fbpx

Tartalom Design Kft. Teljes körű komplett marketing ügynökség

Kik vagyunk?

Egy marketing iránt elhivatott csapat, tapasztalt, mégis fiatal, bizonyítási vágytól fűtött szakemberekkel.
A marketing minden területére jut egy specialistánk, aki a maximumot hozza ki az eredményeidből.

Mivel foglalkozunk?

Míg a legtöbb ügynökség a marketing egyes területeire fókuszál, mi marketing rendszereket építünk.

Hogy miben különbözik a két felfogás?

Amíg az egyes területek szakértőire részfeladatokat bízhatsz, de továbbra is nálad futnak össze a szálak, nálunk egy kézbe adod a komplett értékesítési rendszered, mi pedig folyamatosan fejlesztjük és hatékonyabbá tesszük azt.

Lényegében tehát nekünk egyetlen feladatot adsz ki: a bevételed növelését. Mi pedig megoldjuk.
Közben te a saját cégeddel foglalkozhatsz.

Persze különálló feladatokkal is megbízhatsz minket, ha ez jobban passzol az igényeidhez

Honlapkészítés 

A profi online jelenlét ma már nem előny, hanem alapkövetelmény. Ezért weboldal készítés szolgáltatásunk keretein belül elkészítjük azokat az online értékesítési felületeidet, amelyek vásárlásra buzdítják az érdeklődőket.

Legyen szó honlapról, landing oldalról vagy bemutatkozó weboldalról, megoldjuk. Az általunk készített oldalak reszponzívak (mobilon is tökéletesen mutató és működő oldalak), ráadásul gyors tárhelyekkel dolgozunk, így az oldalad betöltési sebessége is minimális lesz.

Nemzetközi jelenlét esetén többnyelvű weblapodat is elkészítjük.

alapos tervezés előzi meg a honlap készítést
arculat és logó tervezés

Arculat és grafikai tervezés

Fontos, hogy a céged megjegyezhető és ellenállhatatlan legyen. Ezért egyedi logót és komplett arculatot is tervezünk neked, vonzó, harmonikus tipográfiával és színvilággal.

Ha szeretnél kitűnni a versenytársak közül, kérd arculattervezés szolgáltatásunkat.

Közösségi média  marketing

A modern marketing egyik kulcseleme a közösségépítés, amit a leghatékonyabban a social media platformokon tehetsz meg. A social platformokon elköteleződőtt érdeklődőkből ugyanis könnyen konvertálhatsz vevőt.

Ez azonban nemcsak szakértelmet, de rengeteg időt is igényel.

Facebook kampánykezelés szolgáltatásunk keretében ránk bízhatod Facebook- és Instagram-hirdetéseid kezelését, a közösségi média promócióid tervezését, futtatását és optimalizálását.

Nemzetközi piacokon is megtaláljuk a célcsoportod.

megfelelő közösségi média felület kiválasztása
Google Ads

Google Ads

Akinek megoldandó problémája vagy vásárlási szándéka van, megoldást, terméket vagy szolgáltatást keres. Az esetek többségében a Google keresőjében (is).

Ezért érdemes igénybe venned Google Ads kampánykezelés szolgáltatásunkat.

Hiszen ezzel keresőhirdetések, PPC kampányok segítségével újabb és újabb potenciális vevőket terelhetünk a weboldaladra.

Ha külföldi telephelyed is van, Európa bármely országában kiaknázható az aktív keresésekből származó forgalom.

Keresőoptimalizálás 

A keresőforgalmat nemcsak fizetett hirdetésekkel, hanem keresőoptimalizálással, SEO-val is az oldaladra terelhetjük, így növelve a látogatószámot. 

Kérd keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat, hogy organikus forgalom terelésével több látogatód, ezáltal több vevőd legyen.

Csapatunk külföldi piacon is tud segíteni, nemzetközi projektekben is van tapasztalatunk.

keresőoptimalizálás
tervezett szövegírás a siker egyik kulcsa

Szövegírás 

A szövegírás és a tartalommarketing az online értékesítési rendszerek motorja. Nemcsak a hirdetéseidet teljesítményét dobhatjuk fel egy-egy jó szöveggel, hanem a SEO-eredményeket is.

