kereső optimalizálás

KERÜLJ A GOOGLE TALÁLATI LISTA ELSŐ OLDALÁRA!

Z

1. kulcsszó elemzés

Nem csak a kulcsszó kutatót használjuk, annál sokkal többet teszünk azért, hogy vállalkozásod valóban a legrelevánsabb keresőszavakra kerüljön előre.

Meghatározzuk a top10 kulcsszót és kulcskifejezéseket, amelyekre felépítjük a jól működő SEO stratégiát.

Z

2. tartalommarketing

Ahhoz, hogy kulcsszavaidat szerepeltetni tudjuk, megfelelő minőségű tartalom is szükséges. Olyan tartalmak, amelyek a látogatót az oldaladon tartják, és megfelelnek a Google algoritmusainak.
Z

3. Linképítés

Ha linképítésről van szó, az egyik legfontosabb szabály, hogy tartalmaidat úgy kell felépíteni, hogy azok egymásra épüljenek, egymásra linkelhetővé váljanak. Ezt díjazza a Google.

PR cikk megjelenésre is szükséged lesz, ebben mi mind tudunk segíteni.

Z

4. Algoritmusok nyomon követése

Folyamatosan figyeljük a Google rangsorolási algoritmusait. Vannak olyan algoritmusok, min pl.: a Panda, amit ismerünk és tudjuk, hogyan kell elkerülni, hogy ne rangsoroljon hátrébb a kereső. 🙂

Természetesen a Google pontosan nem írja le algoritmusainak működését, de nagy általánosságban elmondható, hogy elsősorban azt díjazza, hogy ha tartalmaid technikailag megfelelnek a keresőoptimalizálási feltételeknek, a felhasználó számára kényelmes a weboldaladon való böngészés és sok időt tölt el az oldaladon.

Mi a munkákat ezeknek az alapelveknek rendeljük alá.

KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS

Mire van szükséged?

Adatvédelmi irényelvek

KERÜLJÖN CÉGED A GOOGLE ELSŐ OLDALÁRA

N

odafigyelünk rád és a cégedre

N

gyorsak és pontosak vagyunk

N

a te sikeredért dolgozunk