helyetted, és a saját neve alatt futtatni az oldalad, az nyugodtan legyen gyanús számodra.