fbpx

Facebook + Instagram kampánykezelés

Megtaláljuk azokat a vevőket, akiknek könnyebben adsz el!

A Facebook és az Instagram kampányok profi kezelése lehetővé teszi, hogy kimaxold a hirdetésekben rejlő lehetőségeket.

Teljes körű tanácsadási és kampánykezelési szolgáltatásunkkal segítünk abban, hogy céged értékesítéséből és / vagy márkaépítéséből a legtöbbet hozd ki. Mi nem sablonokat árulunk.

A hirdetési rendszered a cégedre szabjuk, sőt a hirdetéseid elkészítése előtt a weboldalad is átnézzük és segítünk optimalizálni.

Facebook  hirdetéskezelés

1. TESZTELÉSSEL KEZDÜNK

Rengeteg hirdetési variációt (fotót + szöveget + a cégedre jellemző design elemeket) töltünk fel. Ezek a kreatívok és szövegek adják az első információkat a célközönségednek. Ezen áll vagy bukik, hogy meglátogatják-e a weboldalad, vásárolnak-e.

2. MEGTALÁLJUK ONLINE CÉLKÖZÖNSÉGED

Hirdetéseidnél különböző célcsoportokkal is tesztelünk. A statisztikák alapján leszűrjük, hogy mely nemű, életkorú, lakhelyű stb. csoport kattintott, vásrolt a legkedvezőbben és csak nekik jelenítjük meg a hirdetéseket. Ezzel rengeteg profitot viszünk a cégednek, miközben a hirdetési költségeidet csökkentjük.

3. FINOMHANGOLUNK

Ha alacsony a vásárlás, mi nem adjuk fel. Nem mondjuk azt, hogy a termékednek nem megfelelő platform a Facebook. Addig tesztelünk, finomhangolunk, míg olyan hirdetések nem állnak össze, amelyek eredményeivel Te is elégedett leszel.

4. TÖKÉLESSÉ TESSZÜK A HIRDETÉSEIDET

A tesztelés, finomhangolás során hirdetéseidet megtanítjuk célközönséged nyelvére. Mérő szoftvereink megmutatják, milyen típusú hirdetések, címsorok, színek, formák és fotók működnek a leginkább.

Instagram kampánykezelésMEGTALÁLJUK AZOKAT A VEVŐKET, AKIKNEK KÖNNYEBBEN ADSZ EL

1. BUSINESS FIÓKRA VÁLTUNK

Sajnos le kell írnunk, hogy ezzel kezdünk, mert több ügyfelünknél is azt tapasztaltuk, hogy korábbi szolgáltatójánál az Instagram hirdetéskezelés abban merült ki, hogy csupán a Facebook hirdetéskezelő rendszeréből menedzselték a hirdetéseket. Instagram business fiókkal több statisztikai részeredmény fog a rendelkezésünkre állni. Hasznos konzekvenciákat tudunk levonni, ellenőrizni tudod a munkánkat, így megléte elengedhetetlen.

2. INSTA-KOMPATIBILIS TARTALOMGYÁRTÁS

Instán nagyon fontos a vizualitás, mivel celebek, influencerek, szórakoztató műsorok tökéletesre szerkesztett kreatívjaival kell felvenned a versenyt. Mi pontosan tudjuk, hogyan tegyük érdekessé és izgalmassá tartalmaidat. Partnereinknek általában megduplázzuk, megháromszorozzuk az Insta tartalmaik organikus eléréseit!

3. RELEVÁNS HASHTAG KUTATÁS

Az nem elég, ha a legnépszerűbb hashtgeket helyezed el a posztjaid alá. Gondolj csak bele, ha pl.: a fashion hasteget használod, arra a több, mint 590 millió bejegyzést fogsz találni. Ez irtó nagy verseny, szinte esélytelen, hogy magas elérést vigyél az oldaladra. Mi a hashtag rendszer kialakításánál egy speciális, 3 szintű rendszert alkalmazunk, amellyel nagy mértékben növelheted az eléréseidet.

