fbpx

Facebook hirdetéskezelés + Instagram kampánykezelés

Megtaláljuk azokat a vevőket, akiknek könnyebben adsz el!

A Facebook és az Instagram kampányok profi (és naprakész!) kezelése lehetővé teszi, hogy kimaxold a hirdetésekben rejlő lehetőségeket.

Teljes körű tanácsadási és kampánykezelési szolgáltatásunkkal segítünk abban, hogy céged értékesítéséből és / vagy márkaépítéséből a legtöbbet hozd ki. Mi nem sablonokat árulunk.

A hirdetési rendszered a cégedre szabjuk, sőt a hirdetéseid elkészítése előtt a weboldalad is átnézzük és segítünk optimalizálni.

Bízd ránk a Facebook hirdetéskezelést, és maradj versenyben a folyamatosan változó Facebook (Meta) algoritmus és közösségi média marketing trendek világában!

Play Video about közösségi média titka

Professzionális Facebook hirdetéskezelés - Eredményekre fókuszálva

1. TESZTELÉSSEL KEZDÜNK

Rengeteg hirdetési variációt (fotót + szöveget + a cégedre jellemző design elemeket) töltünk fel. Ezek a kreatívok és szövegek adják az első információkat a célközönségednek. Ezen áll vagy bukik, hogy meglátogatják-e a weboldalad, vásárolnak-e.

2. MEGTALÁLJUK ONLINE CÉLKÖZÖNSÉGED

Hirdetéseidnél különböző célcsoportokkal is tesztelünk. A statisztikák alapján leszűrjük, hogy mely nemű, életkorú, lakhelyű stb. csoport kattintott, vásrolt a legkedvezőbben és csak nekik jelenítjük meg a hirdetéseket. Ezzel rengeteg profitot viszünk a cégednek, miközben a hirdetési költségeidet csökkentjük.

3. FINOMHANGOLUNK

Ha alacsony a vásárlás, mi nem adjuk fel. Nem mondjuk azt, hogy a termékednek nem megfelelő platform a Facebook. Addig tesztelünk, finomhangolunk, míg olyan hirdetések nem állnak össze, amelyek eredményeivel Te is elégedett leszel.

4. TÖKÉLESSÉ TESSZÜK A HIRDETÉSEIDET

A tesztelés, finomhangolás során hirdetéseidet megtanítjuk célközönséged nyelvére. Mérő szoftvereink megmutatják, milyen típusú hirdetések, címsorok, színek, formák és fotók működnek a leginkább.

Instagram kampánykezelésMEGTALÁLJUK AZOKAT A VEVŐKET, AKIKNEK KÖNNYEBBEN ADSZ EL

1. BUSINESS FIÓKRA VÁLTUNK

Sajnos le kell írnunk, hogy ezzel kezdünk, mert több ügyfelünknél is azt tapasztaltuk, hogy korábbi szolgáltatójánál az Instagram hirdetéskezelés abban merült ki, hogy csupán a Facebook hirdetéskezelő rendszeréből menedzselték a hirdetéseket. Instagram business fiókkal több statisztikai részeredmény fog a rendelkezésünkre állni. Hasznos konzekvenciákat tudunk levonni, ellenőrizni tudod a munkánkat, így megléte elengedhetetlen.

2. INSTA-KOMPATIBILIS TARTALOMGYÁRTÁS

Instán nagyon fontos a vizualitás, mivel celebek, influencerek, szórakoztató műsorok tökéletesre szerkesztett kreatívjaival kell felvenned a versenyt. Mi pontosan tudjuk, hogyan tegyük érdekessé és izgalmassá tartalmaidat.

Partnereinknek általában megduplázzuk, megháromszorozzuk az Insta tartalmaik organikus eléréseit!

3. RELEVÁNS HASHTAG KUTATÁS

Az nem elég, ha a legnépszerűbb hashtgeket helyezed el a posztjaid alá. Gondolj csak bele, ha pl.: a fashion hasteget használod, arra a több, mint 590 millió bejegyzést fogsz találni. Ez irtó nagy verseny, szinte esélytelen, hogy magas elérést vigyél az oldaladra.

Mi a hashtag rendszer kialakításánál egy speciális, 3 szintű rendszert alkalmazunk, amellyel nagy mértékben növelheted az eléréseidet.