Ha szeretnéd, hogy kreatív, érdekes, a célközönséged számára releváns tartalmakkal meggyőzzük az érdeklődőket, hogy nálad vásároljanak, kérd kreatív szövegírás szolgáltatásunkat.

Fotózás, videó anyag készítése, animációk

Minél profibb a céged megjelenése, annál nagyobb eséllyel választanak téged a potenciális vevőid. Ehhez azonban nem elég a szép fotók és videók elhelyezése a honlapodon és a közösségi médiában.

Ha valóban értékesítést segítő, profi vizuális tartalmat szeretnél, érdemes üzleti célú fotózásban és forgatásban gondolkodnod.

A reklám fotózás keretein belül az elkészült képeket a céges arculatodhoz és az üzleti céljaidhoz igazítjuk. Reklámfilm készítés szolgáltatásunkkal pedig ugyanezt mozgóképekben is megkapod.

profi videót és képet csak profi eszközzel lehet készíteni
offline hirdetések lehetőségei

Offline Marketing

Az online mellett pedig offline marketinggel is foglalkozunk. Hiszen a digitális kampányaidat a fizikai térbe kiterjesztve még több potenciális vevőt érhetünk el, így növelve az eladásaidat.

Az offline marketing keretein belül az egyedi marketing stratégia mellett nyomdai szolgáltatásokat is biztosítunk – például prospektusok, plakátok nyomtatása. 

A Tartalom Design Kft.   szakértői csapata

Ahhoz, hogy cégedre szabott, hatékony marketing rendszert tudjunk tervezni, kivitelezni, majd üzemeltetni, minden feladatra külön, tapasztalt, profi szakértőre van szükség.

Mi tudjuk, hogy a valóban működő reklámok mögött minden esetben profi csapat áll.

A folyamatokat a leendő marketing rendszered mérnöke fogja össze, aki biztosítja azt, hogy a szakmai és marketing hatékonyság mellett, a veled és munkatársaiddal folytatott kapcsolattartás is kényelmes, dinamikus legyen.

Gergő

Marketing rendszer mérnök - Projektmenedzser
A Tartalom Design Kft. ügyvezetője

Anna

Marketing szövegíró

Orsi

Marketing szövegíró

Nóra

Marketing szövegíró

Szabolcs

Weboldal készítő szakértő

József

Programozó-fejlesztő,
WordPress specialista

Gábor

Online hirdetési szakértő

Árpi

Online hirdetési szakértő

Zsolt

Online hirdetési szakértő

Márk

Online hirdetési szakértő

Renátó

Online hirdetési szakértő

Péter

Keresőoptimalizálási (SEO) specialista

Balázs

Fotós

Peti

Operatőr, vágó

Akik már  bizalmat szavaztak nekünk

ÉS ŐK IS MINKET VÁLASZTOTTAK

Videós vélemények a Tartalom Designról

A Perfekt-Mór Kft., profi marketinggel elért sikerei nem valósulhattak volna meg a Cég nyitottsága nélkül. A te vállalkozásod is nyitott a magasabb bevételre? Kérj ingyenes konzultációt, most!

A Zellia egy rugalmas, céltudatos csapat, akik tudják, hogy merre tartanak. A marketingjük fejlesztésével, a kampányokból származó bevételüket és a megtérüléseket folyamatosan tudjuk növelni, mert megfogadják a tanácsainkat és együtt gondolkodunk. Partnerek, akikkel jó együtt dolgozni, újabb és újabb sikereket elérni.

Gábor ausztriai hotelének teljes marketing rendszerét újraépítettük. A weboldal teljes szövegezését, a weboldalt, keresőoptimalizálást, a Facebook tartalommarketing és konverziós kampányokat is újrahúztuk és elindítottuk a Google Ads hirdetéseket. A komplex optimalizálás után, a rendszer, immár egész évben, kiegyensúlyozottan hozza a foglalásokat a hotelbe. Gábor kiváló ügyfél, jó vele együttműködni, mert ő is a valós eredményekre hajt, amit közösen el is érünk.