4. NEM HASZNÁLUNK BUTA AUTOMATIZMUSOKAT

Követőszerzés céljából elterjedten használják az instabotokat. A piacon alacsony áron kínálják ezt a szolgáltatást (kb. 30 ezer forint), ám az eredmény sokszor lehangoló. Habár valóban több tízezer követőt szereznek cégednek, de ezen követők 90%-a nem fog a célcsoportodba esni. Követőszerzésre 2 út létezik. Vagy egy jól beállított, működő automatizmust alkalmazol, vagy minőségi tartalomgyártással és hirdetésekkel dolgozol.

Hatékony közösségi média kampánykezelés, hogy az ügyfelek akarjanak téged, és ne fordítva

Ha Te is hosszú távra tervezel és a tudatos marketing híve vagy, a legjobb helyen jársz!

A dolog persze többről szól, mint időnként posztolni valamit.

Tudatos kommunikációval és szegmentált hirdetések segítségével viszont rendkívül hatékonyan növelheted a márkaismertséged és az eladásaid számát.

Hogyan?

Egyfelől jó közösség menedzsmenttel. Azaz hasznos tartalmakat megosztva az oldalaidon segíted a célközönséged a problémáik megoldásában. Illetve folyamatos párbeszédben vagy velük: megválaszolod az üzeneteiket és kommentjeiket. Így biztosítva nekik a legjobb felhasználói élményt.

Másfelől jól célzott hirdetésekkel juttathatod el az üzeneteid azoknak, akik a legnagyobb valószínűséggel keresik épp az általad javasolt megoldást a problémáikra.

Persze az Instagram és a Facebook hirdetési rendszere egyaránt komoly szakértelmet követel.

De ne aggódj, mi megoldjuk a hirdetési stratégia kidolgozását. Sőt, a grafikai tervezés és a kampány ellenőrzés is a mi feladatunk. (Így van, ez nemcsak egyszerű marketing tanácsadás, hanem konkrét gyakorlati kivitelezés.)

Neked csak az így megnövekedett érdeklődő szám menedzselésével kell foglalkoznod. Így lesz gyümölcsöző a közös munka.

Miből áll pontosan a közösségi média marketing?

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

Facebook hirdetések kezelése

Magyarországon, mintegy 7 millió Facebook-felhasználó van. Akik ráadásul órákon keresztül görgetik a hírfolyamot. Nem hirdetni ezen a felületen olyan, mintha az üzletedbe érkező vevővel nem lennél hajlandó szóba állni.

Fontos az elején leszögeznünk, hogy nem sablon megoldásokat adunk.

Először alaposan felmérjük a pályát, amin nyernünk kell – konzultációval, stratégiai elemzéssel, célközönség- és konkurenciakutatással. Ezután jön a Facebook hirdetési fiók beállítás. Megalkotjuk azt a rendszert, ami az adatok alapján a legjobban működhet.

De még itt sincs vége.

Az így nyert adatokból ugyanis további következtetéseket vonunk le, hogy a Facebook kampányokat még hatékonyabbra fejleszthessük.

Ha tehát nem szeretnél te magad a hirdetés célzásokkal, -típusokkal és egyéb beállításokkal órákat és napokat eltölteni, inkább bízd ránk Facebook kampányaid.

Instagram hirdetések kezelése

Az Instagram az új Facebook. Már ami a népszerűséget illeti. Ma már több mint 2,5 millióan használják itthon – és ez a szám csak nő.

Erős vizuális tartalmakat igényel, szóval nemcsak jó stratégiára és tartalomra, de profi és egyedi képekre is szükséged lesz, ha el meg akarod nyerni a felhasználók figyelmét.

A közös munka természetesen a piacod felmérésével kezdődik. Majd adat alapon olyan Instagram kampányokat állítunk össze neked, amelyek a legjobb eséllyel hoznak eredményt (és ezeket optimalizáljuk újra és újra).