4. NEM HASZNÁLUNK BUTA AUTOMATIZMUSOKAT

Ha azért veszel botokat, hogy hitelesebbnek tűnjön az oldalad a magas követőszám miatt, akkor ez szintén egy hibás stratégia, ami sokba kerülhet neked. Ugyanis az Instagram Ads költségkereted egy része kidobott pénz lesz.

A követőkből összeállított hasonmás célközönség hibásan, a botok alapján lesz előállítva, így még többet fizetsz felesleges emberek eléréséért.

Melyik érdekel bővebben?

Hatékony közösségi média kampánykezelés, hogy az ügyfelek akarjanak téged, és ne fordítva

Ha Te is hosszú távra tervezel és a tudatos marketing híve vagy, a legjobb helyen jársz!

A dolog persze többről szól, mint időnként posztolni valamit.

Tudatos kommunikációval és szegmentált hirdetések segítségével viszont rendkívül hatékonyan növelheted a márkaismertséged és az eladásaid számát.

Hogyan?

Egyfelől jó közösség menedzsmenttel. Azaz hasznos tartalmakat megosztva az oldalaidon segíted a célközönséged a problémáik megoldásában. Illetve folyamatos párbeszédben vagy velük: megválaszolod az üzeneteiket és kommentjeiket. Így biztosítva nekik a legjobb felhasználói élményt.

Másfelől jól célzott hirdetésekkel juttathatod el az üzeneteid azoknak, akik a legnagyobb valószínűséggel keresik épp az általad javasolt megoldást a problémáikra.

Persze az Instagram és a Facebook hirdetési rendszere egyaránt komoly szakértelmet követel.

De ne aggódj, mi megoldjuk a hirdetési stratégia kidolgozását. Sőt, a grafikai tervezés és a kampány ellenőrzés is a mi feladatunk. (Így van, ez nemcsak egyszerű marketing tanácsadás, hanem konkrét gyakorlati kivitelezés.)

Neked csak az így megnövekedett érdeklődő szám menedzselésével kell foglalkoznod. Így lesz gyümölcsöző a közös munka.

Miből áll pontosan a közösségi média marketing?

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

Facebook hirdetéskezelés

Magyarországon, mintegy 7 millió Facebook-felhasználó van. Akik ráadásul órákon keresztül görgetik a hírfolyamot. Nem hirdetni ezen a felületen olyan, mintha az üzletedbe érkező vevővel nem lennél hajlandó szóba állni.

Fontos az elején leszögeznünk, hogy nem sablon megoldásokat adunk.

Először alaposan felmérjük a pályát, amin nyernünk kell – konzultációval, stratégiai elemzéssel, célközönség- és konkurenciakutatással. Ezután jön a Facebook hirdetési fiók beállítás. Megalkotjuk azt a rendszert, ami az adatok alapján a legjobban működhet.

De még itt sincs vége.

Az így nyert adatokból ugyanis további következtetéseket vonunk le, hogy a Facebook kampányokat még hatékonyabbra fejleszthessük.

Ha tehát nem szeretnél te magad a hirdetés célzásokkal, -típusokkal és egyéb beállításokkal órákat és napokat eltölteni, inkább bízd ránk Facebook kampányaid.

Instagram hirdetések kezelése

Az Instagram az új Facebook. Már ami a népszerűséget illeti. Ma már több mint 2,5 millióan használják itthon – és ez a szám csak nő.

Erős vizuális tartalmakat igényel, szóval nemcsak jó stratégiára és tartalomra, de profi és egyedi képekre is szükséged lesz, ha el meg akarod nyerni a felhasználók figyelmét.

A közös munka természetesen a piacod felmérésével kezdődik. Majd adat alapon olyan Instagram kampányokat állítunk össze neked, amelyek a legjobb eséllyel hoznak eredményt (és ezeket optimalizáljuk újra és újra).

Neked nem kell azzal vesződnöd, hogy kiválaszd azt, hogy, az adott kampánycélnak az egyszerű fotós, a videós, a carousel vagy épp az Instagram Storiesban elhelyezett hirdetések felelnek meg. Ezt mind megoldjuk helyetted. (Neked, ha nem szeretnél, be sem kell nézned a hirdetési fiókba.)

