fbpx

Amit a versenytársad még nem fedezett fel: körözd le Google My Business optimalizálással!

Google Cégem optimalizálás

Nem elég, hogy a vevőid megtalálnak. Melletted is kell dönteniük.

Mi gondolsz, te BIZTOS, hogy fent vagy a (Google) térképen?

Több mint 100 kisvállalkozás Google megjelenését tökéletesítettük, de még SOHA nem találkoztunk optimalizált fiókkal (nemzetközi ügyfeleinknél sem!). Ez pedig azt jelenti, hogy egy olyan versenyben győzedelmeskedhetsz, amit még meg sem hirdettek. 

Képzeld el, hogy amíg a konkurenciád egy helyben toporog, te tartósan alacsony költségen érsz el brutális eredményeket. És ezt később már a konkurenciád nem tudja helyrehozni.

A kérdés csak az: te belevágsz?

A lényeget már most lelőjük: A Tartalom Design-nál ingyenes Google My Business Auditot és marketing stratégiai tanácsadás biztosítunk kisvállalkozásod számára!

Neked szól ez a cikk, ha

1. Kisvállalkozóként fizikai üzlettel rendelkezel, például éttermet vagy hotelt vezetsz, kisboltod van, fodrászatot vagy autószervizt üzemeltetsz.2. Nincs fizikai boltod, de szeretnéd, hogy egy adott településen lévő ügyfeleid megtaláljanak.

Mi az a Google My Business, azaz a Google Cégem fiók?

Segít megtalálni vállalkozásodBizalmat épít vevődbenTartós versenyelőny a konkurenciával szemben

A Google My Business egy ingyenes vállalkozási adatlap a Google-től. Lehetővé teszi, hogy leírást és fotókat adj meg vállalkozásodról, beleértve az üzleted helyét, a szolgáltatásokat vagy termékeket.

Így nem csak a vállalkozásod láthatóságát növelheted, de bizalmat is építhetsz vevőidben –  már a nulladik lépésben. Ráadásul a Google-üzleti fiókodból származó információk megjelennek a Google Keresésben, a Google Térképen és a Google Shopping szolgáltatásban.

Sokszor még a legnagyobb cégek sem használják ki a Google My Business-ben rejlő lehetőségeket. Még ausztriai ügyfelünknél is sokszoros megtérülést értünk el. Gondolj bele, ha még Ausztriában is kevesen élnek a lehetőséggel, akkor a hazai piacon milyen eredményeket érhetsz el vele!

Mit jelent, hogy optimalizálásra került a Google Cégem fiókod? Az „én már kitöltöttem” nem elég:

Amikor ügyfeleink segítséget kérnek tőlünk, azt tapasztaljuk, hogy ⅔ már találkozott a Google My Business-szel, de nem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket. 3 dolog, amit lehet, hogy már te is megtettél:

  • Megadtad a céged nevét és címét.
  • Megadtad a nyitvatartási időt.
  • Hozzáadtad a webhelyedet.

Ha nem tapasztaltál változást, az nem a te hibád. Csak még nem hallottál az alábbiakról:

A Google My Business-szel:

1. Megmutathatod, mivel foglalkozol pontosan

A vevődben nem marad kétség termékedről vagy szolgáltatásodról. Lehet, hogy weboldaladat már meg sem kell nyitnia, mert rögtön fel akarja venni veled a kapcsolatot.

2. Lerövidíted a vásárlásig tartó időt

Minél több információ áll kezdetben az érdeklődőd rendelkezésére, annál hamarabb dönt a kapcsolatfelvétel, később pedig a vásárlás mellett. A megfelelő gombok elhelyezésével lerövidítheted ezt az időt.

3. Előrébb kerülhetsz a Google-ben

A megfelelő keresőoptimalizálással (SEO-val) elérheted, hogy a kapcsolódó kulcsszavakra előrébb soroljon a Google versenytársaidnál.

4. Feltöltheted legnépszerűbb tartalmaidat

Például elhelyezhetsz videókat, megoszthatod legnépszerűbb Facebook posztjaidat. Így már a nulladik lépésben bizalmat ébresztesz.

5. Automatikusan értékeléseket kérhetsz ügyfeleidtől

Ezzel rengeteg időt spórolhatsz. Az emberek hajlamosak megfeledkezni az értékelésről, vagy csak a csalódásaikat osztják meg. A Google értékelő linkek segítségével azonnali értékelésre buzdíthatod őket, amíg még az impulzus hatása alatt vannak

Google Cégem optimalizálás, lokális marketing helyi vállalkozásoknak. Tartalom Design konzultáció.
Rengeteg előnnyel jár, ha nem hanyagolod el, sőt, optimalizálod a Google Cégem fiókod!