Neked nem kell azzal vesződnöd, hogy kiválaszd azt, hogy, az adott kampánycélnak az egyszerű fotós, a videós, a carousel vagy épp az Instagram Storiesban elhelyezett hirdetések felelnek meg. Ezt mind megoldjuk helyetted. (Neked, ha nem szeretnél, be sem kell nézned a hirdetési fiókba.)

Sőt, még a hirdetésekben használt fotókat is elkészítjük neked, ha kéred.

Remarketing hirdetések

Napjainkban a legértékesebb valuta a figyelem. Ha egy potenciális ügyfeled hajlandó figyelmet szentelni a tartalmaidra, hirdetéseidre, egyáltalán a márkádra, az már félsiker.

Ha megbecsülöd ezt a figyelmet, profitálhatsz is belőle.

Remarketing hirdetésekkel olyan felhasználókat célozhatunk meg újra, akik korábban már valahogyan kapcsolatba léptek a cégeddel. Például elolvasott egy blogbejegyzést az oldaladon, megnézett egy terméket a webshopodban, letöltött egy csalianyagot.

Ráadásul azoknak a figyelméért már fizettél egyszer (legalább), akik a fentiek közül bármelyiket megtették. Mérhetetlen pazarlás lenne tehát, ha egyszerűen veszni hagynád ezeket az ügyfeleket.

Kérd a segítségünket és szívesen kihozzuk a maximumot a kampányaidból remarketing hirdetések segítségével!

Hogyan szerezz valódi vásárlókat? Elmondjuk videóban!

Play Video about közösségi média titka

A stratégiát a vevőidre, a szolgáltatást a cégedre szabjuk

Amikor összeállítjuk a közösségi média stratégiád, a vevőid szükségletei mellett a céged szükségleteit és erőforrásait is figyelembe vesszük. Így olyan hirdetési és oldalkezelési csomagot tudunk neked ajánlani, amely jól igazodik a büdzsédhez és a célcsoportod igényeihez.

Szolgáltatás csomagok

FACEBOOK + INSTAGRAM kampánykezelés

 • Konzultáció, stratégia tervezés
 • Célközönség és konkurenciaelemzés
 • Hirdetési fiókbeállítások elvégzése, hirdetések feltöltése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése (képek, fotókra grafikák és feliratok elkészítése)
 • A/B tesztek
 • A hirdetési rendszer folyamatos felügyelete és elemzése
 • Elemzések alapján finomhangolási, optimalizálási feladatok elvégzése
 • További eredmények alapján a hirdetési rendszer fejlesztése
 • Statisztikai elemzés, havi riport készítése
 • Ingyenes marketing konzultációs lehetőség az együttműködés alatt
 • Folyamatos e-mail-es és telefonos elérhetőség

WEBÁRUHÁZ
MARKETING

 • Konzultáció, stratégia tervezés
 • Célközönség és konkurenciaelemzés
 • Hirdetési fiókbeállítások elvégzése, hirdetések feltöltése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése (képek, fotókra grafikák és feliratok elkészítése)
 • A/B tesztek
 • A hirdetési rendszer folyamatos felügyelete és elemzése
 • Elemzések alapján finomhangolási, optimalizálási feladatok elvégzése
 • További eredmények alapján a hirdetési rendszer fejlesztése
 • Statisztikai elemzés, havi riport készítése
 • Ingyenes marketing konzultációs lehetőség az együttműködés alatt
 • Folyamatos e-mail-es és telefonos elérhetőség
 • Webshop dinamikus remarketing hirdetések

BESZÉLJÜK ÁT A PROJEKTED!

Töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és 1 munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, majd ingyenes marketing konzultációra időpontot egyeztetünk. A konzultáció után elküldjük az egyedi, cégredre szabott ajánlatot és stratégia vázlatot.

LEGYEN SIKERES A TE FACEBOOK ÉS INSTAGRAM KAMPÁNYOD IS!