Sőt, még a hirdetésekben használt fotókat is elkészítjük neked, ha kéred.

Remarketing hirdetések

Napjainkban a legértékesebb valuta a figyelem. Ha egy potenciális ügyfeled hajlandó figyelmet szentelni a tartalmaidra, hirdetéseidre, egyáltalán a márkádra, az már félsiker.

Ha megbecsülöd ezt a figyelmet, profitálhatsz is belőle.

Remarketing hirdetésekkel olyan felhasználókat célozhatunk meg újra, akik korábban már valahogyan kapcsolatba léptek a cégeddel. Például elolvasott egy blogbejegyzést az oldaladon, megnézett egy terméket a webshopodban, letöltött egy csalianyagot.

Ráadásul azoknak a figyelméért már fizettél egyszer (legalább), akik a fentiek közül bármelyiket megtették. Mérhetetlen pazarlás lenne tehát, ha egyszerűen veszni hagynád ezeket az ügyfeleket.

Kérd a segítségünket és szívesen kihozzuk a maximumot a kampányaidból remarketing hirdetések segítségével!

Facebook dinamikus termékhirdetések

A Facebook dinamikus termékhirdetések olyan AI (mesterséges intelligencia) által támogatott hirdetések, amelyek automatikusan személyre szabott tartalmat jelenítenek meg a Facebook felhasználók számára.

Ezek a hirdetések a felhasználók korábbi böngészési és vásárlási előzményei alapján állítják össze a hirdetést, és a lehető legrelevánsabb termékeket vagy ajánlatokat jelenítik meg nekik.

A dinamikus termékhirdetések a webáruházad számára különösen hatékonyak, mivel lehetővé teszik, hogy még a korábbinál is relevánsabb célközönséget célozz meg, ami nagyobb valószínűséggel vezet vásárlásokhoz.

A dinamikus hirdetések csak akkor lehetnek hatékonyak, ha a termékkatalógus precízen, a kritériumoknak megfelelően kerül feltöltésre a Meta hirdetéskezelőbe.

Bízd ránk a dinamikus termékhirdetéseket, hogy a webáruházad szakértői felügyelet mellett, hatékonyabban és célzottabban érjen el vásárlókat!

Facebook Messenger hirdetés

Sokan – a laikusok közül – még mindig úgy gondolnak a Messengerre, mintha az egy különálló platform lenne. Pedig a Facebook (Meta) hirdetéskezelőben beállíthatod, hogy a hirdetésed Messengeren is megjelenjen.

A Messenger hirdetések lehetővé teszik, hogy közvetlenül és személyre szabottan kommunikálj a felhasználókkal a Messenger alkalmazáson keresztül, mintha egy lennél a beszélgetései közül.

A kapcsolatfelvétel történhet egy külső érkező oldalon (landing vagy weboldal), de akár közvetlenül Messenger üzenetben is kereshetnek téged az érdeklődők.

A Messenger hirdetések létrehozása egyedi figyelmet igényel, mivel kevés karakterszám és tér áll rendelkezésre, hogy elmondd az üzenetedet, és az leadeket/vásárlásokat is hozzon számodra.

Kérd a segítségünket, és gondoskodunk róla, hogy az üzeneted Messengeren is célba érjen!

 • Képes Facebook hirdetések, amelyek alkalmasak weboldalad forgalmának növelésére.
 • Facebook videó hirdetések & Facebook és IG Story hirdetések, elsősorban elköteleződés és konverziós célra,
 • Facebook Carousel Ads / vagy galériahirdetések: több termék / szolgáltatás bemutatására alkalmas hirdetések egyedi gombfelirattal (CTA-val),
 • Kollekcióhirdetések, melyek lehetővé teszik a termékböngészést a Facebook elhagyása nélkül, megnövelve az elköteleződési esélyeket,
 • Instant élmény hirdetések, Esemény hirdetések,
 • Messenger hirdetések (Messenger Ads),
 • Kiterjesztett valóság (Augmented Reality Ads) hirdetések, amelyek eddig sosem látott és izgalmas módon fogják az új termékeket a közönséggel megismertetni.