Hogy miért a Google Cégem fiók, azaz a Google My Business (GMB) fiók a helyi szolgáltatók aduásza (ha jól használják), azt az alábbi videó foglalja össze, röviden:

3 ok, hogy miért kell ezt MOST meglépned. Az optimalizált a Google My Business fiókod…

  • …Jó pontot szerzel a Google Keresőben.

Ez egy öngerjesztő folyamat. Minél többen kattintanak, és nyitják meg weboldalad vagy kérnek útvonaltervet a Google Térképen, annál relevánsabbnak ítél majd a Google.

  • …Folyamatos versenyelőny a konkurenciához képest.

Elenyésző azon cégek száma, akik a Google My Business lehetőségeit JÓL kihasználják. Ha most optimalizálsz és töltesz fel tartalmat, bebetonozod magad a keresőóriásnál.

  • …Google Ads eredmények már napi 500 – 1000 Ft-ból.

Akik optimalizálják Business fiókjukat, jelenleg brutálisan alacsony költséggel futtatnak Google Ads lokális hirdetéseket az alacsony verseny miatt. Légy úttörő a piacodon!

Google My Business vs más marketingeszközök

Tisztában vagyunk vele, hogy vállalkozóként az időd a legnagyobb kincs. Most elmondjuk, miért éri meg a Google My Business-be fektetned más platformokhoz képest.

  • Gyors és hatékony – míg egy Facebook oldal követőbázis vagy egy TikTok csatorna felépítése hosszú hónapokba telhet, a Google fiókoddal azonnali eredményeket érhetsz el nulla időbefektetés mellett.
  • Kisebb verseny – lehet, hogy a konkurenciád már stabil követőbázissal rendelkezik az Instagramon, ezért egy másik platformon kell őt leköröznöd. A Google My Business-ben rejlő lehetőségeket pedig még csak a legszemfülesebb vállalkozók fedezték fel.
  • Releváns célközönség – szemben egy Insta-nyereményjétákkal, a Google-ben azok találnak meg, akik leginkább érdeklődnek a szolgáltatásod iránt, és hajlandóak is fizetni érte. Add meg nekik rá a lehetőséget!

Miért érdemes tőlünk konzultációt kérned?

Ha felveszed velünk a kapcsolatot, kapsz tőlünk egy ingyenes konzultációt, mely során átnézzük, hol tart a céged jelenleg a marketingben. Erről ingyenes összefoglaló PDF dokumentumot adunk át számodra, amely a cégedre specializált javaslatokat és tanácsadást tartalmazza leírva.

A TartalomDesign-nál marketing rendszereket építünk. A marketing minden területére jut egy specialistánk, és minden projekt esetén egy rendszermérnök fogja az adott szolgálatatásokat elvégezni számodra. 

A TartalomDesign egy marketingügynökség. Mi nem “hirdetgetünk”, hanem megbízható, folyamatos eredményeket hozó vevőszerző rendszereket alakítunk ki ügyfeleinkre szabva. Képzeld el, hogy ebben a rendszerben az összes hirdetésed, hírleveled és online tartalmad egymásra épül és egymást erősíti. A bejövő adatokat Te is tudod értelmezni, a rendszert átlátod: időt takarít meg a számodra, görcsös értékesítés helyett kiszámítható profitot realizál a vállalkozásodban.

Ha úgy döntöttél, belevágsz a lokális marketinged fejlesztésébe, kattints az alábbi gombra és kérd ingyenes auditunkat és lokális marketing stratégiai tanácsadásunkat.

Díjmentes marketing stratégiai tanácsadás

Kérd most az ingyenes marketing stratégiai tanácsadást, ami valóban hasznodra lesz!

Mindent átbeszélünk

Telefonos vagy online konzultáción átbeszéljük a terméked, szolgáltatásod.

Megnézzük, hogy állsz most

Felmérjük a jelenleg meglévő marketinged (weboldalad, szövegeid, hirdetéseid).

Azonnal reagálunk és válaszolunk a kérdéseidre

Már szóban, azonnali reakciót és javaslatokat kapsz a marketingedre

Tudni fogod, hogyan tovább

A cégedre szabott, marketing stratégiai tanácsadást, árajánlatot és szolgáltatás ismertetőt küldünk Neked e-mailben.

Mindez díj- és kötelezettség mentesen.

A tanácsadásban leírjuk, hogy milyen eszközökkel, milyen platformokon, milyen költségek mellett, hogyan fejleszthető a marketinged.