fbpx

Weboldal készítés

Olyan weboldalad lesz, amit öröm nézni – és használni

A weboldalad képet alkot a cégedről, a márkádról és a marketinged központja. A honlapodon megjelenő szövegek, arculati elemek és képek hatására másodpercek alatt válik vásárlóddá a látogató, ha az oldalad megfelelően van elkészítve.

Ha viszont a weblapod nem megfelelő a célközönséged számára, örökre elmegy a kedve a szolgáltatásodtól vagy termékedtől.
Mi profi, de megfizethető árú, teljes körű weboldal készítési szolgáltatással tesszük lehetővé azt, hogy a weblapod a vállalkozásod sikeréhez hozzájáruljon.

Bemutatkozó  weboldal

1. MINDENT MEGKAPSZ EGYBEN

Ami másoknál külön szolgáltatás, az nálunk a csomag része. Tehát valóban egy működő weboldalt adunk át, nemcsak annak terveit, elemeit, részeit. Nálunk alap, hogy:

 • Modern, letisztult designt kapsz
 • Mobilra, tabletre és asztali számítógépre optimalizált megjelenést biztosítunk
 • Ingyen elvégezzük az alapvető keresőoptimalizálási feladatokat
 • Felhasználóbarát admin felületből Te is könnyedén feltöltheted a tartalmaidat, amihez útmutatót is küldünk Neked
 • Kérés szerint egyedi funkciókat is beépítünk weboldaladba 🙂

2. FIGYELEMMÁGNES LESZ A WEBOLDALAD

Tudod mikor unja el magát a leginkább egy weboldal látogató? Ha a weboldal nem róla szól, csak a cégről.

Értünk a weboldal pszichológiához, segítünk a figyelem megtartó kommunikáció megtervezésében. Olyan designt és szöveget készítünk, amely az oldalon tartja a látogatókat.

3. HIRDETÉSBARÁT WEBOLDAL SZERKEZET

Mivel az online marketing világából jövünk, több százmillió forint elhirdetése után láttuk – saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy – melyek azok a weboldal szerkezetek, amelyek kimaxolják a Facebook és Google hirdetések hatékonyságát.
Így nemcsak profi céges weboldalad lesz, hanem egy vevőcsalogató, figyelemmegtartó és eladásnövelő honlapod.
Weboldalad nálunk nem egy kötelező feladat, hanem egy hasznos befektetés lesz.

4. NEM TUDSZ TÚL NEHEZET KÉRNI

Komoly tapasztalatunk van WordPress és egyedi fejlesztésű weboldal készítés területén is, ahogyan egy webáruház kivitelezését is megoldjuk. A mobilbarát weboldal, a keresőoptimalizálás (SEO) és a magával ragadó webdesign pedig alap – ahogy az is, hogy a szöveget is profik írják.

5. Nem tűnünk el

Pontosak vagyunk, időre elkészülünk, nem tűnünk el, ha egy extra kérést kell teljesíteni. Non-stop rendelkezésedre állunk. Bármikor felhívhatsz minket, ha kérdésed van.
Igény szerint folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk a weboldaladat is. Nálunk így néz ki a weboldal készítés.

6. PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Nem fog előfordulni, hogy a végeredmény keserű szájízt hagy a szádban. A weboldalad nem fog összeomlani időközben. Ha esetleg ez mégis előfordulna, kijavítjuk a hibákat és visszautaljuk a weboldal készítés árát.
Igaz, eddig 100%-os ügyfélelégedettséggel rendelkezünk weboldalakat tekintve.(Ezért is merünk garanciát vállalni 🙂

Miért fontos a jó weboldal?

Tartalom Design logo

A jó online marketing érdeklődőket hoz. Ezekből az érdeklődőkből viszont csak akkor lesznek fizető vevők és ügyfelek, ha a honlapod jó – szövegírás, design és egyedi funkciók terén is.

De milyen a jó weboldal?

Ezért fontos, hogy sikeres céges honlapot készítsünk neked.

A weboldal készítés lépései

Nekünk fontos, hogy már az együttműködés elejétől tisztában légy azzal, hogy milyen folyamatok mentén készül el az egyedi weboldalad.
Ezért az alábbiakban összeszedtük a weblapkészítés lépéseit.