Fontos, hogy erre nincs mind szükséged! Mi a vállalkozásod céljára, valamint a termékedre/szolgáltatásodra szabott, eredményorientált hirdetési rendszert állítunk össze és optimalizálunk!
Válaszd a rugalmas Facebook hirdetéskezelést! A Tartalom Design-nál alkalmazkodunk az igényeidhez.

Miért tekinthető a Facebook napjainkban is az egyik legjobb hirdetési platformnak?

A CPC, azaz „kattintásonkénti költség” azt mutatja meg, hogy a Facebook/Instagram kampányod során mennyit kell fizetned egy-egy kattintásért. Megfelelően beállított, folyamatosan monitorozott és optimalizált hirdetések mellett a Facebook versenyképes és elfogadható kattintásonkénti árakat kínál.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Míg egy branding megjelenésnek (például citylight plakátnak vagy influencernek) a díja fix, és az eredményre minimális rálátásod van, a kattintás alapú hirdetésnél te szabod meg, hogy milyen konverzióért cserébe mennyit vagy hajlandó fizetni.

Persze ehhez profi hirdetéskezelés szükséges. A hirdetéseid átkattintási arányát mi többek között azzal javítjuk, hogy magával ragadó hirdetési szöveget írunk neked, valamint releváns és figyelemfelkeltő kreatívokat készítünk.

‘Lookalike’, azaz hasonmás célközönség-célzás hamarosan csak a Facebookon lesz elérhető. A Google rendszeréből törlésre kerül ez az opció, tehát a Google Ads kampánykezelés során nem használhatod. Míg Facebookon továbbra is az egyik legsikeresebb célzásnak tekinthető, hiszen azokhoz hasonló emberekből áll, akik már vásároltak tőled.

Biztos sokszor hallottad már, hogy a Facebook bejegyzések kiemelése nem elég. Most nem tanítunk meg a különböző Facebook hirdetések használatára, de annyit érdemes tudnod, hogy ahogy a Facebook algoritmusa, úgy ezek folyamatosan változnak, és egyszerűsödnek a fogyasztói igényekhez és a Meta céljaihoz igazodva.

Ide tartoznak többek között a mesterséges intelligenciával támogatott Facebook kampányok vagy a kiterjesztett valóságra épülő, látványos hirdetések. Mi ezeket a lehetőségeket mind-mind kiaknázzuk és ügyfeleink előnyére fordítjuk!

Ugyan számos tényezőt továbbra is manuálisan kell beállítani (például a KAMPÁNYCÉLT), az AI támogatott Facebook kampányok során a Facebook algoritmus fogja kiszűrni végül, hogy melyik felhasználók fogják a legvalószínűbben elvégezni az adott konverziót, vagyis a kívánt eseményt. Ez jóval relevánsabb célzást és ezáltal több vásárlót eredményezhet, HA a konverziós célok megfelelően vannak beállítva.

Hogy egy példát is mondjunk, ha te adott Facebook kampány során elköteleződésre optimalizálsz, akkor hiába várod a vásárlókat; a kampány csak lájkokat és kommenteket fog eredményezni.

Gyakori hibák és téves Facebook kampánybeállítások, amelyek pénzt égetnek ügyfeleink (korábban kezelt) Facebook fiókjaiban

Ha magadra ismersz, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy most milyen lelkiismeretesen és naprakészen kezelik a fiókodat.

… Ha ráadásul ez a meglévő Facebook bejegyzések kiemelése, akkor fogd menekülőre AZONNAL! Ezek a bejegyzések biztosan nem fognak vásárlást generálni számodra, mert ez nem egy vásárlásra optimalizált kampánytípus.

Magas megtérülést elérni Facebook marketinggel kizárólag rendszerben lehetséges, a konverzió alapú hirdetések mellett a kosárelhagyók visszacsábításával, például remarketing hirdetésekkel.

Sokan akár több termék vagy szolgáltatás hirdetését is egy hirdetési kampányban végzik. Ez azért hibás stratégia, mert a Facebook nem fog tudni megfelelően optimalizálni, és elosztani a költségkeretet a cég üzleti érdekeivel összhangban. Mi szorosan kapcsolódó hirdetéscsoportokkal kimaxoljuk az optimalizálási lehetőségeket!

