értékesítő weboldal

Értékesítő weboldal, landing page, sales oldal. Azért van ennyi neve, mert nagyon hasznos! 🙂

Z

1. MI AZ ÉRTÉKESÍTŐ OLDAL?

Egy oldalból álló weboldal, ahol a versenyelőnyöket kiemelve, egyetlen célra koncentrálunk: feliratkoztatunk, vagy terméket, szolgáltatást adunk el.

Z

2. Mi a második legnagyobb előnye?

Az értékesítést támogató marketing szemlélettel összeállított weboldal második legnagyobb előnye, hogy a vevő figyelmét nem terelik el menüpontok, kevésbé fontos információk, grafikák, bemutatkozás, stb.

A látogatónak csak egy dologra kell koncentrálnia: a Te termékedre vagy szolgáltatásodra. Ez a technika nagy mértékben megkönnyíti az értékesítést.

Z

3. Tökéletesen illeszkedik a kampányodba

A legjobb benne, hogy nagyobb szabadságot ad, mint egy weboldal. Nyugodtan eltérhetsz a céges arculattól, megengedhetsz magadnak könnyedebb hangvételt, használhatod azokat a grafikákat, amelyek a hirdetésekben működnek, stb.

Z

4. Mi az első legnagyobb előnye?

Az, hogy folyamatosan fejleszthető! Az általunk kivitelezett szolgáltatás keretében 1 áráért 2 db értékesítő weboldalt kapsz!

Ezt a 2 oldalt beépítjük a kampányodba és vizsgáljuk, hogy melyiken vásárolnak többen. Amint megvan az eredményesebb oldal, a kevésbé jól teljesítő oldalt lekapcsoljuk és helyére egy újat helyezünk, amelybe a korábbi értékesítési tapasztalatokat beépítjük. Az új oldalpárost ismét megversenyeztetjük, ismét lekapcsoljuk a kevésbé eredményesebb oldalt, ismét fejlesztünk.

Ugye Te is észreveszed, hogy ezzel a rendszerrel folyamatosan egyre jobb eredményeket, egyre több vásárlást lehet elérni? 🙂 

REFERENCIÁINK

ÁRAINK

Értékesítési oldal kivitelezés

Mire van szükséged?

Adatvédelmi irényelvek

szárnyaljon céged értékesítése

N

odafigyelünk rád és a cégedre

N

gyorsak és pontosak vagyunk

N

a te sikeredért dolgozunk