Projektindító konzultáció

Megismerjük a piacod, a céged, a célközönséged, az üzleti lehetőségeid, a termékeid és / vagy szolgáltatásaid. Tisztázzuk, mi a weboldal célja, melyek a szükséges funkciók, tartalmi és designelemek. Hiszen ezek alapján tudunk valóban jól konvertáló weboldalt készíteni.
Ez a konzultáció lehet online és offline is – ahogy neked kényelmesebb.

Domain név regisztráció

Közösen meghatározzuk, mi legyen a honlap neve, amely a Google keresőben is megjelenik. Fontos, hogy egyszerű, jól megjegyezhető címet találjunk. Természetesen a domain név (www.domain-neved.hu) kitalálásában és regisztrációjában is segítünk.

Tárhely biztosítása

A tárhely lényegében egy külön szerveren elkerített lemezterület, amelyre az újonnan elkészült weboldal és a későbbi tartalmak feltöltésre kerülnek. Lényegében innen kerül betöltésre az oldalad, amikor valaki beírja a domained a keresőbe.

Arculattervezés

A projektindító megbeszélésen elhangzott információk és több éves szakmai tapasztalatunk alapján kidolgozzuk, milyen designelemekkel tehetjük vonzóbbá a honlapot. Ha van meglévő arculatod vagy arculati terveid, ez a folyamat gyorsabb és egyszerűbb lesz.

Drótváz- és koncepciótervezés

Miután megismertük a céget, lefoglaltuk a domain nevet, a tárhely és az arculati elemek is megvannak, jöhet a design elkészítése. Egy úgynevezett drótváz segítségével megtervezzük, hogyan épül majd fel a holnap, milyen tartalmak, képek, szövegek és funkciók kerülnek majd bele.
Ezt a tervezetet kiegészítheted a meglátásaiddal, így garantálva a legjobb végeredményt.

Keresőoptimalizálás

A design és a tartalmak elkészülte után profi seo-s kollégáink segítségével végrehajtjuk a keresőoptimalizálás szükséges lépéseit, hogy a potenciális vevők a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban találják meg a weboldalt a Google keresőben.

A kész weboldal átadása

Az általad is elfogadott weboldal átadásra kerül, annak minden működő funkciójával. 
Fizetni csak azután kell, miután elégedetten nyugtáztad, hogy valóban a potenciális vevőid igényeinek megfelelő weboldalt készítettünk.

A honlap üzemeltetése

Persze még ezután sem engedjük el a kezed. A honlap üzemeltetésében is segítünk. A már működő weblap is fejlesztésre szorulhat a jövőben. Mi éppen ezért segítünk, ha új tartalmakat és funkciókat (pl. blog, újabb gombok, crm bekötése stb.) kell elvégezni.

Elvégezzük a honlapkészítés minden részfeladatát

Ahogy te is tudod, egy jó weboldallal megragadhatod a célközönséged figyelmét és jobb eséllyel adhatsz el nekik.

A weblap készítés azonban sok szakemberes feladat. Szükség van:

 • webdesignerre, aki megtervezi a céged arculatához igazodó, a célcsoportod igényeit kielégítő online megjelenést;
 • fotósra és/vagy videósra, aki egyedi képeket és videókat készít, összhangban weboldalad fő üzenetével
 • szövegíróra, aki nemcsak megérti a célközönséged, de számukra könnyen érthető formában fogalmazza meg a céged üzeneteit, értékajánlatait;
 • webfejlesztőre, aki a szövegíró és a designer által tervezett honlapot jól strukturált, tiszta kódokkal életre hívja, hogy potenciális vevőid kényelmesen használhassák a weblapod.

Sok esetben ezeket a szakembereket külön-külön kell felkeresned. Vagy ha találsz olyan kivitelezőt, aki ajánl ilyen alvállalkozókat, akkor a kifizetések és számlázások futnak majd több ágon.

Nálunk a weboldal készítés egy kézben fut össze. Minden szükséges szakértőt és kivitelezőt mi adunk a projekthez. Ahogyan az ötletelést, véleményezést és a számlázást is csak velünk intézed majd.

Elvégezzük a honlapkészítésminden részfeladatát

Ahogy te is tudod, egy jó weboldallal megragadhatod a célközönséged figyelmét és jobb eséllyel adhatsz el nekik.

A weblapkészítés azonban sok szakemberes feladat. Szükség van:

 • webdesignerre, aki megtervezi a céged arculatához igazodó, a célcsoportod igényeit kielégítő online megjelenést;
 • fotósra és/vagy videósra, aki egyedi képek és videók
 • szövegíróra, aki nemcsak megérti a célközönséged, de számukra könnyen érthető formában fogalmazza meg a céged üzeneteit, értékajánlatait;
 • webfejlesztőre, aki a szövegíró és designer által tervezett honlapot jól struturált tiszta kódokkal életre hív, hogy potenciális vevőid kényelmesen használhassák a weblapod.

