ISMERJ MEG MINKET!

 

Szia!

Mi a Tartalom Design-nál marketing RENDSZEREKET építünk cégek számára.

KÜLDETÉSÜNK, HOGY A VÁLLALKOZÁSOKAT ÉS A VÁSÁRLÓKAT KÖZELEBB HOZZUK EGYMÁSHOZ.

ÉS HOGY HOGYAN?

Az átlagos marketinges cégektől teljesen eltérő hozzáállással. Mi nem megbízottak vagyunk, hanem partnerek, akik azért dolgoznak, hogy cégedből a letöbbet hozzuk ki.

A célok elérésében mi úgy segítünk, hogy folyamatosan odafigyelünk Rád, a marketingedre, így a lehető legtöbb terhet levesszük a válladról.

ÉS EZT HOGYAN?

Úgy, hogy nálunk mindent megtalálsz. Bár, ha végignézed a főoldalt, ezt láthatod is 🙂

Szóval mi nem csak “marketingezünk”. Ennél sokkal többet csinálunk. Az alap, hogy megalkotjuk a marketing stratégiád és a kommunikációd. Igen, a hirdetéseidet is legyártjuk és a weboldalad is elkészítjük.

DE ELŐTTE egy nagyon fontos dolgot teszünk: alaposan megismerjük a céljaid. Miért? Mert a sikeres marketing célorientált és biztos alapokon nyugszik. Ez lehetővé teszi, hogy olyan komplex rendszert alkossunk számodra, ami valóban alkalmas arra, hogy bevételt termeljen.

Mi nem a “sikeres marketing receptjét” áruljuk Neked, mert ilyen nem létezik. Miért? Mert a Te vállalkozásod is egyedi. Egyedi a terméked, a szolgáltatásod, egyedi céljaid és igényeid vannak. Éppen ezért inkább…

MEGÍRJUK CÉGED EGYEDI MARKETING RECEPTJÉT!

 

HOGYAN ÍRUNK CÉGEDRE SZABOTT, EGYEDI MARKETING RECEPTET?

Miután megismertük vállalkozásod:

1. TESZTELÜNK

Mi nem garantálunk, hanem először tesztelünk. Megalkotjuk, majd potenciális célközönséged körében teszteljük a hirdetéseidet. Megtaláljuk azokat a színeket, formákat, betűtípusokat, hangvételt és szavakat, amelyek működnek.

Hogyan is lehetne garantálni bármit, ha még meg sem találtuk a sikeres hirdetést és azt a célközönségdet, akinek hatékonyan és költséghatékonyan tudunk hirdetni úgy, hogy vásárolnak is Tőled, nem igaz?

Ja és nálunk nem robotok raknak össze sematikus hirdetéseket, hanem mi, emberek alkotjuk meg egyedi kampányaidat. Nem 12 kreatívval hirdetünk a teszt kampányok alatt, hanem minimum 30-40-el.

2. A TAPASZTALUNK

Folyamatosan figyeljük, hogyan teljesítenek hirdetéseid. Regisztrálunk, tapasztalunk.

Mi nem nyomjuk tovább a kevésbé sikeres hirdetéseket, mert nekünk azok tetszenek, hogy felesleges reklámköltségeid legyenek.

Mi tudjuk, hogy a piac dönt!

És ha a piac döntött?

3. SZINTET LÉPÜNK

Kb. 2-3 hét után kiderül, mely hangvételű szöveg, mely színek, formák, képek működnek céged marketingje esetében.

Ezek alapján mérlegelünk és kiajánljuk azon szolgáltatásainkat, melyek további bevételeket eredményeznek vállalkozásod számára.

Nem, mi nem mondjuk, hogy “csináljunk meg mindent, az a biztos”. Olyan javaslatcsomagot állítunk össze, ami releváns.

Ha elfogadod az ajánlatunk, akkor további rendszerelemeket kivitelezünk számodra (weboldal, értékesítő oldal, fotózás, videó, vagy animáció készítés, arculat/design tervezést, stb.)

Ezeket az elemeket beépítjük marketing rendszeredbe és egy magasabb szinten hirdetünk tovább.

MIÉRT SZERETNEK VELÜNK DOLGOZNI ÜGYFELEINK?

1. Mindenre van megoldásunk

2. Rugalmasak vagyunk

3. Mindig elérhetőek vagyunk

4. Gyorsan dolgozunk

ELAKADTÁL?

Nincs időd követni a legújabb marketing trendeket? Nem tudod melyik csatorna a leghatékonyabb céged marketingje szempontjából? A terméked, szolgáltatásod szuper, de akadozik az értékesítésed?

 

NE AGGÓDJ, MI SEGÍTÜNK!

Egy teljesen ingyenes konzultáció keretein belül átbeszéljük céged marketingjét, értékesítési lehetőségeit.

Tulajdonképpen nincs vesztenivalód.

KÉRD, INGYENES KONZULTÁCIÓMAT!

GERGO@TARTALOMDESIGN.HU | +36 70 533 22 24

ÍGY ÉPÍTSD FEL CÉGED MARKETING RENDSZERÉT

Új bizniszbe kezdtél, meglévő vállalkozásod új telephelyet nyitott, új terméket, szolgáltatást vezetnél be, vagy egyszerűen csak növelnéd céged forgalmát, szeretnél szintet lépni. Mindegy mi történik, a cél, hogy maximalizáld…

MIÉRT MARKETING RENDSZER?

Összefoglalva azért rendszer, mert minden, ami a marketingben számít, ami elõsegíti az értékesítésed, azok a nélkülözhetetlen rendszerelemek. Ezek a rendszerelemek alkotják vállalkozásod egyedi marketing rendszerét. Ezek az elemek azonban…

MIKOR DOLGOZZ EGY MARKETINGES CÉGGEL? „AVAGY PROFI SZOLGÁLTATÁS, VS. AMATŐR LEHÚZÁS”

Az első és legfontosabb, mielőtt elkezdesz együttműködni egy marketinges céggel, hogy az teljes körűen felmérje és megismerje a vállalkozásod:   Ki vagy, mit csinálsz? Mi a…