A hirdetési szövegeket mindig az érkezőoldalra érdemes optimalizálni, hiszen így azt kapják a hirdetést lekattintó érdeklődők, amire számítanak. Egy kivétel van ez alól: ha az érkezőoldal ROSSZ, mert:

 • lassú vagy nem tölt be az oldal,
 • nem egyértelmű az értékajánlat,
 • nem világos a call-to-action sem.

Szerencsére mi profi webdesignerekkel és értékesítési szövegírókkal dolgozunk, akik helyrerakják az érkezőoldaladat, hogy ne menjen kárba a hirdetésre szánt költségkereted!

Az Instagram hirdetések kezelése a Business Facebook fiókon keresztül zajlik? Öreg hiba! Az Instagram business fiókkal több statisztikai részeredmény fog a rendelkezésünkre állni, így lehet hatékonyan optimalizálni az Instagram hirdetéseidet!

Hogy egy példát is mondjunk, ha te adott Facebook kampány során elköteleződésre optimalizálsz, akkor hiába várod a vásárlókat; a kampány csak lájkokat és kommenteket fog eredményezni.

A Kollekcióhirdetések lehetővé teszik, hogy a Facebook elhagyása nélkül böngészhesse a termékeidet a vásárló, ezzel megnövelve az elköteleződési esélyeket. Ezáltal akár a későbbi hirdetéseidben is hatékonyabb célzás érhető el a böngészési adatok ismeretében.

ATik-Tok rövid tartalmaival való verseny miatt a Reels interakciókat a Facebook is igyekszik maximalizálni. A felhasználók körében is rendkívül nagy a nézettsége és igény van a Short Content típusú tartalmakra. A Facebook tartalmak a hírfolyamból (részben) átkerülnek a Reels formátumba. Ez azt jelenti, hogy új köntösben és formátumban kell az üzeneteidet átadni!

Mi a Facebook kampánykezelés mellett célorientált marketing videókkal is tudunk segíteni, akár Instagram és YouTube shorts megjelenésekhez is.

A Facebook új ‘broad’ vagy széles célzási lehetőségei, valamint a dinamikus elhelyezések és kreatívok lehetővé teszik, hogy minél inkább a célközönséged igényeire szabja a tartalmat a Facebook.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs szükséged Facebook szakértőre, mert ezeket a kampányokat folyamatosan monitorozni kell, és a megfelelő adatokat kell betáplálni, hogy a platform megfelelően tudjon optimalizálni.

Ez a lépés összefügg azzal, hogy a Meta igyekszik a felhasználókat az oldalon tartani. Minél több időt tölt el a közösségi média oldalaidon a látogató, annál több adatot tud gyűjteni a Meta, és annál hatékonyabban tud náluk ügyfél elköteleződést, és akár vásárlást elérni.

A Meta erősíti a platformon belüli vásárlásokat, de nálad még mindig külön aloldalra kell kattintani ahhoz, hogy az érdeklődő ajánlatot tudjon kérni? (amit persze nem fog megtenni.)
A legújabb Facebook trendnek köszönhetően a konverzió már a platform elhagyása nélkül megtörténhet. Lényege, hogy a vásárlód anélkül vásárolhat tőled, hogy át kellene kattintani a weboldaladra. Ez a Facebookon belüli Instant Formokkal, a Katalógushirdetésekkel vagy az Instagram bolt segítségével érhető el.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs szükséged weboldalra! A weboldalad gyűjtőhelyként szolgál az összes termékedre, ezek a hirdetések pedig adott kampány esetén lehetnek hatékonyak,és eredményezhetnek akár alacsonyabb hirdetési költséget. Például, egy termékkategóriára vagy egy konzultációra való bejelentkezésre vonatkozóan.

Stratégiailag és célzástechnikailag is megváltozott megközelítés szükséges a sikeres kampánykezeléshez Facebookon. Mi nap mint nap ezzel foglalkozunk, ez a gyakorlati tapasztalat pedig téged is hozzásegít a folyamatosan profitáló hirdetésekhez!

Milyen Instagram kampánycélokat és hirdetési típusokat alkalmazzon a te céged?

A kettő természetesen szorosan összefügg. Amennyiben szolgáltató cég vagy, akkor akár a videós bejegyzések és story-k is szolgálhatnak konverziós célt, például építőipari cégként kirakhatod az egyik sikersztoritokat Instagram Story-ban. A Story-ban szereplő linken pedig megkereshetnek téged az érdeklődők.

