Tartalom Design Teljes körű komplett marketing ügynökség

Kik vagyunk?

Egy marketing iránt elhivatott csapat, tapasztalt, mégis fiatal, bizonyítási vágytól fűtött szakemberekkel.
A marketing minden területére jut egy specialistánk, aki a maximumot hozza ki az eredményeidből.

Mivel foglalkozunk?

Míg a legtöbb ügynökség a marketing egyes területeire fókuszál, mi marketing rendszereket építünk.

Hogy miben különbözik a két felfogás?

Amíg az egyes területek szakértőire részfeladatokat bízhatsz, de továbbra is nálad futnak össze a szálak, nálunk egy kézbe adod a komplett értékesítési rendszered, mi pedig folyamatosan fejlesztjük és hatékonyabbá tesszük azt.

Lényegében tehát nekünk egyetlen feladatot adsz ki: a bevételed növelését. Mi pedig megoldjuk.
Közben te a saját cégeddel foglalkozhatsz.

1 milliárd 550 millió forintot kerestünk ügyfeleinknek 2020-ban összesen.

Persze különálló feladatokkal is megbízhatsz minket, ha ez jobban passzol az igényeidhez

Honlapkészítés 

A profi online jelenlét ma már nem előny, hanem alapkövetelmény. Ezért weboldal készítés szolgáltatásunk keretein belül elkészítjük azokat az online értékesítési felületeidet, amelyek vásárlásra buzdítják az érdeklődőket.

Legyen szó honlapról, landing oldalról vagy bemutatkozó weboldalról, megoldjuk. Az általunk készített oldalak reszponzívak (mobilon is tökéletesen mutató és működő oldalak), ráadásul gyors tárhelyekkel dolgozunk, így az oldalad betöltési sebessége is minimális lesz.

alapos tervezés előzi meg a honlap készítést
arculat és logó tervezés

Arculat és grafikai tervezés

Fontos, hogy a céged megjegyezhető és ellenállhatatlan legyen. Ezért egyedi logót és komplett arculatot is tervezünk neked, vonzó, harmonikus tipográfiával és színvilággal.

Ha szeretnél kitűnni a versenytársak közül, kérd arculattervezés szolgáltatásunkat.

Közösségi média  marketing

A modern marketing egyik kulcseleme a közösségépítés, amit a leghatékonyabban a social media platformokon tehetsz meg. A social platformokon elköteleződőtt érdeklődőkből ugyanis könnyen konvertálhatsz vevőt.

Ez azonban nemcsak szakértelmet, de rengeteg időt is igényel.

Facebook kampánykezelés szolgáltatásunk keretében ránk bízhatod Facebook- és Instagram-hirdetéseid kezelését, a közösségi média promócióid tervezését, futtatását és optimalizálását.

megfelelő közösségi média felület kiválasztása
Google Ads

Google Ads

Akinek megoldandó problémája vagy vásárlási szándéka van, megoldást, terméket vagy szolgáltatást keres. Az esetek többségében a Google keresőjében (is).

Ezért érdemes igénybe venned Google Ads kampánykezelés szolgáltatásunkat. Hiszen ezzel keresőhirdetések, PPC kampányok segítségével újabb és újabb potenciális vevőket terelhetünk a weboldaladra.

Keresőoptimalizálás 

A keresőforgalmat nemcsak fizetett hirdetésekkel, hanem keresőoptimalizálással, SEO-val is az oldaladra terelhetjük, így növelve a látogatószámot. 

Kérd keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat, hogy organikus forgalom terelésével több látogatód, ezáltal több vevőd legyen.

keresőoptimalizálás
tervezett szövegírás a siker egyik kulcsa

Szövegírás 

A szövegírás és a tartalommarketing az online értékesítési rendszerek motorja. Nemcsak a hirdetéseidet teljesítményét dobhatjuk fel egy-egy jó szöveggel, hanem a SEO-eredményeket is.

Ha szeretnéd, hogy kreatív, érdekes, a célközönséged számára releváns tartalmakkal meggyőzzük az érdeklődőket, hogy nálad vásároljanak, kérd kreatív szövegírás szolgáltatásunkat.

Fotózás, videó anyag készítése, animációk

Minél profibb a céged megjelenése, annál nagyobb eséllyel választanak téged a potenciális vevőid. Ehhez azonban nem elég a szép fotók és videók elhelyezése a honlapodon és a közösségi médiában.

Ha valóban értékesítést segítő, profi vizuális tartalmat szeretnél, érdemes üzleti célú fotózásban és forgatásban gondolkodnod.

A reklám fotózás keretein belül az elkészült képeket a céges arculatodhoz és az üzleti céljaidhoz igazítjuk. Reklámfilm készítés szolgáltatásunkkal pedig ugyanezt mozgóképekben is megkapod.

profi videót és képet csak profi eszközzel lehet készíteni
offline hirdetések lehetőségei

Offline Marketing

Az online mellett pedig offline marketinggel is foglalkozunk. Hiszen a digitális kampányaidat a fizikai térbe kiterjesztve még több potenciális vevőt érhetünk el, így növelve az eladásaidat.

Az offline marketing keretein belül az egyedi marketing stratégia mellett nyomdai szolgáltatásokat is biztosítunk – például prospektusok, plakátok nyomtatása. 

Akik már  bizalmat szavaztak nekünk

ÉS ŐK IS MINKET VÁLASZTOTTAK

Elakadtál?

Nincs időd követni a legújabb marketing trendeket? Nem tudod melyik csatorna a leghatékonyabb céged marketingje szempontjából? A terméked, szolgáltatásod szuper, de akadozik az értékesítésed?

Ne aggódj, mi segítünk!

Egy teljesen ingyenes konzultáció keretein belül átbeszéljük céged marketingjét, értékesítési lehetőségeit.

Tulajdonképpen nincs vesztenivalód.

Kérd ingyenes konzultációmat!

Baranyai Gergő Tartalom Design

gergo@tartalomdesign.hu
+36 70 533 22 24