A NorAn, mezőgazdasági gépgyártással foglalkozó ügyfelünk ma már 60%-kal több ajánlatkérést kap, releváns, potenciális vásárlóktól, mióta együtt dolgozunk velük. Így jóval magasabb lett az értékesítésük, nőttek a bevételeik. Norbiéknál a nulláról indultunk. Elkészítettük a cég keresőoptimalizált weboldalát, amelyhez a szöveget is megírtuk és az arculatot is elkészítettük. A weboldal elkészülése után üzembe helyeztük a Facebook és Google Ads kampányokat, különböző célokkal, érkező oldalakkal, videós hirdetésekkel. A magasabb értékesítési számok mellett, az eladás is könnyebb lett a cég számára, mert a brand kommunikáció egyértelművé vált a célközönség számára, amely komoly bizalmi faktor. A NorAn kiváló és értékes együttműködő partner, aki nyitott az innovatív, rendszer szintű marketingre. Ezért működnek a NorAn reklámok.

A Garden Angels, Kertészeti Franchise hálózat tulajdonosaival, Zsuzsival és Krisztiánnal szuper együtt dolgozni. Értékelik a rendszerszemléletű marketing gondolkodást – és persze annak gyors, fenntartható eredményeit – , nyitottak a legújabb megoldásokra, így a franchise-hoz passzoló rendszer közös megalkotása gördülékeny, volt, fenntartása könnyed és költséghatékony.

A Cégnek egyedi marketing fotókat készítettünk, megírtuk a központi weboldaluk marketing szövegét, amelyen a franchise lokációk egyedi aloldalakon szerepelnek, kiviteleztük a teljes weboldalt és lokációra (hazai településre) szabott, egyedi kampányokat futtatunk Facebook-on.

Emellett a legfontosabb települések Google Cégem fiókjait is létrehoztuk, keresőoptimalizáltuk, ahogy SEO-ztuk a weboldalukat is.

Szűcs Sára, a Mediterranterapia.info tulajdonosa, több, mint 25 éve él Barcelonában, sikeres idegenvezető.

Már régóta szenvedett attól, hogy egyik általa megbízott marketinges cég sem tudott egységes, valóban működő kommunikációt és online marketinget alkotni számára, ami segíti az értékesítését. A sokadik próbálkozás után talált ránk.

Cége marketing szövegének, arculatának és weboldalának elkészítése után, kiviteleztük a Facebook kampányait, amelyek azonnal elkedzték produkálni az eredményeket és a folyamatos optimalizálás és fejlesztések hatására szakadatlanul hozza az érdeklődőket a marketing rendszere.

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.

HOGY ZAJLIK VELÜNK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS?

GÖRDÜLÉKENYEN!

A Tartalom Design-nál nem csak az eredményeket, de a kényelmes és átlátható együttműködést is fontosnak tartjuk. Ennek érdekében, saját, egyedi rendszerben dolgozunk, ahol mindenki tudja, hogy mi a dolga és mindig tudni fogod, hogy éppen, hogy áll a marketing rendszered. Ha pedig kérdésed van? Bármikor felhívhatsz minket! 

KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS ÁRAJÁNLAT

Egy kötetlen online/telefonos beszélgetés alkalmával megismerkedünk egymással, meghallgatunk, felmérjük a vállalkozásodat és a céljaidat. Az információk alapján egy ingyenes ügyfélszerző stratégia terv készül a vállalkozásod számára, kivitelezési tervvel és árakkal együtt.

KIVITELEZÉS

Az árajánlat elfogadása után egyeztetjük a kivitelezés menetét. A kivitelezés végén a marketing rendszermérnök ellenőrzi a kivitelezők által átadott rendszer elemeket, majd átadja a vállalkozásodra szabott teljes marketing rendszeredet.

ÜZEMELTETÉS, ÉPÍTÉS

Elkezdődnek az első hirdetési tesztek. A bejövő adatoknak köszönhetően folyamatosan finomhangoláson megy keresztül az értékesítési rendszered, hogy a reklámjaid még több vevőt generáljanak. Az egyes munkákról minden hónap végén áttekinthető riportot küldünk, így számodra is átlátható és nyomon követhető lesz a megrendelt szolgáltatás minősége, eredményei.

FEJLESZTÉS, SZINTLÉPÉS

A marketing rendszermérnök, aki a marketing rendszered zavartalan működéséért felelős, az eredmények és a visszajelzésed alapján hónapról-hónapra újabb és újabb konkrét javaslatokat tesz arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne még magasabb szintre emelni a vállalkozásod ügyfélszerző képességét. A javaslatok megvalósításában természetesen 100%-ban melletted állnak az adott kivitelezők is.