Ha pedig webáruházként az a célod, hogy minél gyorsabban (minél kevesebb átkattintással) eljusson az érdeklődő a termékeidhez, akkor az Instagram boltot nem szabad kihagynod. A platformon belüli vásárlásokat egyébként ösztönzi is a Meta, akár alacsonyabb hirdetési költségekkel.

 

Feed

Story

Explore

IGTV

Reels

Márkaismertség

Elérés

Forgalom

Elköteleződés

 

  

App letöltés

 

Videómegtekintés

Leadgyűjtés

  

Üzenetek

  

Konverzió

 

Katalógus értékesítés 

  

Bolti forgalom

   

Ne is fáradj azzal, hogy elkezded értelmezni az ábrát. Kérj díjmentes tanácsadást, és átbeszéljük, mely Instagram (és Facebook) hirdetési típusok megfelelők a te céged számára!

MUTASD RÉSZLETESEN A TÍPUSOKAT!

Ügyfeleink, akiknél már sikerrel teljesítenek a Facebook és Instagram kampányok

Ha te is kíváncsi vagy, milyen megtérülésre képes a céged, akkor kérj tőlünk digitális marketing tanácsadást!

Gyakori kérdések és válaszok a Facebook hirdetéskezeléssel kapcsolatban

Az AI vezérelt Facebook dinamikus termékhirdetéseket felügyelet nélkül nem ajánlott hosszú távon használni, mert az AI rendszer önmagában nem mindig képes helyesen értelmezni a hirdetési adatokat.
A mesterséges intelligenciának is szüksége van tanulási szakaszra, amelyet Facebook szakértőnk jelentősen lerövidíthet azáltal, hogy ismeri azokat az ügyféladatokat és előzményeket, amelyek bővebb megadása segíti az AI-t a gyors optimalizálásban.
Ilyenek például a: korábbi vásárlásokkal, egyedi szegmensek használatával kapcsolatos adatok, appokra és velük való elköteleződésre vonatkozó adatok.

Az AI technológia tehát lehetővé teszi a folyamatos optimalizálást és a hatékonyabb Facebook hirdetési stratégiák kidolgozását, de a szakértői felügyelet nélkül nem garantált a maximális hatékonyság és a legjobb eredmények elérése.

Nincs külön Instagram hirdetés. Ám nálunk benne van az árban, hogy a Facebook mellett elkészítjük az Instagram Business fiókodat, Instagramra optimalizált képi és szöveges anyagokat gyártunk, és az Instagram felületen, azon belül az összes csatornán (Stories, Reels, stb.) megjelenő hirdetéseket is monitorozzuk és optimalizáljuk.

A stratégiát a vevőidre, a szolgáltatást a cégedre szabjuk

Amikor összeállítjuk a közösségi média stratégiád, a vevőid szükségletei mellett a céged szükségleteit és erőforrásait is figyelembe vesszük. Így olyan hirdetési és oldalkezelési csomagot tudunk neked ajánlani, amely jól igazodik a büdzsédhez és a célcsoportod igényeihez.

Több mint Facebook hirdetéskezelés - Szolgáltatás csomagok jó ár-érték arányban

FACEBOOK + INSTAGRAM kampánykezelés

 • Konzultáció, stratégia tervezés
 • Célközönség és konkurenciaelemzés
 • Hirdetési fiókbeállítások elvégzése, hirdetések feltöltése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése (képek, fotókra grafikák és feliratok elkészítése)
 • A/B tesztek
 • A hirdetési rendszer folyamatos felügyelete és elemzése
 • Elemzések alapján finomhangolási, optimalizálási feladatok elvégzése
 • További eredmények alapján a hirdetési rendszer fejlesztése
 • Statisztikai elemzés, havi riport készítése
 • Ingyenes marketing konzultációs lehetőség az együttműködés alatt
 • Folyamatos e-mail-es és telefonos elérhetőség