Sok esetben ezeket a szakembereket külön-külön kell felkeresned. Vagy ha találsz olyan kivitelezőt, aki ajánl ilyen alvállalkozókat, akkor a kifizetések és számlázások futnak majd több ágon.

Nálunk a weboldal készítés egy kézben fut össze. Minden szükséges szakértőt és kivitelezőt mi adunk a projekthez. Ahogyan az ötletelést, véleményezést és a számlázást is csak velünk intézed majd.

Weblapkészítés pénzvisszafizetési garanciával

Hogy lásd, őszintén gondoljuk, amikor azt mondjuk, tudjuk, mire van szüksége a cégednek – és a célcsoportodnak –, az általunk készített weboldal árát visszautaljuk, ha az hibásan működik vagy egy általad előzetesen kért megoldás hiányzik belőle.

pénzvisszafizetési garancia minden szerződéshez
könnyen kezelhető weboldal

Nemcsak jó,  könnyen használható weboldalad is lesz

Amellett, hogy az általunk készített honlap maximálisan megfelel a minőségi és technológiai elvárásoknak, abszolút kezelőbarát is.

Hogy ez mit jelent?

Az egyértelmű, átlátható és kényelmes admin felületen minden funkció egyértelmű és egyszerűen megtalálható. (Tehát a munkatársaid is azonnal beletanulnak majd, ha kell.)

Az online marketinget is ránk bízhatod

Miután felépítettük a weboldalad – és rendszeres karbantartást is végzünk rajta –, még mindig tudunk többet adni. Online marketing szakembereink ugyanis gondosan felépített stratégia és rendszerek mentén képesek potenciális érdeklődőket vinni az újonnan elkészült weblapodra.

Legyen szó szövegírásról, PPC-hirdetések kezeléséről, közösségi médiáról, fotózásról, videózásról, és még sorolhatnánk, minden területen dolgozik velünk egy profi.

Miért égetnéd az időd azzal, hogy különböző kivitelezőkkel és ügynökségekkel tartod a kapcsolatot és egyeztetsz, ha mindezt megteheted egy kapcsolattartóval is, akit bármikor elérhetsz telefonon vagy e-mailben?

Mit mondasz, összefogjuk a komplett online marketinged?

weboldal készítés jó online marketing alapokkal

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

Milyen a jó bemutatkozó weboldal? Elmondjuk videóban!

Videó lejátszása

referenciák

További referenciáink

weboldal készítési csomagok

NORMÁL WEBOLDAL

 • Konzultáció
 • Modern, letisztult design
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók

Prémium WEBOLDAL

 • Nagy konzultáció: célok, lehetőségek átbeszélése, tanácsadás
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók
 • Marketing stratégia beépítése
 • Segítség a szövegírásban
 • Google, Facebook barát kialakítás
 • Analitikai mérőszoftverek telepítése, hogy pl.: lásd ki és mennyi időt tölt el az egyes oldalaidon
 • Hőtérképes program telepítése, mellyel pl.: nyomon tudod követni, mit csinál a felhasználó a weboldaladon
 • NON-STOP rendelkezésre állás

exkluzív WEBOLDAL

 • Nagy konzultáció: célok, lehetőségek átbeszélése, tanácsadás
 • Mobilra, tabletra és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
 • Keresőbarát weboldal
 • Felhasználóbarát adminfelület
 • Weboldal kezelési oktató videók
 • Marketing stratégia beépítése
 • Szövegírás
 • Google, Facebook barát kialakítás
 • Analitikai mérőszoftverek telepítése, hogy pl.: lásd ki és mennyi időt tölt el az egyes oldalaidon
 • Hőtérképes program telepítése, mellyel pl.: nyomon tudod követni, mit csinál a felhasználó a weboldaladon
 • 1 havi Google Ads kampány kivitelezés
 • 1 havi Facebook hirdetés kivitelezés
 • GOOGLE ADS HIRDETÉS OKTATÁS
 • FACEBOOK HIRDETÉS OKTATÁS
 • NON-STOP rendelkezésre állás

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

LEGYEN CÉGED
FIGYELEMFELKELTŐ
A WEBEN!