WEBÁRUHÁZ
MARKETING

 • Konzultáció, stratégia tervezés
 • Célközönség és konkurenciaelemzés
 • Hirdetési fiókbeállítások elvégzése, hirdetések feltöltése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése (képek, fotókra grafikák és feliratok elkészítése)
 • A/B tesztek
 • A hirdetési rendszer folyamatos felügyelete és elemzése
 • Elemzések alapján finomhangolási, optimalizálási feladatok elvégzése
 • További eredmények alapján a hirdetési rendszer fejlesztése
 • Statisztikai elemzés, havi riport készítése
 • Ingyenes marketing konzultációs lehetőség az együttműködés alatt
 • Folyamatos e-mail-es és telefonos elérhetőség
 • Webshop dinamikus remarketing hirdetések

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

LEGYEN SIKERES A TE FACEBOOK ÉS INSTAGRAM KAMPÁNYOD IS!

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Igen, azonban ebben az esetben hirdetéseket csak egy bizonyos szintig tudod fejleszteni, mivel nem vagy online hirdetési specialista, nincs időd a napi szintű monitoringra és folyamatosan figyelni a trendeket, alkalmazkodni hozzájuk és tanulni.

Így a konkurenciád, aki profikkal együttműködve menedzseli a hirdetéseit, akár 1-2 hét(!) alatt tartós versenyelőnyre tehetnek szert veled szemben. Ezt a lemaradást bizony sok idő és pénz lenne behozni. 

Ez rövid, közép, de akár hosszú távon is befolyásolja az értékesítésed, a céged bevételeit.

Sokkal inkább megéri profik kezébe adnod a marketinged. Teljesítmény, siker és természetesen ezekkel együtt, anyagi szempontból is sokkal jobban jársz. Kérj ingyenes konzultációt és beszéljük át.

Az, hogy érdemes, az függ egyrészt attól, hogy profik kezelik a marketinged vagy sem. Ha igen, akkor ki tudod maxolni a hirdetésekben és a felületekben rejlő lehetőségeket jól megválasztott stratégiával és napi szintű, operatív hirdetéskezeléssel.Függ a célközönségedtől is, hogy mennyire vannak jelen ezeken a platformokon.

A hirdetési keret összege függ a célközönségedtől (pl.: B2B vagy B2C, tehát magánszemélyeknek vagy cégeknek értékesítesz), függ a terméked, szolgáltatásod értékétől (mennyire drága a portékád), de természetesen függ a konkurenciádtól, a céljaidtól, a kampánytípúsoktól, stb. is. 

A célunk mindig az, hogy ügyfeleink hirdetéseinek a megtérülése a lehető legjobb legyen, tehát a lehető legkevesebb összegből a legnagyobb értékű eladást generáljunk az online kampányokkal. 

Fontos azonban az is, hogy a fentiek kontextusában ne válasszunk túl alacsony vagy túl magas hirdetési keretet sem. 

Ezzel most pont nem mondtunk semmit szóval, ha összeget kellene mondanunk, akkor azt javasoljuk (általánosságban), hogy első körben minimum 2 000 – 3 000 Ft / nap hirdetési kerettel érdemes elindulni.

Igen, a Facebook és Instagram hirdetéseidet folyamatosan kezeljük és ha kérdésed van, mindig, minden esetben naprakész válaszokkal szolgálunk számodra. 

Havonta teljes körű, részletes és könnyen érthető riportot küldünk, amelyben leírjuk, hogy mit csináltunk a hónapban, milyen eredményeket értünk el és a további fejlesztésekhez a következő időszakban miket fogunk csinálni az egyre jobb eredmények elérése érdekében.

A folyamatos hirdetéskezelés mindig cégre szabott és nem sablonok vagy panelek alapján dolgozunk, hiszen tudjuk, hogy minden cég, minden célközönség, minden termék, szolgáltatás egyedi. Ennek megfelelően kezeljük, fejlesztjük a kampányokat és állunk a cégedhez, az együttműködéshez.

Igen, a hirdetési rendszered dinamikusan alakítható lesz. 

Ez egyébként is alapfeltétel, hiszen a körülmények folyamatosan változnak, amelyekhez alkalmazkodnia kell a Facebook és Instagram hirdetéseidnek is. 

Mi ezekre a körülményekre önállóan, proaktívan reagálunk is, illetve, ha neked van észrevételed, ötleted, leteszteljük az egyre jobb eredmények elérése érdekében.